Vaša košarica je prazna.

Ugradbene ploče

Ugradbena ploča AEG HK6542H0XB je samostalna indukcijska ploča za kuhanje s komandama. Ploča ima zvučni signal s opcijom isključivanja, funkciju za zaštitu za djecu, blokada tipki za upravljanje, direktne kontrole, Stop & Go funkciju, automatsko brzo zagrijavanje, detekciju posude.
3.399,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča Electrolux EGH7353BOX je plinska ploča. Širina ploče je 74,4 cm, a dubina 51 cm. Ploča ima električno paljenje putem kontrolne tipke. Zaštita plina: plin se isključuje iz izvora ako bukne plamen.
1.799,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Ugradbena ploča Zanussi ZEV6341XBA je izrađena od staklokeramike sa "Hi-Light" grijačima i dodirnim kontrolama koje vam pružaju maksimalnu sigurnost pomoću automatskog isključivanja i indikatora preostale topline.
1.749,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Praktična dvostruka zona na ovoj indukcijskoj ploči za kuhanje Zanussi ZEN6641FBA učinkovito zagrijava tave standardne veličine, ali i one veće, olakšavajući pripremu jela.
2.549,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Samostalna domino plinska ploča za kuhanje Electrolux EGC3322NVK s automatskim paljenjem plina i sigurnosnim ventilima. Širine je 30 cm i ima mehaničke kontrole.
1.499,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča Gorenje IS656USC ima 4 indukcijske zone kuhanja, klizno upravljanje dodirom, timer funkcija, PowerBoost Supreme, XpandZone, sigurnosno zaključavanje upravljačkog dijela ploče, ChildLock. Ploča je dimenzija 60 x 6 x 51 cm, težine 11,8 kg.
4.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča Gorenje IT614X ima 4 indukcijske zone za kuhanje, dimenzija je 60 x 5,8 x 51,5 cm, težine 8,5 kg. Upravljanje je na dodir, timer funkcija, PowerBoost funkcija, AllBoost – pojačana snaga djelovanja na svim zonama istovremeno, SuperSilent tihi rad, signalizacija preostale topline.
3.299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Plinska ploča za kuhanje SIEMENS ER626YB70E s toplinski otpornom staklokeramičkom površinom, jednostavna za čišćenje. Puno udobnosti prilikom čišćenja uz pomoć modernih nosača posuđa, koji se mogu prati u perilici suđa.
4.399,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča Electrolux EHL6740FAZ je samostalna indukcijska ploča za kuhanje s osvijetljenim komandama. Ploča ima Stop & Go funkciju, detekciju posude, zaštitu za djecu, EcoTimer, funkciju CleverHeat, blokadu tipki za upravljanje, automatsko brzo zagrijavanje.
4.699,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča AEG HG654550SM je plinska ploča s okretnim komandama. Ploča ima električno paljenje putem kontrolne tipke. Zaštita plina: plin se isključuje iz izvora ako bukne plamen. Ploča ima 4 zone za kuhanje.
2.099,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča AEG HK634200FB je samostalna indukcijska ploča za kuhanje s komandama. Ploča ima dodirne kontrole, Stop & Go funkciju za kraći prekid rada, automatsko brzo zagrijavanje, detekciju posude, timer, zvučni signal, funkciju zaključavanja.
3.299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča AEG HKP85410XB je samostalna indukcijska ploča za kuhanje s komandama koja ima OptiHeat funkciju u 3 koraka upravljanja preostalom toplinom, zvučni signal s opcijom isključivanja, funkciju zaključavanja, automatsko brzo zagrijavanje, detekciju posude.
5.299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča Zanussi ZEV6332FBA ima pokazatelje zaostale topline, sigurnosno zaključavanje, automatsko isključivanje, elektronsku kontrolu. Ovo je staklokeramička ploča sa 3 zone za kuhanje koja omogućuje puno brže zakuhati vodu i pripremiti jelo.
1.499,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča Zanussi ZEV6646FBA ima Touch kontrole, automatsko brzo zagrijavanje, automatsko zaustavljanje, zvučni signal, signalizacija preostale topline. Ovo je staklokeramička ploča sa 4 zone za kuhanje koja vam omogućuje brže kuhanje.
1.799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča AEG HK624000XB je staklokeramička ploča sa 4 zone za kuhanje. Ploča ima Child Lock funkciju i preostali indikator temperature. Ploča ima novi XL koncept OptiFit Frame koji se savršeno uklapa, osjeća i pokriva širi spektar cut-out dimenzije.
2.099,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča BOSCH PIB375FB1E je indukcijska ploča za kuhanje sa 2 polja, uz koju ćete kuhati brzo, sigurno i čisto uz malo utrošene energije. Funkcija PowerBoost: do 50 % više snage za brže zagrijavanje.
3.499,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Stranice

Svakoj ugradbenoj pećnici potreban je njezin par – ugradbena ploča. Važno je izabrati dobru ploču za kuhanje jer ćemo na njoj pripremati hranu. Na stranici Svijet Medija iz široke ponude različitih ploča izaberite poznate marke prepoznatljive kvalitete. Usporedi cijene Electrolux, Gorenje, Bosch, AEG, Zanussi ili Whirlpool ploča za kuhanje iz naše ponude: plinske ili ploče na struju.

Filteri na stranici pomoći će Vam da lakše izaberete vrstu, proizvođača, boju ili dimenzije ugradbene ploče. One se razlikuju obzirom na broj mjesta za kuhanje – neke imaju samo jedno ili dva mjesta, a neke i do 5 ploča. Najčešće su ploče s 4 mjesta, a izbor ovisi o tome koliko često kuhate i broju članova u kućanstvu.

Ukoliko ne znate koju vrstu – tip ploče izabrati nabrojat ćemo samo osnovne karakteristike i prednosti pojedinih ploča za kuhanje. Dijele se na plinske, električne, indukcijske, staklokeramičke i kombinirane, a svaka ima određene prednosti. 

Plinske ploče osiguravaju trenutnu i jaku toplinu, a pojedine imaju i posebne Wok plamenike. Wok plamenici vrlo brzo dostignu punu snagu i visoku temperaturu, te na taj način omogućavaju svakome lako kuhanje u azijskom stilu.

Električne ploče su sigurnije i jednostavnije za korištenje. Posebna kategorija električnih ploča za kuhanje su indukcijske i staklokeramičke ploče koje su sve popularnije jer se jednostavno čiste. Prednost indukcijskih ploča za kuhanje je sigurno korištenje jer se ploča ne grije kad na njoj nema posude, a osim toga se neće pregrijati. Vrijeme pripreme hrane na takvoj ploči je brže, a koristi manje energije. 

Ako se ne možete odlučiti za određenu vrstu ploče za kuhanje, na raspolaganju su i kombinirane ploče s kombinacijom plinskih i staklokeramičkih, indukcijskih i staklokeramičkih te plinskih i električnih. Kombinirane ploče objedinjuju prednosti različitih vrsta površina za kuhanje i zato se mnogi odluče za kupnju takvih.

Izaberite najbolju za sebe, koja će se dizajnom uklopiti u Vašu kuhinju a opet s druge strane omogućiti sigurno kuhanje na plinskoj ploči za kuhanje ili jednostavno čišćenje staklokeramičke i indukcijske ploče uz nevjerojatnu kontrolu temperature.