Vaša košarica je prazna.

Kreativne igračke i setovi za slaganje

LPS ljubimci koji hodaju uveselit će svako dijete. Ljubimci se kreću uz pomoć baterija koje su uključene u setu. Jednostavno stavite ljubimca na ravnu površinu, uključite gumb i krenite u zajedničku šetnju. U pakiranju je ribica koja se kreće. Namijenjeno za dobnu skupinu 4+.
99,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Napuni svoju Marker maker jedinicu s više prilagođenih markera! Uključuje 3 boce tinte,vodič za miješanje i sve komponente za izradu 12 prilagođenih boja markera s Marker Maker jedinicom (prodaje se zasebno).Dob : 8+ god.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Uz ovaj set izradi svoje najdraže MLP ponije. U pakiranju dolaze 4 postolja, 1 dvostruka modlica za izradu ponija, alat za istiskivanje mase, cuttie mark modlice, instrukcije za izradu, 3 standardne i 6 malih PLAY-DOH kantica s masom za modeliranje.
129,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Savršen poklon za prijatelje i obitelj. Napravite suvenir za vaše najbliže: otisak ruke ili stopala!
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Oblikujte i obojite svoj model kutijice za zubiće. Spremite zubiće i sačuvajte ih kao uspomenu na najranije djetinjstvo.
69,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Napravite šareni i zabavni safari svijet sa životinjskim uzorcima isprintanim na papiru.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravite šarene bedževe ili magnete u obliku motiva iz svemira. Koristite kalup, gips, boje i kistove. Za izradu je potrebna samo vaša mašta, ostatak se isporučuje u kompletu. S kompletom možete izraditi 6 bedževa ili magneta.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravite šarene bedževe ili magnete u obliku motiva različitih zanimanja. Koristite kalup, gips, boje i kistove. Za izradu je potrebna samo vaša mašta, ostatak se isporučuje u kompletu. Sa kompletom možete izraditi 6 bedževa ili magneta.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Potaknite kreativnost Vaših mališana. Naručite masu za modeliranje u različitim bojama i pustite mašti da satima oblikuje razne oblike. Preferirate li edukativne igre u ponudi imamo setove kao što su Zanzoon Čarobnjak Jinn, Drveni okrugli sat, Zubar - buši i puni, Vesela hobotnica Silverlit, set 4M Origami safari, set 4M za pletenje lutke sovice i 4M setovi koje uče djecu o Dinosaurima. 

Svi navedeni setovi razvijaju djetetove motoričke sposobnosti, maštovitost, uče ih pojedinim osnovnim znanjima i strpljenju. Pomoću pojedinih setova djeca mogu upoznati životne uloge i uvježbavati različite vještine koristeći svoju maštu i kreativnost. Najpopularniji setovi omogućuju djetetovo upoznavanje sa različitim zanimanjima kao što je slastičarstvo, paleontologija, pekarstvo, medicina i mnogi drugi.