1 × Društvena igra Piatnik Activity Original 167,51 kn
1 × Društvena igra Mattel Gas Aut 124,36 kn
2 × Rubikova kocka Retro Rubiks Cube 3x3 206,92 kn

Kreativne igračke i setovi za slaganje

Napuni svoju Marker maker jedinicu s više prilagođenih markera! Uključuje 3 boce tinte,vodič za miješanje i sve komponente za izradu 12 prilagođenih boja markera s Marker Maker jedinicom (prodaje se zasebno).Dob : 8+ god.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Savršen poklon za prijatelje i obitelj. Napravite suvenir za vaše najbliže: otisak ruke ili stopala!
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Izradite vjetreno zvono uz pomoć priloženih glinenih posudica. Ukrasite svoj dom sa šarenom dekoracijom.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravi i oboji svoju masku. Ukrasite ju sjajnim bojama i svjetlucavim ljepilom koje svjetle u mraku a unose živost danju. To je zabavan i maštovit zadatak za sve dječije zabave!
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravite šarene bedževe i magnete u motivima vrta. Koristite kalup, gips, boje i kistove. Za izradu je potrebna samo vaša mašta, a ostatak se isporučuje u kompletu. Sa kompletom možete izraditi 12 bedževa ili magneta.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravite šarene bedževe i magnete u oblicima dinosaura. Koristite kalup, gips, boje i kistove. Za izradu je potrebna samo vaša mašta, ostatak se isporučuje u kompletu. Sa kompletom možete izraditi 12 bedževa ili magneta.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravite šarene bedževe ili magnete u oblicima kućnih ljubimaca. Koristite kalup, gips, boje i kistove. Za izradu je potrebna samo vaša mašta, ostatak se isporučuje u kompletu. Sa kompletom možete izraditi 12 bedževa ili magneta.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravite šarene bedževe ili magnete u obliku slatkih sovica. Koristite kalup, gips, boje i kistove. Za izradu je potrebna samo vaša mašta, ostatak se isporučuje u kompletu. Sa kompletom možete izraditi 6 bedževa ili magneta.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Potaknite kreativnost Vaših mališana. Naručite masu za modeliranje u različitim bojama i pustite mašti da satima oblikuje razne oblike. Preferirate li edukativne igre u ponudi imamo setove kao što su Zanzoon Čarobnjak Jinn, Drveni okrugli sat, Zubar - buši i puni, Vesela hobotnica Silverlit, set 4M Origami safari, set 4M za pletenje lutke sovice i 4M setovi koje uče djecu o Dinosaurima. 

Svi navedeni setovi razvijaju djetetove motoričke sposobnosti, maštovitost, uče ih pojedinim osnovnim znanjima i strpljenju. Pomoću pojedinih setova djeca mogu upoznati životne uloge i uvježbavati različite vještine koristeći svoju maštu i kreativnost. Najpopularniji setovi omogućuju djetetovo upoznavanje sa različitim zanimanjima kao što je slastičarstvo, paleontologija, pekarstvo, medicina i mnogi drugi.