Vaša košarica je prazna.

Aparati za kavu

Aparat za espresso kavu Bosch CTL636ES1, ugradbeni s OneTouch funkcijom nudi veliku raznolikost i najveću udobnost. Idealna temeratura za pripremu kave i puna aroma uz pomoć sistema SensoFlowSystem. Aparat odjednom radi dvije šalice kave.
15.799,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Snažno grijanje s najviše 1100 W za punu aromu. SafeStorage: sigurna pohrana staklene posude. Gibljivi filtar za lakše odstranjivanje i čišćenje. Funkcija Drip stop za sprječavanje kapanja tijekom odstranjivanja posude. Automatsko isključivanje: funkcija očuvanja topline i sigurnosna funkcija.
349,00 kn
Raspoloživo odmah!
DeLonghi EC 680.M aparat za espresso kavu. Termoblok sistem zagrijavanja. Slim dimenzije (samo 15 cm širine), vremenski brzo zagrijavanje. Funkcija zaustavljanja protočnosti za personaliziranje vaše omiljene kave. Kontrolna ploča za lako korištenje sa 3 osvijetljena gumba. Grijač šalica.
1.789,00 kn
Raspoloživo odmah!
Uživajte u dobroj kavi uz pouzdan i energetski učinkovit aparat za kavu Philips HD7459/20 privlačnog i kompaktnog dizajna koji omogućava lako spremanje. Probudite se uz miris kave zahvaljujući mjeraču vremena. Za lakše čišćenje možete neke dijelove oprati u stroju za posuđe.
359,00 kn
Raspoloživo odmah!
Uživajte u dobroj kavi uz pouzdan aparat za kavu Philips HD7435/20 privlačnog i kompaktnog dizajna koji omogućava lako spremanje. Daily Collection aparat za kavu. Sa staklenim vrčem, crna i metal. Dijelovi koji se mogu prati u stroju, za lako čišćenje.
289,00 kn
Raspoloživo odmah!
Mlinac za kavu DAEWOO DCG-362 sa inox kućištem. Unutrašnjost spremnika: nehrđajući čelik. Materijal noža: nehrđajući čelik. Kapacitet spremnika za zrna kave: 75 g. Sigurnosni prekidač. Priključna snaga: 150 W.
159,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Love your day aparat za kavu Electrolux EKF3300 napravljen za kuhanje kave u velikom staklenom vrču za 12 šalica. Funkcija automatskog isključivanja uređaj automatski isključuje nakon 40 minuta omogućavajući vam da nakon izlaska iz kuće budete bezbrižni. A uz to štedi i energiju.
249,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Aparat za espresso kavu Philips HD8425/19 je ručni aparat Saeco koji poklonicima tradicionalne pripreme donosi sve što je potrebno za svakodnevnu pripremu savršeno espresso kave. Patentirani filter za pjenu pod tlakom jamči dugotrajnu pjenu odličnog okusa, prilikom svake primjene.
1.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Uz aparat za espresso kavu Philips HD8427/19 možete imati autentični espresso svaki dan. Saeco Poemia poklonicima tradicionalne pripreme donosi sve što je potrebno za svakodnevnu pripremu savršene espresso kave.
1.399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Aparat za kavu Philips HD7546/20 Cafe Gaia osigurava pripremu izvrsne kave u legendarnom dizajnu. Aparat ima vrhunski nelomljivi termos-vrč od nehrđajućeg čelika koji zadržava punu aromu i temperaturu duže od 2 sata.
619,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Uživajte u dobroj kavi uz pouzdan i energetski učinkovit aparat za kavu Philips HD7470/20 privlačnog i kompaktnog dizajna koji omogućava lako spremanje. Lako i precizno napunite spremnik za vodu uz oznaku razine vode.
439,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Crni aparat za espresso kavu DeLonghi ECOV 311.BK je napravljen kao elegantan talijanski dizajn pedesetih. To je aparat u kojeg ide mljevena kava , a radi espresso i cappuccino. Maksimalni radni tlak je 15 bara, kapacitet spremnika za vodu je 1,4 l i snage 1100 W.
1.599,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Aparat za espresso kavu DeLonghi ECO 311.W koristi mljevenu kavu, a proizvodi espresso i cappuccino. Cappuccino system miješa paru, zrak i mlijeko proizvodeći bogatu, kremastu pjenu za savršen cappuccino. Aparat ima dimenzije: širina 29 cm, dubina 26 cm, visina 31,5 cm, težina 4,1 kg.
1.449,00 kn
Raspoloživo odmah!
Aparat za espresso kavu DeLonghi EC 251.B ima maksimalni radni tlak od 15 bara i uvijek je spreman za korištenje. Koristi mljevenu kavu, a proizvodi espresso i cappuccino. Cappuccino system miješa paru, zrak i mlijeko proizvodeći bogatu, kremastu pjenu za savršen cappuccino.
1.149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Zahvaljujući aparatu za espresso kavu Delonghi EC 221.B možete uživati u omiljenoj kavi u bilo koje vrijeme i bilo kada. Ima uklonjivi spremnik za vodu od 1 litre. Cappuccino system miješa paru, zrak i mlijeko proizvodeći bogatu, kremastu pjenu za savršen cappuccino.
999,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Na pitanje bez čega se ne može zamisliti jutro i omiljeni jutarnji ritual – većina ljudi jednoglasno će odgovoriti – bez kave. Smatra se kako se dnevno popije čak 1,6 milijardi šalica kave, što ju svrstava u najpopularniji napitak na svijetu. Kako god iih zvali: Kafe aparati za kućnu upotrebu, kućni aparati za espresso kavu ili espresso aparati za kućnu upotrebu - pronađite ih na svijet-medija.hr

Aparate za kavu dijelimo na aparate za espreso kavu, filter kavu i kavu u kapsulama. U ponudi na svijet-medija.hr, po povoljnim cijenama, nalaze se aparati poznatih proizvođača kao što su Philips Saeco, DeLonghi, Bosch, Electrolux…. Uz caffe aparate u ponudi se nalaze i mlinci za kavu.

Aparate za espreso kavu možemo podijeliti na automatske i ručne aparate. Ručni aparati za espreso koristi mljevenu kavu i imaju klasični nastavak za mliječnu pjenu. Automatski aparati Philips Saeco , DeLonghi,  Bosch imaju  mlinac, koji  omogućuje da se iz svakog zrna razvije pun okus sviježe kave. Stupanj mljevenja može se pojedinačno podesiti — što daje bolji okus kavi. Za pripremu cappuccina, espreso macchiato… umjesto klasičnog nastavaka  koristi se vrč za mlijeko i nastavak za pjenu.  Aparati za espreso kavu imaju različite funkcije: automatsko ispiranje i navođeno uklanjanje kamenca, grijač za brzo zagrijavanje, AquaClean  ... Sve to možete pogledati i istražiti u ponudi na svijet – medija.hr.

Jednostavno izvrsna kava! Uživajte u dobroj kavi uz pouzdane Aparate za filter kavu. Bosch, UNOLD, DeLonghi, Philips Saeco ... aparati za filter kavu omogućavaju vam da uživate u svakoj šalici vašeg omiljenog toplog napitka.

Priprema kave s aparatima na kapsule Julius Meinl najjednostavnija je metoda. Korisnik treba samo napuniti spremnik za vodu i ubaciti jednu kapsulu u svoje ležište. Zatvaranjem tog ležišta kapsule se automatski otvore za kuhanje. Uživajte u izvrsnoj kavi!