Vaša košarica je prazna.

Media playeri

Google Chromecast 2 je uređaj za stream media datoteka koji se uključuje u HDMI port vašeg televizora ili nekog drugog uređaja. To vam omogućuje da jednostavno koristite vaše mobilne uređaje i druge televizore da prebacite sliku omiljenih filmova, glazbe ili igara.
369,00 kn
Raspoloživo odmah!
MED800X3D je najnoviji multimedijski player od Mede8er-a, namijenjen za zahtjevnije korisnike. Namijenjen je reproduciranju multimedije sa USB uređaja, dodatnog tvrdog diska, interneta ili lokalne mreže. Opremljen je sa naprednim tehnologijama, kao što su brza gigabitna mreža, 2x USB 2.0 sučelje.
1.549,00 kn
Raspoloživo odmah!
Najnoviji media player iz Mede8er-a MED600X3D HD namijenjen je za zahtjevnije korisnike multimedije . Namijenjen je reproduciranju multimedije s USB uređaja, interneta ili lokalne mreže.
999,00 kn
Raspoloživo odmah!
The Little Black Box V2 pokreće XBMC media player za reprodukciju glazbe i videa. Sva Vaša glazba i video materijal se automatski kategorizira u Vašu kolekciju.
699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Najnoviji media player iz Mede8er-a MED600X3D HD namijenjen je za zahtjevnije korisnike multimedije . Namijenjen je reproduciranju multimedije s USB uređaja, interneta ili lokalne mreže. Opremljen je sa naprednim tehnologijama, kao što su brza gigabitna mreža, 2x USB 2.0 sučelje.
1.099,00 kn
Raspoloživo odmah!