Vaša košarica je prazna.

Puzzle i slagalice

Huzzle misaoni izazov Cast Harmony donosi G ključ i osminu koji se isprepliću i odišu prekrasnom notom kao da sviraju glazbu. Dizajn, koji na prvi pogled ne podsjeća na slagalicu, lijep je kao i zabavan. Tema reprodukcija glazbe, dizajnirali su ga Rusi Dmitry Pevnitskiy i Kirill Grebnev.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Slagalica puzzle od 1020 dijelova s fotografijom Stephena Wilkesa iz kolekcije Day to Night koja prikazuje Times Square u New Yorku. Fotograf Stephen Wilkes jedan je od najpoznatijih američkih fotografa, nadaleko poznat po likovnosti, uredničkom i komercijalnom radu.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Puzzle s 1000 komada koje prikazuju Pariz u zoru. Nakon slaganja nastaje slika dimenzija 480 x 680 mm. Puzzle su izrađene od visokokvalitetnih materijala, uz korištenje posebnog kalandranog svjetloreflektirajućeg papira koji olakšava polaganje.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Huzzle Cast Galaxy je poput kovitlajućeg oblika galaksije, zato je ova zagonetka nazvana Galaksija. Nije tako teško riješiti, ali postat ćete potpuno opčinjeni dijelovima koji se slobodno kreću. Teže ih je ponovno sastaviti sve zajedno, nego ih rastaviti.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Slagalica puzzle od 1500 dijelova s temom tri divlja konja. Veličina slike 85 x 58 cm. Vrhunska Trefl kvaliteta izrade. Preporučena dob: 12 ili više godina.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Slagalica puzzle od 1000 dijelova, Neuschwanstein dvorac. Vrhunska Clementoni kvaliteta izrade iz kolekcije High Quality Collection. Upečatljive slike, kvalitetan ispis, precizno spajanje, robusni komadi i kvalitetni materijali.
89,00 kn
Raspoloživo odmah!
Slagalica puzzle od 1000 dijelova s motivom koloseuma u Rimu. Vrhunska Clementoni kvaliteta izrade iz kolekcije High Quality Collection. Upečatljive slike, kvalitetan ispis, precizno spajanje, robusni komadi i kvalitetni materijali.
89,00 kn
Raspoloživo odmah!
Puzzle s 1500 komada koje prikazuju pogled na jezero Oeschinen u Alpama u Švicarskoj. Nakon slaganja nastaje slika dimenzija 850 x 580 mm. Puzzle su izrađene od visokokvalitetnih materijala, uz korištenje posebnog kalandranog svjetloreflektirajućeg papira koji olakšava polaganje.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Slagalica puzzle od 1500 dijelova s motivom tigra. Vrhunska Clementoni kvaliteta izrade iz kolekcije High Quality Collection. Upečatljive slike, kvalitetan ispis, precizno spajanje, robusni komadi i kvalitetni materijali.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Puzzle s 1000 komada koje prikazuju galopirajuće konje. Nakon slaganja nastaje slika dimenzija 680 x 480 mm. Puzzle su izrađene od visokokvalitetnih materijala, uz korištenje posebnog kalandranog svjetloreflektirajućeg papira koji olakšava polaganje.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Slagalica puzzle od 500 dijelova, psići sa sladoledom. Veličina slike 48 x 34 cm. Vrhunska Trefl kvaliteta izrade. Preporučena dob: 10 ili više godina.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Slagalica puzzle od 1036 dijelova s fotografijom Stephena Wilkesa iz kolekcije Day to Night koja prikazuje zalazak sunca u Parizu iznad Eiffelovog tornja. Fotograf Stephen Wilkes jedan je od najpoznatijih američkih fotografa, nadaleko poznat po likovnosti, uredničkom i komercijalnom radu.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
National Geographic super 3D puzzle s 3D lentikularnim ispisom vrhunske kvalitete, a slike National Geographica imaju zadivljujuću dubinu i pokret koji će djeca voljeti. Kad se sastave, daju Vam osjećaj kao da ste tamo na licu mjesta.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Velike ili male, komplicirane ili jednostavne puzzle izazov su za mnoge bez obzira na dob. Puzzle su igra u kojoj će cijela obitelj uživati te će zajedničkim snagama moći stvoriti nešto lijepo. One potiču razmišljane i kod djece razvijaju motoričke sposobnosti prilikom traženja i sklapanja pravih oblika. Odaberite svoju zabavu za cijelu obitelj različitih dimenzija.

Volite li krajolik ili ste ljubitelji životinja ili ste pak zainteresirani za povijesne znamenitosti i gradove, odaberite kvlaitetno izrađene puzzle marke Trefl, Clementoni ili 3D puzzle National Geographic. Slobodno proučite ponudu što Vam Svijet Medija nudi jer smo osigurali puzzle za sve uz veliki izbor do 500 kom, 1000 kom, 1500 kom, 2000 kom ili više komada za slaganje.

U ponudi imamo i rubikovu kocku, najpoznatiju slagalicu na svijetu.