Vaša košarica je prazna.

Hladnjaci

Dispenzer vode omogućuje točenje vode bez curenja te se brine za svježu i hladnu vodu. Funkcija NoFrost štiti prostor za zamrzavanje od neželjenih nakupina leda koje troše mnogo energije. Integrirani pretinac SmartDeviceBox otvara vam prozor za sve prednosti pametnog doma Smart Home.
18.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Ugradbeni hladnjak Gorenje RI4092P1 je dimenzija (ŠxVxD) 54 x 88 x 54 cm. Vrata hladnjaka imaju dovoljno prostora za pohranu najvećih staklenih ili plastičnih boca. Posebna ograda drži predmete na mjestu kako bi se spriječilo njihovo kretanje i oštećivanje dok se vrata otvaraju ili zatvaraju.
2.099,00 kn
1.889,10 kn
Raspoloživo odmah!
Cooling 360° ima naprednu cirkulaciju zraka. Namjenski sustav cirkulira hladni zrak kroz dobro postavljene otvore. Poleđina od nehrđajućeg čelika brže hladi po zatvaranju. Sigurna je tekstura svakog sastojka. Za puni okus.
6.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Svaki sastojak ima mjesto u kombiniranom hladnjaku 600 CustomFlex®. Prilagodljivi, uklonjivi spremnici u vratima hladnjaka slažu se prema vašim potrebama. Jednostavno smjestite sve, od šparoga do kutija s borovnicama. Uz MultiFlow hrana ostaje iste kvalitete.
5.499,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
AKCIJA /
Ugradbeni hladnjak Gorenje RIU6092AW je dimenzija 59,6 x 82 x 54,5 cm. Hladnjak ima mehaničko upravljanje, LED osvjetljenje.
3.099,00 kn
2.789,10 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zahvaljujući inovativnom dizajnu i sjajnoj glatkoj unutrašnjosti, Gorenje GardenFresh kombinirani hladnjaci izuzetno su jednostavni za čišćenje, čime se osiguralo da namirnice ostanu zdrave i sigurne.
3.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
AKCIJA /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Gorenje NRK6191GHW ima kapacitet prostora za hlađenje od 222l i zamrzavanja 85l.Ovaj hladnjak ima "IonAir" tehnologiju koja donosi prirodu u hladnjake konstantnim raspršivanjem negativnih iona u hladnjak. Negativni ioni su prirodni pročiščivaći zraka.
3.499,00 kn
3.149,10 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr CNfb 4313 ima zapremninu 304L, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju SmartSteel koja osjetno reducira vidljive otiske prstiju i olakšava čišćenje.
6.739,00 kn
5.599,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
AKCIJA /
IZLOŽBENI Kombinirani hladnjak/zamrzivač Samsung RF50K5920S8/EO Side by Side ima neto zapremninu zamrzivača 150l te neto zapremninu hladnjaka 336l. Sustav Triple Cooling neovisno kontrolira i optimizira temperaturu, maksimizira vlažnost i sprječava miješanje neugodnih mirisa u trima odjeljcima.
11.299,00 kn
8.299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr CTel 2931 ima zapremninu 270L, tehnologiju SmartFrost koja osjetno reducira zaleđivanje u unutarnjem prostoru i na smrznutim namirnicama, a prozirni pretinci za povrće nude mnogo mjesta za pregledno čuvanje voća i povrća. Osim toga, lako ih je čistiti.
3.768,00 kn
2.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Hladnjak/zamrzivač Gorenje RK6202ES4 ima zapreminu hladnjaka 239 l, a zamrzivača 110 l. FastFreeze funkcija omogućava zamrzavanje hrane na temperaturi od -24°C kako bi se sačuvalo što više hranjivih tvari u namirnicama.
3.899,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ovaj ugradbeni hladnjak nudi sve. Robusna unutrašnjost SmartSteel higijenska je i daje profesionalni izgled. LED zidni paneli i ambijentalna rasvjeta osiguravaju da vam ništa ne izmakne oku.
17.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Stranice

Za hladnjake možemo reći da su središte svake kuhinje. Velika ponuda i povoljna cijena hladnjaka i zamrzivača na svijet-medija.hr. Izaberite između najveće ponude hladnjaka Samsung, BOSCH, Electrolux, Gorenje, AEG, Zanussi, LG Electronics, Liebherr ili Whirlpool.

Kod kupnje novog hladnjaka, najprije bismo trebali donijeti odluku treba li nam samostojeći ili ugradbeni hladnjak. Samostojeći hladnjak se može jednostavno postaviti u kuhinju na bilo koje mjesto, dok ugradbeni stavljamo u kuhinjski ormar koji će se „sakriti“ iza stranice kuhinjskog elementa. Ukoliko smo se odlučili za kupnju ugradbenog hladnjaka, sljedeće je pitanje treba li nam hladnjak s jednim vratima ili hladnjak s dvojim vratima. Nakon toga nailazimo na podjele - ugadbeni hladnjak ili ugradbeni kombinirani hladnjak

Kod samostojećih hladnjaka odluka o odabiru uglavnom se temelji na veličini prostora koji imamo u kuhinji i broju članova kućanstva. Dijelimo ih na - hladnjaci s jednim vratima i kombinirani hladnjaci-zamrzivači. Kod kombiniranih hladnjaka - zamrzivača možemo birati želimo li da nam ledenica bude na vrhu ili na dnu. Posebna su kategorija veliki Side by side hladnjaci.

U posebnu kategoriju možemo svrstati i hladnjak s francuskim vratima ili french door hladnjak koji nam omogućuje jednostavniju pohranu hrane i lakše planiranje obroka. Unutrašnjost hladnjaka nudi veći prostor od klasičnog hladnjaka te u njega možemo staviti više hrane koja se lakše pronalazi. Sam pogled na takav hladnjak nam stvara dojam kao da smo dobili nekoliko mini hladnjaka u jednom, što automatski pridonosi smanjenju gubitka svježine i prema tome uštedi energije.

Osim ovih osnovnih podjela dalje trebamo provjeriti koja dimenzija hladnjaka nam je potrebna. Tako možemo izabrati između malih podpultnih pa sve do visokih hladnjaka koji mogu biti viši i od 200 cm. Bitan podatak su dubina i širina jer o tome ovisi postavljanje uređaja u kuhinju. Hladnjaci se dijele u različite energetske razrede pri čemu A+++ označava da koriste najmanje energije. O tom podatku ovisi godišnja potrošnja struje koja se mjeri u kWh. Neto zapremnina hladnjaka se broji od nekoliko desetaka do više od 500 litara. Kod hladnjaka, možda i najvažnija karakteristika koju treba izdvojiti, je NoFrost tehnologija koja pomoću intenzivnog kruženja hladnog zraka uklanja vlagu iz zamrzivača. Njome se sprječava stvaranje inja na namirnicama i leda u unutrašnjosti aparata. Prostor je optimalno iskorišten, a dosadno odleđivanje i čišćenje više nije potrebno. Zamrznute namirnice međusobno se ne lijepe, što povećava urednost i preglednost namirnica.