Vaša košarica je prazna.

Ručni GPS

Best price /
Cijela QWERTZ tipkovnica na uređaju GARMIN Montana 700i omogućuje vam jednostavno tipkanje poruka. Lutajte dalje i ostanite povezani zahvaljujući inReach tehnologiji za razmjenu poruka i mogućnosti aktiviranja SOS poruke u svakom trenutku.
5.499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ručni GPS uređaj GARMIN eTrex 32x ima zaslon u boji čitljiv na sunčevoj svjetlosti veličine 2,2" sa zaslonom od 240 x 320 piksela za bolju čitljivost. Sadrži učitane TopoActive Europe karte s cestama i stazama pogodnima za izradu ruta za biciklizam i planinarenje.
1.799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Garmin predstavlja još jednog novog člana nove generacije ručnih uređaja, GPSMAP 78, koji je suvremenog industrijskog dizajna, gumiranih bočnih stranica i poleđine, idealan za primjenu u prirodi, ali i na moru.
1.899,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ručni GPS uređaj GARMIN GPSMAP 86i ima veliki 3-inčni zaslon u boji čitljiv na sunčevoj svjetlosti za jednostavan prikaz.
3.999,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Ručni GPS uređaj GARMIN GPSMAP 66S ima veliki, 3-inčni zaslon u boji čitljiv na sunčevoj svjetlosti za jednostavan prikaz. Navigirajte kroz svoju sljedeću pustolovinu uz uređaj iz serije GPSMAP 66.
2.799,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Ručni GPS uređaj GARMIN GPSMAP 86s ima veliki 3-inčni zaslon u boji čitljiv na sunčevoj svjetlosti za jednostavan prikaz. Prethodno učitane Garmin TopoActive Europe karte s preuzimanjem BirdsEye satelitskih slika izravno na uređaj (bez godišnje pretplate).
2.699,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
RASPRODAJA /
Ručni GPS uređaj GARMIN inReach Mini, crni je malen, robustan i lagan uređaj za satelitsku komunikaciju koji upotrebljava stopostotnu globalnu pokrivenost satelitima tvrtke Iridium® za slanje dvosmjernih tekstnih poruka.
2.599,00 kn
1.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ručni GPS uređaj GARMIN eTrex 22x ima zaslon u boji čitljiv na sunčevoj svjetlosti veličine 2,2" sa zaslonom od 240 x 320 piksela za bolju čitljivost. Sadrži učitane TopoActive Europe karte s cestama i stazama pogodnima za izradu ruta za biciklizam i planinarenje.
1.499,00 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
Ručni GPS uređaj GARMIN inReach Mini, narančasti je malen, robustan i lagan uređaj za satelitsku komunikaciju koji upotrebljava stopostotnu globalnu pokrivenost satelitima tvrtke Iridium® za slanje dvosmjernih tekstnih poruka.
2.599,00 kn
1.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Cijela QWERTZ tipkovnica na uređaju GARMIN Montana 750i omogućuje vam jednostavno tipkanje poruka. Lutajte dalje i ostanite povezani zahvaljujući inReach tehnologiji za razmjenu poruka i mogućnosti aktiviranja SOS poruke u svakom trenutku.
6.199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Izdržljiv, napravljen prema vojnim standardima (MIL-STD-810G); kompatibilan s naočalama za noćno gledanje. Točno određivanje položaja pomoću GPS, GLONASS i Galileo satelitskih sustava.
1.699,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ručni GPS serije eTrex odličnog prijema, monokromatski zaslon. Redizajnirana eTrex serija 10 ima izrazito pristupačno korisničko sučelje, impresivnu ergonomičnost bilo da planinarite novom stazom, kampirate s djecom ili imate prvi susret s Geocaching-om.
779,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ručni GPS uređaj GARMIN GPSMAP 66S ima veliki, 3-inčni zaslon u boji čitljiv na sunčevoj svjetlosti za jednostavan prikaz. Otporan je na vodu IPX7, a staklo je čak otporno na grebanje i magljenje. Dizajniran je tako da kada upadne u vodu ostane plutati.
2.399,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
eTrex Touch 35 je novi obiteljski navigacijski sustav za aktivnosti na otvorenom i alpinističke avanture, idealan za svakoga tko voli zakoračiti u otvoreni prostor - od rekreativnih biciklista i planinara do onih koji su tek otkrili geocaching i ležernih šetača.
1.799,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice