Vaša košarica je prazna.

Kreativne igračke i setovi za slaganje

Drveni sat izrađen od kvalitetnog kaučuka. 12 različitih geometrijskih tijela u 12 različitih boja. Uz učenje gledanja na sat, dijete uči oblike i boje. Dimenzije 22 x 7 cm. Dob 2+. Sigurnost i kvaliteta uvijek su prioriteti branda drvenih igračaka – Viga.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napuni svoju Marker maker jedinicu s više prilagođenih markera! Uključuje 3 boce tinte,vodič za miješanje i sve komponente za izradu 12 prilagođenih boja markera s Marker Maker jedinicom (prodaje se zasebno).Dob : 8+ god.
99,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Iskopajte dijelove i sastavite svog najpoznatijeg dinosaura! Dijelove dinosaura sastavite prema uputama koje ste dobili. Veličina modela je 19 cm.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravite šarene bedževe ili magnete u obliku motiva različitih trkaćih vozila. Koristite kalup, gips, boje i kistove. Za izradu je potrebna samo vaša mašta, ostatak se isporučuje u kompletu. Sa kompletom možete izraditi 6 bedževa ili magneta. Preporučena dob: 5 do 14 godina.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Oblikujte i obojite svoj model kutijice za zubiće. Spremite zubiće i sačuvajte ih kao uspomenu na najranije djetinjstvo.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Svi su stilovi dobrodošli u brijačnicu Play-Doh! Ovaj frizerski salon za djecu pruža puno načina za igru frizera i izradu najkreativnijih frizura koje možete zamisliti. Pogledajte koliko dugo možete učiniti da Play-Doh kosa raste tako da dodate što više smjese za modeliranje!
179,00 kn
143,20 kn
Raspoloživo odmah!
Komplet uključuje ploču za spremanje uspomena koja se sastoji iz dva dijela (ukrasna traka je već montirana), dodatke za ukrašavanje, aplikator za stiliziranje širokog vrha, 4 punjenja Dekor Pop boje i knjižicu sa inspirativnim primjerima.
139,00 kn
Raspoloživo odmah!
Neka kreativnost živne sa dekorom inspiriranim Disney Frozen avanturom! Ukrasite sobu s ovim nevjerojatnom kutijicom za nakit koja sadrži Annu, Elsu i Olafa. Dodaj žive 3D linije pomoću Stylera i Deco pop tuba boja. Ovaj set dolazi sa svjetlucavom bijelom Deco Pop tubom za izradu pahuljica od snijeg
239,00 kn
Raspoloživo odmah!
Zabavi se dizajnirajući kao nikad prije zahvaljući novim Blendables Color Twister. Jednostavno je: izbaci, zavrti i stisni te kreiraj osobnu magičnu Dohvinci boju! Stavi prazni Deco Pop u mikser te pritisni POP kako bi ga napunila. Zatim zavrti vrtuljak i izaberi boju.
169,00 kn
135,20 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Doktore, popravite zub pacijentu prije nego što ga zaboli zub! Čak i ako je pomalo zastrašujuće otići zubaru, djeca mogu preuzeti kontrolu i igrati se pretvarajućeg zubara s ovim Play-Doh igraćim setom.
179,00 kn
143,20 kn
Raspoloživo odmah!
Dobrodošli u PLAY-DOH tvornicu zabave! Nesvakidašnji oblici i vijuge koje tvornica zabavnih oblika može proizvesti samo su dio kreacija. Uz pomoć plastelina meke teksture, prilagođene dječjim prstićima napravite različite oblike i dajte mašti na volju.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Savršen poklon za prijatelje i obitelj. Napravite suvenir za vaše najbliže: otisak ruke ili stopala!
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Napravite šarene bedževe ili magnete u obliku motiva različitih zanimanja. Koristite kalup, gips, boje i kistove. Za izradu je potrebna samo vaša mašta, ostatak se isporučuje u kompletu. Sa kompletom možete izraditi 6 bedževa ili magneta.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Iskopajte i sastavite model Brachiosaurusa. Dinosaur biljojed bio je do 25m dug i do 13m visok. Dijelove brachiosaurusa sastavite prema uputama i dobit ćete model veličine 28 cm.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Potaknite kreativnost Vaših mališana uz kreativne igračke. Naručite Hasbro PLAY-DOH plastelin za modeliranje u različitim bojama i pustite mašti da satima oblikuje razne oblike. U ponudi imamo i ostale setove za slaganje.

Svi navedeni setovi razvijaju djetetove motoričke sposobnosti, maštovitost, uče ih pojedinim osnovnim znanjima i strpljenju. Pomoću pojedinih setova djeca mogu upoznati životne uloge i uvježbavati različite vještine koristeći svoju maštu i kreativnost. Najpopularniji 4M setovi omogućuju djetetovo upoznavanje sa različitim zanimanjima kao što je slastičarstvo, paleontologija, pekarstvo, medicina i mnogi drugi.