Vaša košarica je prazna.

Kreativne igračke i setovi za slaganje

Napravite šarene bedževe ili magnete u oblicima kućnih ljubimaca. Koristite kalup, gips, boje i kistove. Za izradu je potrebna samo vaša mašta, ostatak se isporučuje u kompletu. Sa kompletom možete izraditi 12 bedževa ili magneta.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Zabavite se uz bojanje svojih 6 dražesnih leptira. Koristite ih kao posudice za sitnice no oni su i odličan ukras! Preporučena dob: 5 do 10 godina.
89,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravi raznovrsne ljubimce u trgovini za kućne ljubimce u Ply-Doh gradu! Pomozi vlasnivci salona da napuni trgovinu sa raznobojnim slatkim ljubimcima. Napravi joj frizuru i ukrasi papuče. S kalupima ćeš lako napravit hrčka i ribicu ili male otiske šapica.
169,00 kn
Raspoloživo odmah!
Iskopajte dijelove i sastavite model mesojeda Velociraptor. Dinosaura sastavite prema uputama i dobit ćete model veličine 21 cm.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Odvedite svog Olafa u snove ljetne stvarnosti! Sada djeca mogu ponovo stvoriti svoju ?vlastitu ljetnu scenu iz Disney Frozen čarolije. Postavi Olafa na bazu , a zatim dodaj glavu i ruke. Ne zaboravi napraviti mrkvu za njegov nos i spremiti i izraditi njegovu piknik košaru!
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravite šarene bedževe ili magnete u obliku motiva različitih zanimanja. Koristite kalup, gips, boje i kistove. Za izradu je potrebna samo vaša mašta, ostatak se isporučuje u kompletu. Sa kompletom možete izraditi 6 bedževa ili magneta.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Drveni sat izrađen od kvalitetnog kaučuka. 12 različitih geometrijskih tijela u 12 različitih boja. Uz učenje gledanja na sat, dijete uči oblike i boje. Dimenzije 22 x 7 cm. Dob 2+. Sigurnost i kvaliteta uvijek su prioriteti branda drvenih igračaka – Viga.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Neka kreativnost živne sa dekorom inspiriranim Disney Frozen avanturom! Ukrasite sobu s ovim nevjerojatnom kutijicom za nakit koja sadrži Annu, Elsu i Olafa. Dodaj žive 3D linije pomoću Stylera i Deco pop tuba boja. Ovaj set dolazi sa svjetlucavom bijelom Deco Pop tubom za izradu pahuljica od snijeg
239,00 kn
Raspoloživo odmah!
Oboji svoju Doh Vinci paletu boja prema vlastitom ukusu pomoću blještavih boja! Svako pakiranje uključuje 4 jarke i uzbudljive Dekor Pop nijanse. Savršeno za dopunjavanje postojećih paleta i uljepšavanje DohVinci umjetničkih djela! Pakiranje ne uključuje pribor za stiliziranje.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravite sami torbicu od umjetne kože. Naučite osnovne tehnike kožarskog obrta. Torbica je lagana i zabavna. Preporučena dob: 5 ili više godina.
109,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravi dekoraciju za prozor. Uz pomoć više od 800 dijelova izradi šareni mozaik veličine 26x26 cm bez upotrebe ljepila.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Potaknite kreativnost Vaših mališana uz kreativne igračke. Naručite Hasbro PLAY-DOH plastelin za modeliranje u različitim bojama i pustite mašti da satima oblikuje razne oblike. U ponudi imamo i ostale setove za slaganje.

Svi navedeni setovi razvijaju djetetove motoričke sposobnosti, maštovitost, uče ih pojedinim osnovnim znanjima i strpljenju. Pomoću pojedinih setova djeca mogu upoznati životne uloge i uvježbavati različite vještine koristeći svoju maštu i kreativnost. Najpopularniji 4M setovi omogućuju djetetovo upoznavanje sa različitim zanimanjima kao što je slastičarstvo, paleontologija, pekarstvo, medicina i mnogi drugi.