Vaša košarica je prazna.

Kreativne igračke i setovi za slaganje

Malci ili Minioni su zaludili svijet! Zabavi se uz ove smiješne likove i uz PLAY-DOH set izradi nešto zgodno od mase za modeliranje! U pakiranju dolazi čak 8 kantica s masom za modeliranje.
139,00 kn
Raspoloživo odmah!
Izradi najfinije PLAY-DOH deserte pomoću alata i ukrasa! Najmlađi će se zabaviti izrađujući vlastite sladolede i kornete za igru! Potaknite ih u ukrašavanju njihovih kreacija pomoću realističnog "tučenog vrhnja" kojeg mogu izraditi pomoću PLAY-DOH plus smjese!
159,00 kn
Raspoloživo odmah!
Savršen poklon za prijatelje i obitelj. Napravite suvenir za vaše najbliže: otisak ruke ili stopala!
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Zabavite se izradom 12 različitih modela žigova od gline i kalupa. Razveselite prijatelje sa lijepim i šarenim iznenađenjima.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Oblikujte i obojite svoj model kutijice za zubiće. Spremite zubiće i sačuvajte ih kao uspomenu na najranije djetinjstvo.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Potaknite kreativnost Vaših mališana. Naručite masu za modeliranje u različitim bojama i pustite mašti da satima oblikuje razne oblike. Preferirate li edukativne igre u ponudi imamo setove kao što su Zanzoon Čarobnjak Jinn, Drveni okrugli sat, Zubar - buši i puni, Vesela hobotnica Silverlit, set 4M Origami safari, set 4M za pletenje lutke sovice i 4M setovi koje uče djecu o Dinosaurima. 

Svi navedeni setovi razvijaju djetetove motoričke sposobnosti, maštovitost, uče ih pojedinim osnovnim znanjima i strpljenju. Pomoću pojedinih setova djeca mogu upoznati životne uloge i uvježbavati različite vještine koristeći svoju maštu i kreativnost. Najpopularniji setovi omogućuju djetetovo upoznavanje sa različitim zanimanjima kao što je slastičarstvo, paleontologija, pekarstvo, medicina i mnogi drugi.