Vaša košarica je prazna.

Punjači i baterije

Jednostavan docking station (stalak) za Nintendo Switch konzolu. Switch možete puniti i u isto vrijeme na stalku koristit konzolu. Stalak je kompaktan sa mogućnošću podešavanja visine na tri visine. Motiv Zelda.
129,00 kn
17,12 €
Raspoloživo odmah!
LAN Adapter za Nintendo Switch služi za žičano spajanje Nintendo Switch konzole na internet. USB se priključuje na Nintendo Switch dock, a sa druge strane RJ45 (UTP) ulaz u koji se spaja internet kabel.
249,00 kn
33,05 €
Raspoloživo odmah!
Auto punjač za Nintendo Switch konzolu, punjač dolazi uz jedan kabel za Switch konzolu te jedan dodatni utor - fast charge. Dužina kabela je 2metra.
129,00 kn
17,12 €
Raspoloživo odmah!
Jednostavan docking station (stalak) za Nintendo Switch konzolu. Switch možete puniti i u isto vrijeme na stalku koristit konzolu. Stalak je kompaktan sa mogućnošću podešavanja visine na tri visine. Motiv Pikachua.
129,00 kn
17,12 €
Raspoloživo odmah!
Speed Link Jazz docking station (stanica za punjenje) za 2 PS4 kontrolera. JAZZ USB dupli punjač će napuniti bežične gamepadove za PS4® brzo i pouzdano. Kompaktna stanica za punjenje se napaja direktno od konzole ili bilo kojeg USB porta.
99,00 kn
13,14 €
Raspoloživo odmah!
Ako želite koristiti svoj Nintendo Switch s više televizora u kući, ovaj set nudi sve što je potrebno za povezivanje sustava i reprodukciju u TV načinu. Omogućuje jednostavnije igranje videoigara u bilo kojoj prostoriji s postojećim TV prijemnikom.
799,00 kn
106,05 €
Trenutno nije raspoloživo.

Stranice

Velika ponuda punjača i baterija samo u Svijetu Medija po najboljim cijenama. U ponudi imamo punjače za prijenosne konzole, docking statione te baterije za konzole.

Opremu možete pretraživati po filterima za brandove kao što su Sony, NintendoSpeed Link i Steelplay.  

Kontrolere za Playstation PS4 i PS5 stavite u docking station kako bi uvijek bili napunjeni i spremni za igranje. U ponudi imamo i punjače za Nintendo 3DS (NEW 3DS XL-3DS-2DS-DSi-DSi XL) te Nintendo Switch konzole.