Vaša košarica je prazna.

Ugradbene ploče

Ugradbena ploča BOSCH PKN645FP1E je električna ploča za kuhanje od staklokeramike. Omogućuje vam još jednostavnije kuhanje i čišćenje. 4 polja za kuhanje HighSpeed, od kojih 1 dvokružno i 1 proširivo u oval preko senzorske tipke.
3.149,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča Gorenje ECT641BCSC je crna staklokeramička ploča za kuhanje. Upravljanje je na dodir, a sadrži fazetirani rub ploče sprijeda.
2.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena plinska ploča sa nosačem od ljevanog željeza 3 plinske ploče+1 strujna ploča , automatsko paljenje, CE certifikat, tip radnog plina: NG/LPG, neto težina: 11,00 kg, dimenzije (VxŠxD): 3x60x51 cm, inox boja
1.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča Gorenje GE680MB napravljena je od nehrđajućeg čelika, a nosive rešetke su emajlirane. Gumbi su ergonomski, a paljenje plinskih plamenika je električno jednoručno. Od sigurnosnih funkcija sadrži signalizaciju preostale topline i nadziranje plina.
1.599,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča BOSCH PIB375FB1E je indukcijska ploča za kuhanje sa 2 polja, uz koju ćete kuhati brzo, sigurno i čisto uz malo utrošene energije. Funkcija PowerBoost: do 50 % više snage za brže zagrijavanje.
3.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena ploča AEG HK634021XB ima dodirne kontrole, automatsko brzo zagrijavanje, Stop & Go funkciju, automatsko isključivanje, zvučni signal, timer, prikaz preostale topline. ProBox je dio indukcijske ploče za savršenu ventilaciju i sigurnu udaljenost.
1.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
RASPRODAJA /
Ugradbena ploča BOSCH PKN645BA1E ima 4 polja za kuhanje od kojih je jedno proširivo i jedno dvokružno. Električna ploča je napravljena od staklokeramike što čini čišćenje a i samo kuhanje jednostavnijim. Ploča je osjetljiva na dodir. Podešavanje snage: 17 stupnjeva. Dimenzije (ŠxVxD): 56x4,8x49 cm.
2.599,00 kn
2.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
Oslobodite svoj talent i iskoristite brzinu i preciznost koje upotrebljavaju profesionalni kuhari. Indukcijska tehnologija omogućuje trenutačno, precizno podešavanje zagrijavanja. Zahvaljujući profesionalnoj tehnologiji indukcije na ovom štednjaku, površina nikada nije vruća.
2.799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Samostalna kombinirana Electrolux ploča širine 60 cm sa 2 strujne i 2 plinske zone kuhanja, daje vam potpunu slobodu odabira kod spremanja jela.
2.699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena ploča BOSCH PIF672FB1E je indukcijska ploča uz koju ćete kuhati brzo, sigurno i čisto. Ploča ima 4 indukcijska polja za kuhanje od kojih je jedno proširivo u oval.
6.749,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena ploča Gorenje IT646ORAB je indukcijska ploča za kuhanje s četiri 21 x 19 cm indukcijske zone za kuhanje. Uz AreaFlex funkciju dvije okomite zone za kuhanje mogu se povezati u jednu stvarajući veću površinu za kuhanje.
4.399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Indukcijska staklokeramička ploča za kuhanje BOSCH PUE645BB2E omogućuje vam brzo, sigurno i čisto kuhanje uz malo potrošene energije. Čelični niski okvir od nehrđajućeg čelika oko površine za kuhanje omogućuje vam savršeno integriranje u već postojeće izreze radnih ploča.
2.899,00 kn
Raspoloživo odmah!
Indukcija vam pomaže u bržem savladavanju bilo koje tehnike kuhanja. Zagrijava brže nego bilo koja druga vrsta ploče za kuhanje - voda proključa za manje od 90 sekundi* - tako da možete odmah početi s kuhanjem.
3.899,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena ploča AEG IKB64301FB s indukcijom vam pomaže u bržem savladavanju bilo koje tehnike kuhanja. Zagrijava brže nego bilo koja druga vrsta ploče za kuhanje - voda proključa za manje od 90 sekundi- tako da možete odmah početi s kuhanjem.
3.299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča BOSCH PCP6A5B90 je plinska ploča za kuhanje od nehrđajućeg čelika. Ima 4 plinska plamenika od kojih je 1 snažni, 2 obična, 1 štedljivi plamenik. Nosači posuđa izrađeni su od lijevanog željeza. Termoelektrični osigurač za sprječavanje istjecanja plina.
2.749,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ugradbena ploča Electrolux KGG6456K ima plinske plamenike na staklokeramici. Brzi plamenik u ovoj plinskoj ploči za kuhanje iz Electroluxa konstruiran je tako da brzo doseže dno lonaca i tava. Ima brži i jači plamen te štedi do 20 % energije.
2.399,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Svakoj ugradbenoj pećnici potrebna je ugradbena ploča. Široki raspon raznih svojstava i funkcija nude jedinstveno iskustvo kuhanja. Svijet Medija ima bogatu ponudu ploča manjih i većih dimenzija, a na vama je da odaberete idealan model koji najbolje odgovara vašim potrebama iz ponude najkvalitetnijh proizvođača Bosch, Electrolux, Gorenje, Samsung, AEG, Whirpool, Vivax, Faber i Zanussi.

Neke osnovne karakteristike i prednosti pojedinih ploča za kuhanje ovise o njenoj vrsti. Razlikujemo plinske, električne, indukcijske, staklokeramičke i kombinirane, a svaka od njih ima određene prednosti.

Plinske ploče osiguravaju trenutnu i jaku toplinu, a pojedine imaju i posebne Wok plamenike. Električne ploče su sigurnije i jednostavnije za korištenje. Posebna kategorija električnih ploča za kuhanje su indukcijske i staklokeramičke ploče koje su sve popularnije jer se jednostavno čiste. Prednost indukcijskih ploča za kuhanje je sigurno korištenje, brža priprema hrane te štednja energije. Na raspolaganju su i kombinirane ploče koje objedinjuju prednosti različitih vrsta površina za kuhanje.

Odabirom kvalitetne pećnice uvelike si olakšavate svakodnevicu i pripremu ukusnih recepata na najjednostavniji i najbrži način.