1 × Aparat za mljevenje mesa BOSCH MFW67440 999,00 kn
132,59 €

Aparati za kavu

Julius Meinl Premium Collection Espresso Arabica kava u zrnu s UTZ certifikatom, 500g. Pažljivo odabrana zrna kave 100% arabike s vodećih plantaža kave u Brazilu i Srednjoj Americi daju ovom espressu svjež okus i nježni slatkasti okus te izuzetno mekanu kremu.
109,00 kn
14,47 €
Raspoloživo odmah!
LatteGo CA6708/10 koji mlijeko pretvara u glatku i svilenkastu mliječnu pjenu, lako se postavlja i čisti u samo 15 sekundi. Dvodijelni sustav za mlijeko nema cijevi ili skrivenih dijelova te se može očistiti u samo 15 sekundi pod tekućom vodom ili u perilici posuđa.
299,00 kn
39,68 €
Raspoloživo odmah!
Aparat za kavu u kapsulama Julius Meinl Inspresso pritiskom jedne tipke u nekoliko sekundi omogućuje vam da osjetite kulturu Bečke kavane u vašem domu. Aparat koristi nespresso kompatibilne kapsule. Aparat ima spremnik za vodu kapaciteta 650 mL, snagu 1200 - 1400W i snagu potiska 20 bara.
839,00 kn
111,35 €
Raspoloživo odmah!
Aparat za espresso kavu DeLonghi ECAM 22.110.SB je aparat za kavu u zrnu ili mljevenu kavu. Opremljen je s patentiranim autocappuccino sustavom za proizvodnju bogate pjene za cappuccino, držačom čaša. Odjednom možete pripremiti dvije šalice kave.
3.199,00 kn
424,58 €
Raspoloživo odmah!
Aparat za kavu Franck ESE Home osigurava pripravu besprijekornog Franck espresso napitka kao i pjenjač za mlijeko za pripravu savršeno kremastog cappuccina.
999,00 kn
132,59 €
Raspoloživo odmah!
Aparat za kavu u kapsulama Julius Meinl Inspresso pritiskom jedne tipke u nekoliko sekundi omogućuje vam da osjetite kulturu Bečke kavane u vašem domu. Aparat koristi nespresso kompatibilne kapsule. Aparat ima spremnik za vodu kapaciteta 650 mL, snagu 1200 - 1400W i snagu potiska 20 bara.
799,00 kn
106,05 €
Raspoloživo odmah!
Aparat za Espresso kavu DeLonghi EC 146.B ima snagu 1100 W i pritisak 15 bara. Kapacitet spremnika za vodu iznosi 1 l. Ima funkciju automatskog isključivanja.
699,00 kn
92,77 €
Raspoloživo odmah!
Aparat za espresso kavu illy Y3.2 crveni je jednostavan, kompaktan i atraktivan što je postignuto sa elegantnim i minimalističkim dizajnom. Možete birati između uživanja u espresso ili filter kavi. Podesivi držač šalica možete prilagoditi ovisno koju šalicu koristite: espresso ili za dugu kavu.
749,00 kn
99,41 €
Raspoloživo odmah!
Kapsule za kavu illy Monoarabica Gvatemale 18 komada pojedinačno ističe jednu od jedinstvenih nota okusa pronađenih u legendarnoj illy mješavini. Kava uzgojena u Gvatemali idealna je nadopuna svakoj mješavini zbog svoje kiselosti i odvažnih nota čokolade, posebno kao kava za kavu.
83,00 kn
11,02 €
Raspoloživo odmah!
Sa svojih maksimalnih 19 bara tlaka u pumpi i konusnim mlincem s pet različitih linija za mljevenje aparat za espresso kavu GRUNDIG KVA 4830 izvlači maksimalan okus i užitak iz svakog pojedinačnog zrna kave i oduševljava ljubitelje kave i espressa.
2.399,00 kn
318,40 €
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu KIMBO PRESTIGE 250 g je mješavina visokokvalitetnih zrna arabice iz Brazila, Kolumbije i Perua te je balansirana sa zrnima Azijske robuste.
79,00 kn
10,49 €
Raspoloživo odmah!
Kava u zrnu Lavazza Espresso Barista Perfetto - sporo pržena mješavina 100% zrna Arabice je srednje pečena kava pune arome. Obilježena prevladavajućim notama čokolade daje nježan i aromatičan okus.
209,00 kn
27,74 €
Raspoloživo odmah!
Vrhunska mješavina brazilske kave Arabica i „Conillon” vrsta isprane kave Robusta koja stvara espresso s intenzivnim profilom i profinjenim okusom. Ovu mješavinu odlikuju slatkaste naznake koje nepce obavijaju savršenom ravnotežom slatkoće, kakaa i lješnjaka.
209,00 kn
27,74 €
Raspoloživo odmah!
Aparat za espresso kavu Kitchenaid 5KES6503ESX omogućuje vam uživanje u okusu i mirisu kave od svježih zrna. Portafiltar promjera 58 mm komercijalne kvalitete s ravnim dnom i 2 uvučena lijevka održava optimalnu toplinu ekstrakcijom te omogućuje jednostavnije i stabilnije potiskivanje.
3.799,00 kn
504,21 €
Raspoloživo odmah!

Stranice

Na pitanje bez čega se ne može zamisliti jutro i omiljeni jutarnji ritual – većina ljudi jednoglasno će odgovoriti – bez kave. Smatra se kako se dnevno popije čak 1,6 milijardi šalica kave, što ju svrstava u najpopularniji napitak na svijetu. Kako god iih zvali: Kafe aparati za kućnu upotrebu, kućni aparati za espresso kavu ili espresso aparati za kućnu upotrebu - pronađite ih na svijet-medija.hr

Aparate za kavu dijelimo na aparate za espreso kavu, filter kavu i kavu u kapsulama. U ponudi na svijet-medija.hr, po povoljnim cijenama, nalaze se aparati poznatih proizvođača kao što su Philips Saeco, DeLonghi, Bosch, Electrolux…. Uz caffe aparate u ponudi se nalaze i mlinci za kavu.

Aparate za espreso kavu možemo podijeliti na automatske i ručne aparate. Ručni aparati za espreso koristi mljevenu kavu i imaju klasični nastavak za mliječnu pjenu. Automatski aparati Philips Saeco , DeLonghi,  Bosch imaju  mlinac, koji  omogućuje da se iz svakog zrna razvije pun okus sviježe kave. Stupanj mljevenja može se pojedinačno podesiti — što daje bolji okus kavi. Za pripremu cappuccina, espreso macchiato… umjesto klasičnog nastavaka  koristi se vrč za mlijeko i nastavak za pjenu.  Aparati za espreso kavu imaju različite funkcije: automatsko ispiranje i navođeno uklanjanje kamenca, grijač za brzo zagrijavanje, AquaClean  ... Sve to možete pogledati i istražiti u ponudi na svijet – medija.hr.

Jednostavno izvrsna kava! Uživajte u dobroj kavi uz pouzdane Aparate za filter kavu. Bosch, UNOLD, DeLonghi, Philips Saeco ... aparati za filter kavu omogućavaju vam da uživate u svakoj šalici vašeg omiljenog toplog napitka.

Priprema kave s aparatima na kapsule Julius Meinl najjednostavnija je metoda. Korisnik treba samo napuniti spremnik za vodu i ubaciti jednu kapsulu u svoje ležište. Zatvaranjem tog ležišta kapsule se automatski otvore za kuhanje. Uživajte u izvrsnoj kavi!