1 × Printer Canon Pixma MG2550S inkjet 3u1 349,00 kn

Kreativne igračke i setovi za slaganje

Napravite Torta party uz najljepše kolače i torte od plastelina i uživajte u zabavnoj igri slastičara uz ovaj PLAY-DOH set koji dolazi s 5 kantica materijala za igru.
149,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Napravite najljepše sladolede od plastelina i uživajte u zabavnoj igri slastičara uz ovaj PLAY-DOH set koji dolazi s 4 kantice materijala za igru.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravite najbolje pite od plastelina i uživajte u zabavnoj igri uz ovaj PLAY-DOH set koji dolazi s 4 kantice materijala za igru.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Započni zabavnu igru uz morske životinje i PLAY-DOH kantice s plastelinom. U pakiranju dolaze 3 kantice.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravite najbolje pizze od plastelina i uživajte u zabavnoj igri pizza majstora uz ovaj PLAY-DOH set koji dolazi s 5 kantice materijala za igru.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Zabavite se uz kreativni PLAY-DOH početnički set koji sadrži osnovne alate za igru s plastelinom. U ovom PLAY-DOH Starter setu dolaze 4 kantice materijala za igru.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravite najljepše kolače od plastelina i uživajte u zabavnoj igri slastičara uz ovaj PLAY-DOH set koji dolazi s 5 kantica materijala za igru.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Saznajte više o elektromagnetizmu i pretvorite metalni vijak u magnetni čekić. Dovršite strujni krug i na taj način konstruiraj ručno zvono za vrata. Koristi ga u svojoj sobi kao "cool" znanstveni uređaj.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Potaknite kreativnost Vaših mališana. Naručite masu za modeliranje u različitim bojama i pustite mašti da satima oblikuje razne oblike. Preferirate li edukativne igre u ponudi imamo setove kao što su Zanzoon Čarobnjak Jinn, Drveni okrugli sat, Zubar - buši i puni, Vesela hobotnica Silverlit, set 4M Origami safari, set 4M za pletenje lutke sovice i 4M setovi koje uče djecu o Dinosaurima. 

Svi navedeni setovi razvijaju djetetove motoričke sposobnosti, maštovitost, uče ih pojedinim osnovnim znanjima i strpljenju. Pomoću pojedinih setova djeca mogu upoznati životne uloge i uvježbavati različite vještine koristeći svoju maštu i kreativnost. Najpopularniji setovi omogućuju djetetovo upoznavanje sa različitim zanimanjima kao što je slastičarstvo, paleontologija, pekarstvo, medicina i mnogi drugi.