Vaša košarica je prazna.

Hladnjaci

Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr CUel 2831 ima zapremninu 265L, tehnologiju SmartFrost koja osjetno reducira zaleđivanje u unutarnjem prostoru i na smrznutim namirnicama i sustav FrostSafe koji sadrži posebno visoke ladice koje se mogu izvaditi potpuno zatvorene.
4.780,00 kn
3.799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zahvaljujući optimalnim uvjetima čuvanja hrane, namirnice zadržavaju savršenu konzistenciju. Postojana temperatura u hladnjaku odlučujući je čimbenik u očuvanju svježine i okusa. Senzori FreshSense stalno prate i kontroliraju temperaturu u hladnjaku i zamrzivaču.
10.499,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
AKCIJA /
Gorenje RK6202AXL4 kombinirani hladnjak/zamrzivač dolazi s razvijenim sistemom kako bi održao optimalnu temperaturu u odnosu na to koliko često otvarate vrata. Hladnjak konstantno prati i analizira način na koji ga koristite.
3.899,00 kn
3.349,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Gorenje NRS9181VX Side-by-side ima obujam rashladnog djela 368l, a obujam zamrzivačkog djela 167l. Velik i pregledan LED zaslon omogućava brzo i lako upravljanje i namještanje temperature. Funkcije poput FastFreeze i HolidayMode mogu se uključiti jednostavnim dodirom.
7.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
LG GBB61BLJMN prototip je profinjenosti kako u pogledu funkcije tako i u pogledu stila. Dizajn mu je minimalistički, što podiže razinu elegancije i praktičnosti. Kapacitet hladnjaka iznosi 234 l, a zamrzivača 107 l. Uživajte u praktičnosti i luksuzu u svojoj vlastitoj kuhinji.
4.299,00 kn
3.654,15 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Samsung RB34T672DSA/EF koristi SpaceMax™ tehnologiju koja čini stijenke hladnjaka tanjima što stvara dodatan prostor za pohranu. Stalna kontrola temperature i hladan zrak koji kruži kroz strateški postavljene otvore osigurava da svaka namjernica ostane svježa.
5.199,00 kn
4.399,00 kn
Raspoloživo odmah!
RASPRODAJA /
IZLOŽENI Hladnjak/zamrzivač Samsung RB34T652ESA/EK dolazi s 219 l zapremnine hladnjaka i 112 l zapremnine zamrzivača. Pohranite više hrane u iznimno velikom hladnjaku standardnog dizajna dubine 600 mm. Visokoučinkovita izolacija SpaceMax tehnologije stijenke hladnjaka čini mnogo tanjima.
4.799,00 kn
3.799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr SBSes 8483 Side by Side ima zapremninu 688L, tehnologiju NoFrost koja nudi snagu hlađenja profesionalne kvalitete za sigurnu dugoročnu svježinu i tehnologiju BioFresh koja jamči savršenu klimu za super dugu svježinu.
32.614,00 kn
26.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr CU 2831 ima zapremninu 265L, tehnologiju SmartFrost koja osjetno reducira zaleđivanje u unutarnjem prostoru i na smrznutim namirnicama i sustav FrostSafe koji sadrži posebno visoke ladice koje se mogu izvaditi potpuno zatvorene.
3.399,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Whirlpool W9 931D B H ima zapremninu hladnjaka 251 l te zapremninu zamrzivača 97 l. Dva neovisna No Frost sustava za hlađenje stvaraju idealne uvjete za čuvanje hrane što osigurava idealnu temperaturu i vlažnost te izbjegava miješanje mirisa. Care-free freezing.
5.899,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Svaki sastojak ima mjesto u kombiniranom hladnjaku 600 CustomFlex®. Prilagodljivi, uklonjivi spremnici u vratima hladnjaka slažu se prema vašim potrebama. Jednostavno smjestite sve, od šparoga do kutija s borovnicama. Uz MultiFlow hrana ostaje iste kvalitete.
4.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Hladnjak Liebherr K 2834 dolazi s pretincem za zamrzavanje s četiri zvjezdice da se svježe namirnice mogu zamrznuti te dugoročno uskladištiti. Temperature od -18 °C i niže jamče čuvanje zaliha uz očuvanje vitamina i mineralnih tvari.
2.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Kombinirani hladnjak/zamrzivač Liebherr CTel 2131 ima zapremninu 196L, tehnologiju SmartFrost koja osjetno reducira zaleđivanje u unutarnjem prostoru i na smrznutim namirnicama, a prozirni pretinci za povrće nude mnogo mjesta za pregledno čuvanje voća i povrća. Osim toga, lako ih je čistiti.
3.149,00 kn
2.399,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Ugradbeni hladnjak Liebherr IKB 3564 ima zapremninu za hlađenje 257L i za zamrzavanje 27L, tehnologiju BioFresh koja jamči savršenu klimu za super dugu svježinu i sustav za prigušivanje zatvaranja SoftSystem. Pretinac VarioSafe pregledan je i omogućuje uvođenje reda.
12.701,00 kn
10.989,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Vivax samostojeći hladnjak VL-235 W idealan je odabir za one koji traže pouzdan uređaj koji je ujedno i jednostavan za upotrebu. Širina od 55 cm osigurava da će te lako pronaći mjesto za njega u vašoj kuhinji, a po potrebi možete i promijeniti smjer otvaranja vrata.
1.799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Stranice

Za hladnjake možemo reći da su središte svake kuhinje. Velika ponuda i povoljna cijena hladnjaka i zamrzivača na svijet-medija.hr. Izaberite između najveće ponude hladnjaka Samsung, BOSCH, Electrolux, Gorenje, AEG, Zanussi, LG Electronics, Liebherr ili Whirlpool.

Kod kupnje novog hladnjaka, najprije bismo trebali donijeti odluku treba li nam samostojeći ili ugradbeni hladnjak. Samostojeći hladnjak se može jednostavno postaviti u kuhinju na bilo koje mjesto, dok ugradbeni stavljamo u kuhinjski ormar koji će se „sakriti“ iza stranice kuhinjskog elementa. Ukoliko smo se odlučili za kupnju ugradbenog hladnjaka, sljedeće je pitanje treba li nam hladnjak s jednim vratima ili hladnjak s dvojim vratima. Nakon toga nailazimo na podjele - ugadbeni hladnjak ili ugradbeni kombinirani hladnjak

Kod samostojećih hladnjaka odluka o odabiru uglavnom se temelji na veličini prostora koji imamo u kuhinji i broju članova kućanstva. Dijelimo ih na - hladnjaci s jednim vratima i kombinirani hladnjaci-zamrzivači. Kod kombiniranih hladnjaka - zamrzivača možemo birati želimo li da nam ledenica bude na vrhu ili na dnu. Posebna su kategorija veliki Side by side hladnjaci.

U posebnu kategoriju možemo svrstati i hladnjak s francuskim vratima ili french door hladnjak koji nam omogućuje jednostavniju pohranu hrane i lakše planiranje obroka. Unutrašnjost hladnjaka nudi veći prostor od klasičnog hladnjaka te u njega možemo staviti više hrane koja se lakše pronalazi. Sam pogled na takav hladnjak nam stvara dojam kao da smo dobili nekoliko mini hladnjaka u jednom, što automatski pridonosi smanjenju gubitka svježine i prema tome uštedi energije.

Osim ovih osnovnih podjela dalje trebamo provjeriti koja dimenzija hladnjaka nam je potrebna. Tako možemo izabrati između malih podpultnih pa sve do visokih hladnjaka koji mogu biti viši i od 200 cm. Bitan podatak su dubina i širina jer o tome ovisi postavljanje uređaja u kuhinju. Hladnjaci se dijele u različite energetske razrede pri čemu A+++ označava da koriste najmanje energije. O tom podatku ovisi godišnja potrošnja struje koja se mjeri u kWh. Neto zapremnina hladnjaka se broji od nekoliko desetaka do više od 500 litara. Kod hladnjaka, možda i najvažnija karakteristika koju treba izdvojiti, je NoFrost tehnologija koja pomoću intenzivnog kruženja hladnog zraka uklanja vlagu iz zamrzivača. Njome se sprječava stvaranje inja na namirnicama i leda u unutrašnjosti aparata. Prostor je optimalno iskorišten, a dosadno odleđivanje i čišćenje više nije potrebno. Zamrznute namirnice međusobno se ne lijepe, što povećava urednost i preglednost namirnica.