Vaša košarica je prazna.

Ugradbene ploče

Samostalna staklokeramička domino ploča za kuhanje Electrolux EHF3920BOK, širina 30 cm, "Hi-Light" grijači, snaga 2900W.
949,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča AEG HK956970FB je samostalna indukcijska ploča za kuhanje s tehnologijom kliznih dodirnih kontrola. Ploča ima detekciju posude, Stop & Go funkciju, automatsko brzo zagrijavanje, zvučni signal s opcijom isključivanja, fukcijom zaključavanja.
7.599,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča AEG HK764400FB je samostalna indukcijska ploča sa 4 zone za kuhanje. Ploča ima MaxiSense, klizne kontrole, automatsko isključivanje, sigurnosno zaključavanje, indikator preostale topline, funkciju Stop & Go, timer, zvučni signal.
4.399,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča AEG HK6542H1FB ima Stop & Go funkciju, osvijetljene komande, automatsko brzo zagrijavanje, detekciju posude, zvučni signal s opcijom isključivanja, funkciju zaključavanja.
3.449,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Zahvaljujući indukcijskoj tehnologiji ugradbenu ploču Electrolux EHH9967FOZ samo obrišite. Kontrole ove ploče za kuhanje dizajnirane su tako da im uvijek možete pristupiti direktno. Jednostavno dotaknite i podesite. Ploča ima funkcije EcoTimer i CleverHeat.
6.799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča Electrolux EHF6342XOK je samostalna ploča za kuhanje s komandama. Dimenzije ploče su 57,6 x 51,6 cm. Ploča ima timer, Stop & Go funkciju za kraći prekid rada, automatsko brzo zagrijavanje, blokada tipki za upravljanje, automatsko isključivanje, zvučni signal.
2.099,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča Electrolux EHF6547FXK ima potpuno intuitivno upravljanje – komanda DirectAccess štednjaka stvara u potpunosti intuitivan način postavljanja razine kuhanja, samo dodirnite i skliznite na pravu postavku. Ovo je samostalna ploča za kuhanje s komandama.
2.099,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča Gorenje ECT680-ORA-W je staklokeramička ploča za kuhanje sa 2 HiLight zone za kuhanje + 1trokružna HiLight zona za kuhanje + 1 ovalna HiLight zona za kuhanje.
3.399,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča AEG HK874400FB ima eco timer koji isključuje rad ploče prije isteka predviđenog vremena kako bi na najučinkovitiji način iskoristio preostalu toplinu za završetak procesa kuhanja. Ovo je samostalna indukcijska ploča s komandama.
5.599,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča AEG HK6542H0XB je samostalna indukcijska ploča za kuhanje s komandama. Ploča ima zvučni signal s opcijom isključivanja, funkciju za zaštitu za djecu, blokada tipki za upravljanje, direktne kontrole, Stop & Go funkciju, automatsko brzo zagrijavanje, detekciju posude.
3.399,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča Electrolux EHI6740FOZ je samostalna indukcijska ploča za kuhanje s osvijetljenim komandama. Funkcije su detekcija posude, Stop & Go za kraći prekid rada, zaštita za djecu, zvučni signal, EcoTimer, CleverHeat, automatsko brzo zagrijavanje,blokada tipki za upravljanje.
3.399,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Ugradbena ploča Electrolux EGH7353BOX je plinska ploča. Širina ploče je 74,4 cm, a dubina 51 cm. Ploča ima električno paljenje putem kontrolne tipke. Zaštita plina: plin se isključuje iz izvora ako bukne plamen.
1.799,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Ugradbena ploča Zanussi ZEV6341XBA je izrađena od staklokeramike sa "Hi-Light" grijačima i dodirnim kontrolama koje vam pružaju maksimalnu sigurnost pomoću automatskog isključivanja i indikatora preostale topline.
1.749,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Electrolux samostalna indukcijska ploča za kuhanje s komandama EHH6540FHK. Direktan pristup: tehnologija kliznih dodirnih kontrola. Osvijetljene komande, detekcija posude, automatsko brzo zagrijavanje, Stop & Go funkcija za kraći prekid rada. Funkcija zaključavanja, zaštita za djecu.
2.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Indukcijska ploča Infinite daje vam maksimalnu slobodu, možete postavljati tave različite veličine i oblika gdje god želite dok god prekrivaju jednu od četiri označene točke, te može pretvoriti dvije zone u jednu veću zonu.
4.099,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Indukcijska ploča za kuhanje Zanussi ZEL6640FBA iznimno se brzo zagijava, ali se može trenutno isključiti ako izgleda da će hrana prekipjeti. Laka je za čišćenje, jer ako hrana ipak iskipi neće se zapeći na hladnoj površini, jer se površina zagijava samo detekcijom posude.
2.599,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Stranice

Svakoj ugradbenoj pećnici potreban je njezin par – ugradbena ploča. Važno je izabrati dobru ploču za kuhanje jer ćemo na njoj pripremati hranu. Na stranici Svijet Medija iz široke ponude različitih ploča izaberite poznate marke prepoznatljive kvalitete. Usporedi cijene Electrolux, Gorenje, Bosch, AEG, Zanussi ili Whirlpool ploča za kuhanje iz naše ponude: plinske ili ploče na struju.

Filteri na stranici pomoći će Vam da lakše izaberete vrstu, proizvođača, boju ili dimenzije ugradbene ploče. One se razlikuju obzirom na broj mjesta za kuhanje – neke imaju samo jedno ili dva mjesta, a neke i do 5 ploča. Najčešće su ploče s 4 mjesta, a izbor ovisi o tome koliko često kuhate i broju članova u kućanstvu.

Ukoliko ne znate koju vrstu – tip ploče izabrati nabrojat ćemo samo osnovne karakteristike i prednosti pojedinih ploča za kuhanje. Dijele se na plinske, električne, indukcijske, staklokeramičke i kombinirane, a svaka ima određene prednosti. 

Plinske ploče osiguravaju trenutnu i jaku toplinu, a pojedine imaju i posebne Wok plamenike. Wok plamenici vrlo brzo dostignu punu snagu i visoku temperaturu, te na taj način omogućavaju svakome lako kuhanje u azijskom stilu.

Električne ploče su sigurnije i jednostavnije za korištenje. Posebna kategorija električnih ploča za kuhanje su indukcijske i staklokeramičke ploče koje su sve popularnije jer se jednostavno čiste. Prednost indukcijskih ploča za kuhanje je sigurno korištenje jer se ploča ne grije kad na njoj nema posude, a osim toga se neće pregrijati. Vrijeme pripreme hrane na takvoj ploči je brže, a koristi manje energije. 

Ako se ne možete odlučiti za određenu vrstu ploče za kuhanje, na raspolaganju su i kombinirane ploče s kombinacijom plinskih i staklokeramičkih, indukcijskih i staklokeramičkih te plinskih i električnih. Kombinirane ploče objedinjuju prednosti različitih vrsta površina za kuhanje i zato se mnogi odluče za kupnju takvih.

Izaberite najbolju za sebe, koja će se dizajnom uklopiti u Vašu kuhinju a opet s druge strane omogućiti sigurno kuhanje na plinskoj ploči za kuhanje ili jednostavno čišćenje staklokeramičke i indukcijske ploče uz nevjerojatnu kontrolu temperature.