Vaša košarica je prazna.

Aparati za kavu

Autentični talijanski aparat za espresso kavu Philips HD8423/19 za svaki dan. Ručni aparat za tradicionalnu pripremu savršene espresso kave donosi sve što je potrebno za svakodnevnu upotrebu. Pogodno je za mljevenu kavu i za vrećice s kavom.
949,00 kn
Raspoloživo odmah!
Aparat za espresso kavu Philips HD8824/09; 100 % keramički mlinci ne pregrijavaju zrna kave, zbog čega izvlače ono najbolje iz svakog svježeg zrna i omogućavaju pripremu savršenog espressa. Zahvaljujući automatskom nastavku za mliječnu pjenu, za pjenasto mlijeko dovoljno je dodirnuti jedan gumb.
3.449,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Aparat za espresso kavu Philips HD8425/19 je ručni aparat Saeco koji poklonicima tradicionalne pripreme donosi sve što je potrebno za svakodnevnu pripremu savršeno espresso kave. Patentirani filter za pjenu pod tlakom jamči dugotrajnu pjenu odličnog okusa, prilikom svake primjene.
1.059,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Uz aparat za espresso kavu Philips HD8427/19 možete imati autentični espresso svaki dan. Saeco Poemia poklonicima tradicionalne pripreme donosi sve što je potrebno za svakodnevnu pripremu savršene espresso kave.
1.399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Crni aparat za espresso kavu DeLonghi ECOV 311.BK je napravljen kao elegantan talijanski dizajn pedesetih. To je aparat u kojeg ide mljevena kava , a radi espresso i cappuccino. Maksimalni radni tlak je 15 bara, kapacitet spremnika za vodu je 1,4 l i snage 1100 W.
1.599,00 kn
Raspoloživo odmah!
Aparat za espresso kavu DeLonghi ECO 311.W koristi mljevenu kavu, a proizvodi espresso i cappuccino. Cappuccino system miješa paru, zrak i mlijeko proizvodeći bogatu, kremastu pjenu za savršen cappuccino. Aparat ima dimenzije: širina 29 cm, dubina 26 cm, visina 31,5 cm, težina 4,1 kg.
1.449,00 kn
Raspoloživo odmah!
Aparat za espresso kavu DeLonghi EC 251.B ima maksimalni radni tlak od 15 bara i uvijek je spreman za korištenje. Koristi mljevenu kavu, a proizvodi espresso i cappuccino. Cappuccino system miješa paru, zrak i mlijeko proizvodeći bogatu, kremastu pjenu za savršen cappuccino.
1.149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Aparat za Espresso kavu DeLonghi EC 151.B je snage 1100 W, maksimalni radni tlak od 15 bara, spremnik za vodu od 1 l. Napravljen da smjesti potpuni cappuccino ili 2 espresso šalice. Cappuccino system mješa paru, zrak i mlijeko proizvodeći bogatu, kremastu pjenu za savršen cappuccino.
889,00 kn
Raspoloživo odmah!
Aparat za espresso kavu DeLonghi EC 820 vam garantira uživanje u svakoj šalici kave. Profesionalna pumpa ima pritisak od 15 bara. Aparat je multifunkcionalan, može se koristiti mljevena kava koja se stavlja u profesionalni držač filtera ili već unaprijed pripremljene filter vrećice.
1.949,00 kn
Raspoloživo odmah!
Aparat za espresso kavu Philips HD8423/29 donosi sve što je potrebno za svakodnevnu pripremu savršene espresso kave. Patentirani filter za pjenu pod tlakom jamči dugotrajnu pjenu odličnog okusa. Radi praktične uporabe možete birati između vrećica i mljevene kave.
999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Aparat za espresso kavu DeLonghi ESAM 2600 može koristiti kavu u zrnu ili mljevenu kavu. Sa jednim kuhanjem vode možete pripremiti dvije šalice kave. Cappuccino system miješa paru, zrak i mlijeko za bogat i kremast cappuccino. Ugrađen je mlinac za kavu sa 13 nivoa za mljevenje.
2.399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Aparat za espresso kavu Philips Saeco HD8924/09 je kompaktni aparat koji svojom raznovrsnošću nastoji ugoditi svim ljubiteljima kave. Na korisničkom sučelju jednim dodirom možete birati pripremu između 7 napitaka.
5.899,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Aparat za espresso kavu Philips Saeco HD8917/09 podiže standarde u svojoj klasi. Potpuno keramički mlinci osiguravaju dugutrajnu učinkovitost i tihi rad. Uživajte u bogatoj ponudi pića, izaberite između 6 napitaka.
5.799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Aparat za espresso kavu Philips Saeco HD8927/09 je kompaktni aparat za kavu koji će svojom raznovrsnošću oduševiti ljubitelje kave. Na korisničkom sučelju jednim dodirom možete odabrati pripremanje jednog od 11 napitaka.
6.899,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Aparat za espresso kavu Philips Saeco HD8914/09 postavlja nove standarde u svojoj klasi. Površina od nehrđajućeg čelika skriva kvalitetnu talijansku tehnologiju koja omogućava pripremu neopisivo ukusne kave.
5.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Stranice

Na pitanje bez čega se ne može zamisliti jutro i omiljeni jutarnji ritual – većina ljudi jednoglasno će odgovoriti – bez kave. Smatra se kako se dnevno popije čak 1,6 milijardi šalica kave, što ju svrstava u najpopularniji napitak na svijetu. Kako god iih zvali: Kafe aparati za kućnu upotrebu, kućni aparati za espresso kavu ili espresso aparati za kućnu upotrebu - pronađite ih na svijet-medija.hr

Aparate za kavu dijelimo na aparate za espreso kavu, filter kavu i kavu u kapsulama. U ponudi na svijet-medija.hr, po povoljnim cijenama, nalaze se aparati poznatih proizvođača kao što su Philips Saeco, DeLonghi, Bosch, Electrolux…. Uz caffe aparate u ponudi se nalaze i mlinci za kavu.

Aparate za espreso kavu možemo podijeliti na automatske i ručne aparate. Ručni aparati za espreso koristi mljevenu kavu i imaju klasični nastavak za mliječnu pjenu. Automatski aparati Philips Saeco , DeLonghi,  Bosch imaju  mlinac, koji  omogućuje da se iz svakog zrna razvije pun okus sviježe kave. Stupanj mljevenja može se pojedinačno podesiti — što daje bolji okus kavi. Za pripremu cappuccina, espreso macchiato… umjesto klasičnog nastavaka  koristi se vrč za mlijeko i nastavak za pjenu.  Aparati za espreso kavu imaju različite funkcije: automatsko ispiranje i navođeno uklanjanje kamenca, grijač za brzo zagrijavanje, AquaClean  ... Sve to možete pogledati i istražiti u ponudi na svijet – medija.hr.

Jednostavno izvrsna kava! Uživajte u dobroj kavi uz pouzdane Aparate za filter kavu. Bosch, UNOLD, DeLonghi, Philips Saeco ... aparati za filter kavu omogućavaju vam da uživate u svakoj šalici vašeg omiljenog toplog napitka.

Priprema kave s aparatima na kapsule Julius Meinl najjednostavnija je metoda. Korisnik treba samo napuniti spremnik za vodu i ubaciti jednu kapsulu u svoje ležište. Zatvaranjem tog ležišta kapsule se automatski otvore za kuhanje. Uživajte u izvrsnoj kavi!