Vaša košarica je prazna.

Media playeri

Media player - streamer APPLE TV 4K 64GB (MHX02SO/A) donosi vam najbolje od TV-a. Omogućuje vam realističnu sliku i zvuk kako biste podigli svoju zabavu na najživlji način. Uravnotežite boju savršeno kalibriranom kombinacijom.
1.359,00 kn
180,37 €
Raspoloživo odmah!
Xiaomi predstavlja novu, moderniju televizijsku konzolu Mi Box S koja radi na 64-bitnoj platformi. S ugrađenim Cromecastom i podrškom za Gooogle asistenta vam omogućava da nadogradite televizor.
579,00 kn
76,85 €
Raspoloživo odmah!
Nova verzija popularnog streamera Chromecast novog izgleda i poboljšanjem FullHD prikaza. Chromecast je dobio male promjene vezane za izgled - malo slovo "G" na mat površini.
399,00 kn
52,96 €
Raspoloživo odmah!
Media player streamer Amazon Fire Tv Stick 4K Max posjeduje Alexa glasovni daljinski upravljač s tipkama za napajanje i glasnoću. Alexa može puštati glazbu, odgovarati na pitanja, čitati vijesti, obavještavati vas o vremenskoj prognozi i postavljati alarme.
499,00 kn
66,23 €
Trenutno nije raspoloživo.
Media player - streamer APPLE TV 2022 4K 128GB WiFi Ethernet (MN893SO/A) donosi vam najbolje od TV-a. Omogućuje vam realističnu sliku i zvuk kako biste podigli svoju zabavu na najživlji način. Uravnotežite boju savršeno kalibriranom kombinacijom.
1.529,00 kn
202,93 €
Raspoloživo uz narudžbu.
Media player - streamer Google Chromecast Ultra 4K vam omogućuje emitiranje omiljenih aplikacija i sadržaj sa svojeg Android telefona ili tableta, iPhone-a, iPad-a, Mac ili laptopa na TV u 4K rezoluciji. Podržava i visoki dinamički raspon kroz HDR10 i Dolby Vision format.
789,00 kn
104,72 €
Trenutno nije raspoloživo.
Media player streamer Amazon Fire TV Stick posjeduje Alexa glasovni daljinski upravljač s tipkama za napajanje i glasnoću. Uz pomoć njega imate mogućnost korištenja glasa za pretraživanje i pokretanje emisija u različitim aplikacijama. Jednostavan je za postavljanje.
399,00 kn
52,96 €
Raspoloživo odmah!
Zabava koju volite uz streamer Google. Radi s gotovo bilo kojim televizorom s HDMI priključkom. Samo ga priključite, spojite na Wi-Fi i započnite streaming. Gledajte vaše omiljene sadržaje u 4K HDR. Sadržaj svih vaših streaming servisa je organiziran na jednom zaslonu.
799,00 kn
106,05 €
Raspoloživo odmah!
Povežite se sa svijetom zabave uz Mi TV Stick. Jednostavan je za korištenje, ima ugrađen Chromecast, podržava glasovne naredbe, Google Assistant, Gogle Play i omiljene TV sadržaje kao što su Netflix, HBO i Prime Video (*uz plaćanje), Twitch, YouTube i čitav niz ostalih.
549,00 kn
72,86 €
Raspoloživo odmah!
Povežite se sa svijetom zabave uz Mi TV Stick. Jednostavan je za korištenje, ima ugrađen Chromecast, podržava glasovne naredbe, Google Assistant, Gogle Play i omiljene TV sadržaje kao što su Netflix, HBO i Prime Video (*uz plaćanje), Twitch, YouTube i čitav niz ostalih.
379,00 kn
50,30 €
Raspoloživo odmah!
Apple TV HD donosi najbolje emisije, filmove, sportove uživo i pristup vašim omiljenim Appleovim uslugama. Uživajte u sadržaju usluga kao što su Apple TV+, Netflix i Disney+, kao iu kanalima uživo s YouTube TV-a i Sling TV-a.
1.299,00 kn
172,41 €
Raspoloživo odmah!
NVIDIA Shield TV 4K kompaktni je media player koji posjeduje mogućnost reproduciranja sadržaja u 4K rezoluciji do 60fpsa sa ugrađenim upscallingom (do 30fpsa) za sadržaj koji nije u 4K rezoluciji. Shield Pro podržava Dolby Vision HDR i HDR10 sadržaj te veliki broj formata videozapisa.
1.599,00 kn
212,22 €
Raspoloživo odmah!
Media player streamer Amazon Fire TV Stick posjeduje Alexa glasovni daljinski upravljač s tipkama za napajanje i glasnoću. Alexa može puštati glazbu, odgovarati na pitanja, čitati vijesti, obavještavati vas o vremenskoj prognozi i postavljati alarme.
359,00 kn
47,65 €
Trenutno nije raspoloživo.
Media player streamer Amazon Fire Tv Stick 4K posjeduje Alexa glasovni daljinski upravljač s tipkama za napajanje i glasnoću. Alexa može puštati glazbu, odgovarati na pitanja, čitati vijesti, obavještavati vas o vremenskoj prognozi i postavljati alarme.
449,00 kn
59,59 €
Trenutno nije raspoloživo.

Velika ponuda media playera po najboljim cijenama na svijet-medija.hr - vrhunski brendovi kao što su Google, Mede8er, Apple, Venz i mnogi drugi.

Media playeri su u zadnjih nekoliko godina postali jako popularni. Razlog tome je taj što za malu cijenu dobijete mogućnost pristupa internetu i Android platformi te svoj TV uređaj pretvarate u moćan multimedijski stroj. Media playeri se razlikuju uglavnom po sadržaju koji mogu prikazati te rezoluciji koju mogu prenesti. U ponudi stoga imamo HD i UHD playere te playere sa mogućnošću reproduciranje 3D sadržaja (Mede8er).

Uz Apple TV media player sadržaj na TV ekranu možete kontrolirati i preko Apple pametnih uređaja (iPhone, iPad, i iPod touch sa iOS 9.3.2 ili novijim operativnim sustavom). Dovoljno je skinuti Apple TV Remote aplikaciju sa App Storea.

Najpoznatiji i najkorišteniji su Android media playeri (Google Chromecast i Venz) zbog svoje jednostavnosti i bezbroj mogućnosti. Ukratko, sve stvari što se tiče aplikacija te igara koje koristite na mobitelu, možete na ovakvim playerima koristiti i na TV-u. Također, media playeri u većini podržavaju KODI. KODI je softver open-source tipa koji Vam omogućava pristup velikom broju streaming kanala i video sadržaja na internetu kao što su Spotify, Youtube, Netflix, Amazon Prime Video...