Vaša košarica je prazna.

Gramofoni i CD playeri

ION CZ-800-10 zamjenska igla za gramofon. Za sve ION gramofone koji koriste igle sa keramičkim uloškom. Safirni 0,7mm vrh igle za dugi vijek trajanja sa dobrom reprodukcijom zvuka i glazbe.
109,00 kn
Raspoloživo odmah!
Set za čišćenje gramofonskih ploča ION Vinyl cleaning kit čisti vaše ploče u sekundi. Baršunasta četka s drvenom drškom omogućuje temeljito čišćenje vaših ploča.. Bočica s tekućinom za čišćenje ima praktičan aplikator za jednostavnu upotrebu.
99,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
ION Vinyl Motion Air reproducira najnovije ploče na vaš Bluetooth zvučnik, slušalice ili soundbar. Ugrađena punjiva baterija omogućava u potpunosti prenosivost.
999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Gramofon Pro-Ject Jukebox E sa OM5 je audiofilski All-in-one Plug & Play gramofon sa Bluetooth-om i linijskim izlazom. Instant reprodukcija sa super jednostavnim postavljanjem. Pretpodešeno praćenje i anti-skating. Montirana je zvučnica OM5e. 8,6” aluminijska ručica sa safirnim ležajevima.
3.679,00 kn
Raspoloživo odmah!
Pro-Ject Essential III nudi cijeli niz poboljšanja u odnosu na model koji zamjenjuje (Essential II). Gramofon s remenim pogonom i tanjurom i kućištem od MDF ploče sada ima bolje zvučne karakteristike i rezonantne vrijednosti, i novi je entry-level model za sve poklonike vinila.
2.879,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
ION Air LP gramofon pretvara Vaše stare gramofonske ploče u digitalni audio. Oslobodite se nepotrebnih kablova. Air LP gramofon spaja se sa bilo kojim bluetooth zvučnikom. Cijeli život skupljali ste gramofonske ploče.
899,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Gramofon ION Pro100BT omogućuje vam uživanje u toplom, bogatom i prirodnom zvuku s ploča i potpuno automatskom prirodnom okretnom tanjuru. Pro100BT ima sve važne značajke i izvrsne performanse koje ljudi zahtijevaju od gramofona, kao što je miran sustav remenskog pogona.
1.499,00 kn
Raspoloživo odmah!
ION Vinyl Motion punjivi prijenosni gramofon. Dolazi u koferu sa ručkom i možete ga nositi bilo kuda. Ima ugrađene zvučnike pa ne morate koristiti vanjske zvučnike. Prebacite ploče u digitalni oblik koristeći program ION EZ Vinyl/Tape Converter i USB kabel za spajanje na računalo.
699,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Postoji nešto posebno u zvuku s vinil ploča - bogatiji je i topliji, gotovo organski. Gramofon ION Pro80 Automatic omogućuje vam uživanje u pravoj glazbi i donosi osmijeh na vaše lice. Pro80 je potpuno automatiziran, tako da ne morate brinuti o postavljanju igle na ploču rukom.
999,00 kn
Raspoloživo odmah!
ION Air LP Wireless Wood je bežični streaming gramofon. Uz Air LP, možete poslati zvuk Vaših ploča bežično na bilo koji Bluetooth zvučnik.
899,00 kn
Raspoloživo odmah!
Gramofon AUDIO TECHNICA AT-LP60 USB ima USB izlaz za direktno spajanje na računalo (PC ili MAC) koje omogućuje konverziju zapisa s vaših ploča (33-1/3 RPM, 45 RPM) u digitalni oblik. Dolazi u paketu sa zvučnicom (i iglom), Audacity softverom, te USB i adapter kablovima.
1.149,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Gramofon PS-HX500 vam omogućuje da udahnete novi život analognim remek-djelima uz DSD. Jesdnostavno ga preko USB priključka povežete s osobnim računalom i pretvorite snimke u izvorne datoteke DSD od 5,6 MHz.
3.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
ONKYO CP-1050 gramofon posjeduje uglađen i stabilan direktan pogon (nema zamjene remena i manje visokofrekventne buke) kontroliran kvarcnim mehanizmom, kako bi se osiguralo da se aluminijski pladanj okreće velikom preciznošću.
3.399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Gramofon Pro-Ject Essential III dolazi s cijelim nizom poboljšanja u odnosu na model koji zamjenjuje (Essential II). Pro-Ject Essential III je gramofon s remenim pogonom, tanjurom i kućištem od MDF ploče koja sada ima bolje zvučne karakteristike i rezonantne vrijednosti.
2.679,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Gramofon Pro-Ject Debut Carbon DC dolazi s 8,6 inčnom ručkom koja je napravljena od karbonskih vlakana, čime se povećava čvrstoća i smanjunju neželjene rezonancije.
3.279,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice