1 × Plišana igračka TY Beanie Babies Lic Hello Kitty 15 cm - TY 41137 59,00 kn

Kreativne igračke i setovi za slaganje

Napravi super duge krakove mrzovoljnoj hobotnici! Stavi plastelin u tijelo hobotnice i pritisni ručicu onoliko jako koliko želiš da krakovi budu dugi! Kovčeg sa blagom u sebi skriva kalupiće za skrivena blaga, školjkicu i jastog škarice kojim možeš po svom ukusu prekrojiti morsko dno za hobotnicu!
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
Izradite vlastiti Hvatač Snova i objesite ga iznad kreveta. On će uhvatiti sve loše snove i pustiti da samo oni dobri prođu. Dimenzije: 20.5 x 27.5 x 5.5 cm. Prikladno za dob: od 5. do 12. godine.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Vaše Play-Doh kreacije bit će svijetle i sjajne kolekcijom Sparkle Compound! Dobivate 6 boja sjajnog sjaja i 2 kalupa za izradu cvijeća, dragulja ili drugih ljepota. Jedino ograničenje Vaše umjetnosti je vaša mašta! Preporučena dob: 3 ili više godina.
89,00 kn
Raspoloživo odmah!
Zabavi se dizajnirajući kao nikad prije zahvaljući novim Blendables Color Twister. Jednostavno je: izbaci, zavrti i stisni te kreiraj osobnu magičnu Dohvinci boju! Stavi prazni Deco Pop u mikser te pritisni POP kako bi ga napunila. Zatim zavrti vrtuljak i izaberi boju.
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravite šarene bedževe i magnete u motivima vrta. Koristite kalup, gips, boje i kistove. Za izradu je potrebna samo vaša mašta, a ostatak se isporučuje u kompletu. Sa kompletom možete izraditi 12 bedževa ili magneta.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravite šarene bedževe ili magnete u obliku motiva različitih zanimanja. Koristite kalup, gips, boje i kistove. Za izradu je potrebna samo vaša mašta, ostatak se isporučuje u kompletu. Sa kompletom možete izraditi 6 bedževa ili magneta.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Neka kreativnost živne sa dekorom inspiriranim Disney Frozen avanturom! Ukrasite sobu s ovim nevjerojatnom kutijicom za nakit koja sadrži Annu, Elsu i Olafa. Dodaj žive 3D linije pomoću Stylera i Deco pop tuba boja. Ovaj set dolazi sa svjetlucavom bijelom Deco Pop tubom za izradu pahuljica od snijeg
239,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravite šarene bedževe ili magnete u oblicima kućnih ljubimaca. Koristite kalup, gips, boje i kistove. Za izradu je potrebna samo vaša mašta, ostatak se isporučuje u kompletu. Sa kompletom možete izraditi 12 bedževa ili magneta.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Oboji svoju Doh Vinci paletu boja prema vlastitom ukusu pomoću blještavih boja! Svako pakiranje uključuje 4 jarke i uzbudljive Dekor Pop nijanse. Savršeno za dopunjavanje postojećih paleta i uljepšavanje DohVinci umjetničkih djela! Pakiranje ne uključuje pribor za stiliziranje.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Potaknite kreativnost Vaših mališana uz kreativne igračke. Naručite Hasbro PLAY-DOH plastelin za modeliranje u različitim bojama i pustite mašti da satima oblikuje razne oblike. U ponudi imamo i ostale setove za slaganje.

Svi navedeni setovi razvijaju djetetove motoričke sposobnosti, maštovitost, uče ih pojedinim osnovnim znanjima i strpljenju. Pomoću pojedinih setova djeca mogu upoznati životne uloge i uvježbavati različite vještine koristeći svoju maštu i kreativnost. Najpopularniji 4M setovi omogućuju djetetovo upoznavanje sa različitim zanimanjima kao što je slastičarstvo, paleontologija, pekarstvo, medicina i mnogi drugi.