Vaša košarica je prazna.

Slušalice

Naglavne slušalice s mikrofonom SONY XB550AP crne kompatibilne su s pametnim telefonima. Imaju daljinsku kontrolu na kabelu koja vam omogućuje da preskačete pjesme i odgovarate na pozive pomoću slušalica.
399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Naglavne slušalice s mikrofonom SONY MDR-ZX220BT imaju pogonsku jedinicu od 30 mm koja vam omogućuje da čujete više detalja u svim omiljenim pjesmama dok kvalitetni mikrofon na kabelu omogućava jednostavno upućivanje poziva s pametnog telefona i javljanje na dolazne pozive.
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
SONY MDR-ZX330BT.CE7 su lako povezive slušalice tvrtke SONY dizajnirane za slušanje glazbe u hodu. Povežite ih s nekim od odabranih pametnih telefona pomoću značajke slušanja jednim dodirom i tehnologije NFC, a zatim se slobodno i lako krećite gdje god bili bez zapetljavanja i neudobnosti.
669,00 kn
Raspoloživo odmah!
SONY MDR-ZX770BNB.CE7 su slušalice visoke kvalitete s funkcijom blokade buke i snažnim pogonskim jedinicama koje omogućavaju i reprodukciju dubokih basova. Uz ugrađeni Bluetooth® i slušanje jednim dodirom uz NFC nećete morati brinuti o kabelima.
1.599,00 kn
Na upit.
Sklopive slušalice s pogonskom jedinicom od 40 mm, neodimijskim magnetom i kabelom od 1.2 m, dinamički tip, frekvencija 5 - 25.000 Hz, pozlaćeni stereo mini priključak u obliku slova L
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Idealan izbor za one koji žive život u pokretu , kombinirajući ultra - lagani aluminijski dizajn s neodijskim driverom za visoku preciznost zvuka . Sa MDR-EX450APW.CE7 dobijete četiri veličine hibridnih silikonskih slušalica što omogućava udobnost i praktičnost. Raspon frekvencije: 5Hz-25Khz.
319,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice