Vaša košarica je prazna.

Cestovne navigacije

Novi model Garmin navigacije oznake Drive 40 + Adriaroute. Zaslon 4,3" WVGA TFT osjetljiv na dodir...trajanje baterije do 1 sa...izgovaranje naziva ulica...pomoć za trake...prikaz križanja...izbjegavanje rute...pokazatelj ogranićenja brzine...planer puta..
849,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Auto navigacija 5-inčnog zaslona s učitanim kartama za zemlje centralne Europe. Uređaj ima govorne upute za navigaciju te je poveziv s Garminovom bežićnom pomoćnom kamerom za vožnju unatrag. Doživotno pravno na ažuriranje karata pomoću programa Garmin Express.
1.289,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Auto navigacija 6-inčnog zaslona s učitanim kartama svih europskih zemalja. Uređaj ima govorne upute za navigaciju te je poveziv s Garminovom bežićnom pomoćnom kamerom za vožnju unatrag. Doživotno pravno na ažuriranje karata pomoću programa Garmin Express.
2.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Napredna GPS navigacija s rutama za kamper te velikim i preglednim ekranom od 7 inča. Konfiguracija veličine i mase vozila prilagodit će predložene rute vašem vozilu. Uređaj se pomoću Bluetootha povezuje s vašim telefonom pa možete preuzimati pozive i dobivati obavijesti s njega.
2.789,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.

Stranice