Vaša košarica je prazna.

Epilatori

Best price /
Sustav 2u1 koji kombinira epilaciju i eksfolijaciju. Pinceta MicroGrip precizno uklanja i najkraće dlačice koje vosak ne može uhvatiti. Donosi doslovno bezbolno uklanjanje dlačica pod uvjetom da se redovito epilirat. Bežičan rad, brzo punjenje. Suha i mokra epilacija. Pulsirajuće aktivne vibracije.
1.649,00 kn
1.249,00 kn
Raspoloživo odmah!
Izuzetno široka epilacijska glava pruža optimalno uklanjanje dlačica sa svakim potezom radi postizanja dugotrajnih i izuzetno glatkih rezultata u roku od nekoliko minuta.
739,00 kn
Raspoloživo odmah!
Uživajte u dugotrajnoj glatkoći koju pruža epilator Philips Satinelle HP6422/01. Nježno uklanja dlačice, čak i one duljine 0,5 mm, iz korijena. Omogućava kožu bez dlačica do četiri tjedna. Obuhvaća 2 dodatka i malu četkicu za čišćenje.
289,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Bežićni rad s mogućnošću punjenja omogućuje ugodnu uporabu epilatora Philips HP6520/01 na bilo kojem mjestu. Ima sustav za njegu kože, koji štiti kožu od čupanja i osigurava maksimalnu higijenu. Isporučuje se s kapicom za osjetljiva područja i četkom za piling za još sjajniju kožu.
539,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Epilator SatinSoft tvrtke Philips HP6521/01 sa sustavom za zaštitu kože kožu štiti od čupanja i osigurava maksimalnu higijenu. Omogućava uporabu i na mokroj i suhoj koži pa ga možete koristiti i pod tušem. Isporučuje se s kapicom za osjetljiva područja.
619,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Silk-épil 7 7-561 bežični epilator za suhu i mokru epilaciju sa 6 dodataka, uključujući glavu za brijanje i trimer. Najučinkovitiji za kratke dlačice.
1.199,00 kn
899,00 kn
Raspoloživo odmah!
Braun Face ženama pruža samopouzdanje pa i lakše odlučuju žele li nositi make-up ili ne. Prva četkica za čišćenje lica i epilator za lice na svijetu. Četkica za čišćenje lica: uz pomoć mikro-oscilacija dubinski čisti svaku poru. Dermatološki testirano. Ispitano na osjetljivoj koži.
739,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Epilator Philips HP6574/20 sa sustavom SkinPerfect uklanja čak i tanke, kratke dlačice istovremeno štiteći kožu. U kompletu je precizni epilator koji nježno uklanja dlačice na intimnim područjima. Ugrađeno svjetlo Opti-light jasno otkriva sitne, tanke dlačice.
829,00 kn
Raspoloživo odmah!
Bezbolno i dugotrajano uklanjanje dlačica na svim dijelovima tijela - Babyliss G935E IPL. Visoka kompatibilnost: koriste se na 5 tipova kože (prototip I do V) s 5 svjetlosnih intenziteta. Dermatološki testiran, UV-free.
1.499,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Bezbolno i dugotrajno uklanjanje dlačica po svjetlosnih impulsa - Babyliss G935E IPL. Učinkovitost klinički dokazana, testirano dermatološki. Visoka kompatibilnost: koriste se na 5 tipova kože (prototip I do V) s 5 svjetlosnih intenziteta.
1.949,00 kn
1.599,00 kn
Raspoloživo odmah!
BRAUN SE 9 567 EPILATOR + TROBICA/KUTIJA Najbrža i najpreciznija epilacija za do 4 tjedna glatke kože. 40% šira epilacijska glava uklanja više dlačice jednim potezom, čak i one koje vosak ne može uhvatiti. Epilator je bežičan, a može se koristiti za suhu i mokru epilaciju.
1.299,00 kn
Raspoloživo odmah!
Epilator Braun SE 5-547 + torbica je bežični epilator, primjeren za suhu i mokru epilaciju. Iznimno je nježan i omogućava čak do 4 tjedna nevjerojatno glatke kože. Redovitim korištenjem epilatora postupak uklanjanja dlačica postane praktički bezbolan.
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Epilator za lice i četkica za čišćenje lica + 3 dodatka, uključujući zamjensku četkicu i torbicu. Prvi sustav s kmbinacijom četkice za čišćenje lica i epilatora za lice na svijetu.
739,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Epilator za lice i četkica za čišćenje lica + 3 dodatka, uključujući četkicu za iznimno nježno čišćenje lica i torbicu Epilator za lice: uska glava za preciznu epilaciju, s 10 mikro-otvora koji hvataju i najtanje dlačice (0,02 mm). Četkica za čišćenje lica: uz pomoć mikro-oscilacija dubinski čisti
739,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Bežičan, može se koristiti za suhu i mokru epilaciju. Donosi doslovno bezbolno uklanjanje dlačica pod uvjetom da se redovito epilirate. Pakiranje uključuje 3 nastavka: četkicu za čišćenje lica Braun,nastavak Efficiency i epilacijsku glavu.
999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Best price /
Braun Silk-épil 7-537 Wet&Dry –bežični epilator za suhu i mokru epilaciju s 2 dodatka + Venus Swirl Gillette britvica. Tehnologija prianjanja uz kožu Close-Grip hvata i 4x kraće dlačice od onih koje vosak može uhvatiti, donoseći do 4 tjedna glatkoće kože.
999,00 kn
799,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice