Vaša košarica je prazna.

Aparati za kavu

Aparat za espresso kavu Bosch CTL636ES1, ugradbeni s OneTouch funkcijom nudi veliku raznolikost i najveću udobnost. Idealna temeratura za pripremu kave i puna aroma uz pomoć sistema SensoFlowSystem. Aparat odjednom radi dvije šalice kave.
15.799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
DeLonghi EC 680.M aparat za espresso kavu. Termoblok sistem zagrijavanja. Slim dimenzije (samo 15 cm širine), vremenski brzo zagrijavanje. Funkcija zaustavljanja protočnosti za personaliziranje vaše omiljene kave. Kontrolna ploča za lako korištenje sa 3 osvijetljena gumba. Grijač šalica.
1.789,00 kn
Raspoloživo odmah!
Autentični talijanski aparat za espresso kavu Philips HD8423/19 za svaki dan. Ručni aparat za tradicionalnu pripremu savršene espresso kave donosi sve što je potrebno za svakodnevnu upotrebu. Pogodno je za mljevenu kavu i za vrećice s kavom.
949,00 kn
Raspoloživo odmah!
Mlinac za kavu DAEWOO DCG-362 sa inox kućištem. Unutrašnjost spremnika: nehrđajući čelik. Materijal noža: nehrđajući čelik. Kapacitet spremnika za zrna kave: 75 g. Sigurnosni prekidač. Priključna snaga: 150 W.
159,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Love your day aparat za kavu Electrolux EKF3300 napravljen za kuhanje kave u velikom staklenom vrču za 12 šalica. Funkcija automatskog isključivanja uređaj automatski isključuje nakon 40 minuta omogućavajući vam da nakon izlaska iz kuće budete bezbrižni. A uz to štedi i energiju.
249,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Aparat za kavu Philips HD7546/20 Cafe Gaia osigurava pripremu izvrsne kave u legendarnom dizajnu. Aparat ima vrhunski nelomljivi termos-vrč od nehrđajućeg čelika koji zadržava punu aromu i temperaturu duže od 2 sata.
619,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Uživajte u dobroj kavi uz pouzdan i energetski učinkovit aparat za kavu Philips HD7470/20 privlačnog i kompaktnog dizajna koji omogućava lako spremanje. Lako i precizno napunite spremnik za vodu uz oznaku razine vode.
439,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Aparat za espresso kavu DeLonghi ECO 311.W koristi mljevenu kavu, a proizvodi espresso i cappuccino. Cappuccino system miješa paru, zrak i mlijeko proizvodeći bogatu, kremastu pjenu za savršen cappuccino. Aparat ima dimenzije: širina 29 cm, dubina 26 cm, visina 31,5 cm, težina 4,1 kg.
1.449,00 kn
Raspoloživo odmah!
Aparat za espresso kavu DeLonghi EC 251.B ima maksimalni radni tlak od 15 bara i uvijek je spreman za korištenje. Koristi mljevenu kavu, a proizvodi espresso i cappuccino. Cappuccino system miješa paru, zrak i mlijeko proizvodeći bogatu, kremastu pjenu za savršen cappuccino.
1.149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Aparat za kavu DeLonghi EMKM 4 moka se automatski gasi i ima funkciju koja zadržava toplinu, tj. kavu vrućom do 30 minuta. Ima prozirni spremnik za kavu i poklopac s monitorom. Možete staviti moku na svaku površinu, zahvaljujući cool touch bazi.
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Aparat za espresso kavu DeLonghi EC 680.R ima slim dimenzije, samo 15 cm širine. Funkcija zaustavljanja protočnosti za personaliziranje vaše omiljene kave. Kontrolna ploča za lako korištenje sa 3 osvijetljena gumba.
1.789,00 kn
Raspoloživo odmah!
Aparat za espresso kavu BOSCH TES60321RW ima idealnu temperaturu za pripremu kave i punu arome uz pomoć sistema SensoFlowSystem. Brzo i praktično, samo s dodirom gumba možete napraviti espresso, caffe crema, cuppuccino, caffe latte i latte macchiato.
6.149,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Aparat za kavu BOSCH TKA3A031 ima snažno grijanje s najviše 1100 W za punu aromu, sigurnosnu pohranu staklene posude, gibljivi filtar za lakše odstranjivanje i čišćenje, funkciju očuvanja topline i sigurnosnu funkciju. Funkcija Drip stop za sprječavanje kapanja tijekom odstranjivanja posude.
349,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Kava po Vašem izboru ...sa samo jednim dodirom tipke. Aparat za espresso kavu BREVILLE Prima Latte ima vrlo jednostavan sistem pripreme Vašeg najdražeg toplog napitka uz mogućnost odabira mljevene espresso kave ili ESE PODS jastučića punjenih espresso kavom.
1.249,00 kn
Raspoloživo odmah!
Aparat za espresso kavu DeLonghi EC 820 vam garantira uživanje u svakoj šalici kave. Profesionalna pumpa ima pritisak od 15 bara. Aparat je multifunkcionalan, može se koristiti mljevena kava koja se stavlja u profesionalni držač filtera ili već unaprijed pripremljene filter vrećice.
1.949,00 kn
Raspoloživo odmah!
Aparat za espresso kavu DeLonghi EC 251.B ima maksimalni radni tlak od 15 bara i uvijek je spreman za korištenje. Koristi mljevenu kavu, a proizvodi espresso i cappuccino. Cappuccino system miješa paru, zrak i mlijeko proizvodeći bogatu, kremastu pjenu za savršen cappuccino.
949,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Na pitanje bez čega se ne može zamisliti jutro i omiljeni jutarnji ritual – većina ljudi jednoglasno će odgovoriti – bez kave. Smatra se kako se dnevno popije čak 1,6 milijardi šalica kave, što ju svrstava u najpopularniji napitak na svijetu. Kako god iih zvali: Kafe aparati za kućnu upotrebu, kućni aparati za espresso kavu ili espresso aparati za kućnu upotrebu - pronađite ih na svijet-medija.hr

