Vaša košarica je prazna.

Perilice i sušilice rublja

Sušilica rublja BOSCH WTH85201BY ima meko i jednakomjerno sušenje zahvaljujući jedinstvenoj strukturi bubnja uz SensitiveDrying sistem. ECARF pečat kvalitete je razvijen posebno za one koji imaju problema s alergijama ili osjetljivom kožom.
4.549,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Perilica za rublje BOSCH WAN20260BY s EcoSilence Drive: tihi rad i visoka kvaliteta na koju se možete osloniti, izuzetno energetski efikasno i tiho djelovanje sa vrlo dugim životnim vijekom. Čak 10 godina garancije na motor.
3.699,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Perilica rublja BOSCH WAN20261BY ima višestruku zaštita od izljevanja vode, veliki zaslon, sistem za prepoznavanje pjene, kontrola neravnoteže bubnja, prikaz predoziranja, zvučni signal na kraju programa, zaključavanje opcija pred djecom, udobno zaključavanje.
3.499,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Perilica rublja BOSCH WAN24060BY je energetskog razreda A+++, zapremnina bubnja je 55 l, kapacitet pranja je 1 – 7 kg. Perilica ima kontrolu pjene, digitalni indikator odbrojavanja vremena.
3.099,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Perilica rublja BOSCH WAN24261BY je energetskog razreda A+++, kapacitet pranja je od 1 – 7 kg, zapremnina bubnja je 55 l.
3.599,00 kn
Raspoloživo odmah!
Sušilica rublja BOSCH WTY887W5 je kondenzacijska sušilica s toplinskom pumpom. ComfortControl Plus je jednostavno upravljanje zahvaljujući inovativnom korisničkom sučelju i različitim programskim opcijama.
7.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Perilica rublja BOSCH WAW28740EU ima kapacitet pranja od 9 kg i maksimalnu brzinu centrifugiranja 1400 o/min.ActiveOxygen funkcija osigurava higijenski savršenu čistoću za osjetljivu odjeću na niskim temperaturama pranja.
8.099,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Perilica rublja LG F4J5TN3W ima kapacitet 8 kg i brzinu centrifuge od 1400 okretaja/min. Ukoliko ste zaboravili ubaciti odjeću tijekom pranja, samo pritisnite tipku „Pause“ i dodajte odjeću.
3.699,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Perilica rublja LG F4J8VS2W ima kapacitet pranja odjeće 9kg i brzinu centrifuge od 1400 okretaja u minuti. TrueSteam™ koristi vodu i toplinu za stvaranje pare za izvrsnu dezinfekciju koja čisti odjeću, a istovremeno je njeguje i smanjuje 99,9% alergena.
4.899,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Perilica rublja Electrolux EWS31074NA ima kapacitet pranja 7 kg. Maksimalna brzina okretaja: 1000 o/min. Fuzzy Logic tehnologija senzora, omogućava prilagođavanje rada i potrošnju napunjenosti perilice.
2.799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Perilica rublja Electrolux EWS31274SA sa Fuzzy Logic tehnologijom senzora koja omogućava prilagođavanje rada i potrošnju napunjenosti perilice. Ima kapacitet pranja od 7 kg, sustav ispiranja bez pjene, samopozicioniranje bubnja, odgoda starta, sigurnosno zaključavanje za zaštitu djece.
2.899,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Perilica rublja Electrolux EWS31274NA ima samopozicioniranje bubnja, sustav ispiranja bez pjene,kapacitet pranja od 7 kg. Sigurnosno zaključavanje za zaštitu djece. Fuzzy Logic tehnologija senzora, omogućava prilagođavanje rada i potrošnju napunjenosti perilice.
2.899,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Perilica rublja Electrolux EW6F328WU sa odgodom starta, kapaciteta pranja od 8 kg. Ima samopozicioniranje bubnja, Fuzzy Logic tehnologija senzora, omogućava prilagođavanje rada i potrošnju napunjenosti perilice, sigurnosno zaključavanje za zaštitu djece. Maksimalna brzina okretaja: 1200 o/min.
3.699,00 kn
3.299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Perilica i sušilica rublja Electrolux EWW1697BWD maksimalne brzine okretaja: 1600 o/min sa LCD pokazivačem, sistemom ispiranja bez pjene, zaštitu od poplave, odgodu starta, prani program, samopozicioniranje bubnja, kapacitetom pranja 9 kg i kapacitetom sušenja 6 kg.
6.499,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Stranice

Lepeza perilica rublja iz ponude svijet-medija.hr nude inovativna rješenja kako bi pranje rublja bilo energetski učinkovito, pametnije i brže.

Povoljne cijene perilica rublja kreću se ovisno o modelu, no zasigurno ćete pronaći model koji zadovoljava Vaše potrebe - npr. perilice do 3000 kn. Razne mogućnosti plaćanja: čak do 24 rate bez kamata i svima dobro poznati  i pouzdani proizvođači kao što su Bosch, Electrolux, AEG, Gorenje, Samsung ili LG. Pametni filteri, s lijeve strane, omogućit će Vam da jednostavno izaberete marku perilice, energetski razred, broj okretaja ili brzinu centrifuge, a u ponudi su uvijek i perilice rublja na akciji.

Koju perilicu rublja kupiti? Punjenje prednje ili gornje ovisno o vašim željama, obje su vrste perilica učinkovite u potrošnji energije i vode, dok bi model s punjenjem odozgora mogao više odgovarati manjim prostorima u koje će se jednostavno uklopiti. Možete birati između uređaja različitih zapremnina bubnja. Nekima je mogućnost pranja manja od 5 kg, dok drugi mogu oprati čak i 10 kg rublja. Perilice se razlikuju i s obzirom na broj okretaja centrifuge koja se mjeri po okretaju u minuti. Postoje perilice rublja s nekoliko stotina okretaja do onih koje omogućuju do 1600 okretaja u minuti. Energetski razred perilica rublja također je bitna karakteristika na koju treba obratiti pozornosti prilikom odabira. Preporučeno je  odlučiti se za perilicu s što višim energetskim razredom: A+++ perilice rublja uštedjet će i vrijeme i novac te pomažu u očuvanju okoliša. Moderni modeli perilica rublja imaju digitalno upravljanje i brojne ugrađene senzore koji vam govore o napunjenosti bubnja, potrošnji vode, odabiru programa i vremenu trajanja ciklusa pranja. Spomenut ćemo samo inovativnu značajku AddWash Samsung perilica rublja - jednostavno dodajte rublje tijekom pranja. Add Wash perilica omogućava lako i brzo dodavanje zaboravljenog rublja čak i ako je ciklus pranja već započeo. Također, možete lako dodati ručno oprano rublje za dodatno ispiranje ili cijeđenje. Posebno još želimo istaknuti Inverter motor kod perilica rublja. Iznimno pouzdan i snažan motor radi bez četkica, dakle eliminira mehanička naprezanja, trenje i habanje. To rezultira boljom učinkovitošću pranja, boljom energetskom učinkovitošću, tišim radom, a također i duljim životnim vijekom samog motora i perilice rublja. 

Nakon pranja, rublje naravno moramo i osušiti. Sušilice rublja donose brojne prednosti u usporedbi sa sušenjem na zraku i zato ih možemo naći u sve više domaćinstava. Pri kupnji sušilice možete izabrati različite proizvođače od kojih su najpopularniji Bosch, Gorenje, Electrolux, AEG, Whirlpool. Sušilice rublja se dijele na dvije osnovne vrste: ventilirajuće ili kondenzacijske. Ventilirajuće sušilice rade na principu upuhivanja zraka u bubanj i ispuhivanja vlažnog i toplog zraka iz bubnja. Takav tip sušilice koristi svjež, suhi zrak iz okoline, a ispuhuje vlažan i vrući zrak. Takva sušilica mora imati odvod vlažnog zraka koji ne smije biti priključen ni na dimnjak ni drugi ventilacijski odvod. Kondenzacijske sušilice recirkuliraju zrak iz bubnja koji se kroz sistem kondenzatora hladi, ovlažuje i ponovno vraća u bubanj. Za ovakve sušilice nije potreban ventilacijski otvor pa je i to razlog zbog kojeg se više proizvode i kupuju. Većina sušilica ima spremnik za kondenzat pa ne mora biti ni priključena na odvod.

Ukoliko nemamo prostora za dva uređaja, odnosno mogućnost postavljanja sušilice na perilicu ili sušilice pored perilice, najbolje je kupiti jedan uređaj, odnosno perilicu - sušilicu rublja. Izvrstan su izbor za kuće i stanove u kojima nema previše slobodnog mjesta jer nude vrhunsko rješenje za uštedu prostora koje je istodobno i veoma elegantno.  Osim toga, nećete morati raditi kompromise u kapacitetu za pranje i sušenje, što biste u slučaju odvojene perilice i sušilice možda morali.