Vaša košarica je prazna.

Hladnjaci

Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač LG GTB362PZCZD ima ukupni kapacitetet 254 l. 56 l je kapacitet zamrzivača dok je kapacitet hladnjaka 198 l. Linear Cooling omogućuje ravnomjernije hlađenje bilo kada, postojana i ravnomjerna temperatura u bilo kojem trenutku ključni je pokazatelj svježine.
3.699,00 kn
3.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr CNef 5735 ima zapremninu 402L, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju BioFresh koja jamči savršenu klimu za super dugu svježinu.
12.364,00 kn
10.489,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Ugradbeni hladnjak Liebherr IK 3520 ima zapremninu 325L, pretinac BioCool-Box koji omogućuje reguliranje vlažnosti u odjeljku za hlađenje kako bi se očuvala svježina voća i stalak za boce za skladištenje pića koji je praktično rješenje lijepog oblika.
7.976,00 kn
6.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
AKCIJA /
Vrlo dubok pretinac za smrznutu hranu omogućuje praktično spremanje posuda sa smrznutim namirnicama ili velikih smrznutih jela poput kolača ili pizza. Police od sigurnosnog stakla mogu se proširiti do 12 cm, što olakšava spremanje i vađenje namirnica.
6.199,00 kn
5.699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Police od sigurnosnog stakla mogu se proširiti do 12 cm, što olakšava spremanje i vađenje namirnica. Istovremeno imate izvrstan pregled sadržaja. LED žarulje nude potpuno nov koncept rasvjete hladnjaka i osvjetljavaju njegovu unutrašnjost bez odsjaja.
5.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr CNPef 4313 ima zapremninu 304L, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju SmartSteel koja osjetno reducira vidljive otiske prstiju i olakšava čišćenje.
6.739,00 kn
5.599,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Samostojeći hladnjak Gorenje ima zapremninu 96 l i LED osvjetljenje. Dolazi s 1 staklenom policom, 2 police na vratima, fleksibilnom posudom za jaja, ladicom za led i 1 posudom za povrće. Ima mehaničko upravljanje. Dimenzije: 49,4 × 84,7 × 49,4 cm.
1.499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Hladnjak Liebherr K 4220 ima zapremninu 383L, automatsku funkciju SuperCool koja je idealna za brzo hlađenje svježe pohranjenih namirnica. Prozirni pretinci za povrće nude mnogo mjesta za pregledno čuvanje voća i povrća.
6.289,00 kn
5.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Novo /
U slučaju duljeg izbivanja ili godišnjeg odmora, hladnjak je moguće podesiti za rad u EcoMode sustavu, odnosno u sustavu s ekonomičnom potrošnjom električne energije, budući da su vrata hladnjaka stalno zatvorena.
5.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
AKCIJA /
NoFrost hladnjak/zamrzivač BOSCH KGN39IJEA dolazi s funkcijom automatskog super zamrzavanja s kojom možete manje količine hrane zamrznuti brže i istovremeno zaštititi već zamrznutu hranu od odmrzavanja.
6.299,00 kn
5.699,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
AKCIJA /
Skladištite više hrane u ekstra velikom hladnjaku sa standardnim dizajnom i dubinom od 600 mm koji će se besprijekorno uklopiti u Vaše kuhinjske ormariće. Pobrinite se da pravilno rashladite hranu - gdje god ona bila. All Around Cooling sistem hladi svaki pretinac jednako od ugla do ugla.
6.999,00 kn
5.399,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
IZLOŽBENI Kombinirani hladnjak/zamrzivač Gorenje RK6202EX4 ima obujam rashladnog dijela 257 l te obujam zamrzivačkog dijela 95 l. CrispZone je jedna od najvećih ladica za voće i povrće na tržištu. Niska temperatura i mogućnost regulacije vlage osiguravaju dužu svježinu voća i povrća.
3.599,00 kn
3.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Hladnjak Samsung Side by Side nudi više prostora za pohranu zahvaljujući značajki SpaceMax Technology koja omogućuje dodatni unutrašnji kapacitet bez povećanja vanjskih dimenzija. Osigurajte dvostruko dulje održavanje svježine namirnica.
12.299,00 kn
9.399,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Pohranite više hrane u iznimno velikom 400-litarskom hladnjaku standardnog dizajna dubine 600 mm, zahvaljujući čemu će se s lakoćom poravnati s Vašim kuhinjskim ormarićima. Visokoučinkovita izolacija SpaceMax tehnologije stijenke hladnjaka čini mnogo tanjima.
4.499,00 kn
3.699,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Za hladnjake možemo reći da su središte svake kuhinje. Velika ponuda i povoljna cijena hladnjaka i zamrzivača na svijet-medija.hr. Izaberite između najveće ponude hladnjaka Samsung, BOSCH, Electrolux, Gorenje, AEG, Zanussi, LG Electronics, Liebherr ili Whirlpool.

Kod kupnje novog hladnjaka, najprije bismo trebali donijeti odluku treba li nam samostojeći ili ugradbeni hladnjak. Samostojeći hladnjak se može jednostavno postaviti u kuhinju na bilo koje mjesto, dok ugradbeni stavljamo u kuhinjski ormar koji će se „sakriti“ iza stranice kuhinjskog elementa. Ukoliko smo se odlučili za kupnju ugradbenog hladnjaka, sljedeće je pitanje treba li nam hladnjak s jednim vratima ili hladnjak s dvojim vratima. Nakon toga nailazimo na podjele - ugadbeni hladnjak ili ugradbeni kombinirani hladnjak

Kod samostojećih hladnjaka odluka o odabiru uglavnom se temelji na veličini prostora koji imamo u kuhinji i broju članova kućanstva. Dijelimo ih na - hladnjaci s jednim vratima i kombinirani hladnjaci-zamrzivači. Kod kombiniranih hladnjaka - zamrzivača možemo birati želimo li da nam ledenica bude na vrhu ili na dnu. Posebna su kategorija veliki Side by side hladnjaci.

U posebnu kategoriju možemo svrstati i hladnjak s francuskim vratima ili french door hladnjak koji nam omogućuje jednostavniju pohranu hrane i lakše planiranje obroka. Unutrašnjost hladnjaka nudi veći prostor od klasičnog hladnjaka te u njega možemo staviti više hrane koja se lakše pronalazi. Sam pogled na takav hladnjak nam stvara dojam kao da smo dobili nekoliko mini hladnjaka u jednom, što automatski pridonosi smanjenju gubitka svježine i prema tome uštedi energije.

Osim ovih osnovnih podjela dalje trebamo provjeriti koja dimenzija hladnjaka nam je potrebna. Tako možemo izabrati između malih podpultnih pa sve do visokih hladnjaka koji mogu biti viši i od 200 cm. Bitan podatak su dubina i širina jer o tome ovisi postavljanje uređaja u kuhinju. Hladnjaci se dijele u različite energetske razrede pri čemu A+++ označava da koriste najmanje energije. O tom podatku ovisi godišnja potrošnja struje koja se mjeri u kWh. Neto zapremnina hladnjaka se broji od nekoliko desetaka do više od 500 litara. Kod hladnjaka, možda i najvažnija karakteristika koju treba izdvojiti, je NoFrost tehnologija koja pomoću intenzivnog kruženja hladnog zraka uklanja vlagu iz zamrzivača. Njome se sprječava stvaranje inja na namirnicama i leda u unutrašnjosti aparata. Prostor je optimalno iskorišten, a dosadno odleđivanje i čišćenje više nije potrebno. Zamrznute namirnice međusobno se ne lijepe, što povećava urednost i preglednost namirnica.