Aparate za kavu dijelimo na aparate za espreso kavu, filter kavu i kavu u kapsulama. U ponudi na svijet-medija.hr, po povoljnim cijenama, nalaze se aparati poznatih proizvođača kao što su Philips Saeco, DeLonghi, Bosch, Electrolux…. Uz caffe aparate u ponudi se nalaze i mlinci za kavu.

Aparate za espreso kavu možemo podijeliti na automatske i ručne aparate. Ručni aparati za espreso koristi mljevenu kavu i imaju klasični nastavak za mliječnu pjenu. Automatski aparati Philips Saeco , DeLonghi,  Bosch imaju  mlinac, koji  omogućuje da se iz svakog zrna razvije pun okus sviježe kave. Stupanj mljevenja može se pojedinačno podesiti — što daje bolji okus kavi. Za pripremu cappuccina, espreso macchiato… umjesto klasičnog nastavaka  koristi se vrč za mlijeko i nastavak za pjenu.  Aparati za espreso kavu imaju različite funkcije: automatsko ispiranje i navođeno uklanjanje kamenca, grijač za brzo zagrijavanje, AquaClean  ... Sve to možete pogledati i istražiti u ponudi na svijet – medija.hr.

Jednostavno izvrsna kava! Uživajte u dobroj kavi uz pouzdane Aparate za filter kavu. Bosch, UNOLD, DeLonghi, Philips Saeco ... aparati za filter kavu omogućavaju vam da uživate u svakoj šalici vašeg omiljenog toplog napitka.

Priprema kave s aparatima na kapsule Julius Meinl najjednostavnija je metoda. Korisnik treba samo napuniti spremnik za vodu i ubaciti jednu kapsulu u svoje ležište. Zatvaranjem tog ležišta kapsule se automatski otvore za kuhanje. Uživajte u izvrsnoj kavi!