Vaša košarica je prazna.

Gramofoni i CD playeri

Gramofon AUDIO TECHNICA AT-LP60 USB ima USB izlaz za direktno spajanje na računalo (PC ili MAC) koje omogućuje konverziju zapisa s vaših ploča (33-1/3 RPM, 45 RPM) u digitalni oblik. Dolazi u paketu sa zvučnicom (i iglom), Audacity softverom, te USB i adapter kablovima.
1.149,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
ION Air LP gramofon pretvara Vaše stare gramofonske ploče u digitalni audio. Oslobodite se nepotrebnih kablova. Air LP gramofon spaja se sa bilo kojim bluetooth zvučnikom. Cijeli život skupljali ste gramofonske ploče.
899,00 kn
Raspoloživo odmah!
ION CZ-800-10 zamjenska igla za gramofon. Za sve ION gramofone koji koriste igle sa keramičkim uloškom. Safirni 0,7mm vrh igle za dugi vijek trajanja sa dobrom reprodukcijom zvuka i glazbe.
109,00 kn
Raspoloživo odmah!
ION Vinyl Transport prijenosni gramofon. Dizajniran kao aktovka za lakšu prenosivost. Ima ugrađene stereo zvučnike. Može raditi i sa 4 AA baterije.
599,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Gramofon PS-HX500 vam omogućuje da udahnete novi život analognim remek-djelima uz DSD. Jesdnostavno ga preko USB priključka povežete s osobnim računalom i pretvorite snimke u izvorne datoteke DSD od 5,6 MHz.
3.999,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Gramofon ION Max LP crni je lagan i ugodan gramofon koij olakšava preslušavanje vaših ploča i prijenos istih na vaše računalo u digitalnom obliku. ION Max LP sa ugrađenim stereo zvučnicima omogućava vam potpuno uživanje u glazbi.
799,00 kn
Raspoloživo odmah!
Set za čišćenje gramofonskih ploča ION Vinyl cleaning kit čisti vaše ploče u sekundi. Baršunasta četka s drvenom drškom omogućuje temeljito čišćenje vaših ploča.. Bočica s tekućinom za čišćenje ima praktičan aplikator za jednostavnu upotrebu.
99,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
ONKYO CP-1050 gramofon posjeduje uglađen i stabilan direktan pogon (nema zamjene remena i manje visokofrekventne buke) kontroliran kvarcnim mehanizmom, kako bi se osiguralo da se aluminijski pladanj okreće velikom preciznošću.
3.399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ispunite vaš prostor toplim i bogatim zvukom klasične gramofonske ploče koju puštate s Compact LP gramofona. Gramofon ION Compact LP je visokokvalitetni gramofon s 3 brzine te reproducira svaki vaš zapis u kolekciji s velikom preciznošću. Povezuje se lako na razne uređaje s stereo RCA kabelom.
499,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Compact LP gramofon omogućuje vam uživanje u toplom i bogatom zvuku klasične gramofonske ploče . Gramofon ION Compact LP je visokokvalitetni gramofon s 3 brzine te reproducira svaki vaš zapis u kolekciji s velikom preciznošću. Povezuje se lako na razne uređaje s stereo RCA kabelom.
499,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Uživajte u toplom i bogatom zvuku klasične gramofonske ploče koju puštate s vašeg Compact LP gramofona. Gramofon ION Compact LP je visokokvalitetni gramofon s 3 brzine te reproducira svaki vaš zapis u kolekciji s velikom preciznošću. Povezuje se lako na razne uređaje s stereo RCA kabelom.
499,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Trio LP je sve što vam treba za sjajnu zabavu i uživanje u glazbi!Gramofon - audio centar ION Trio LP ima okretnicu s 3 brzine na remenski pogon tako da možete uživati u bilo kojem zapisu iz vaše kolekcije s velikom jasnoćom i točnošću.
699,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
LP 2 CD je najbrži i najlakši način da prebacite glazbu s vaših gramofonskih ploča na CD. Slušajte vašu glazbu u autu, kod koće, na računalu ili na nekom drugom mjestu uz pomoć CD player-a.
2.999,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
ION Air LP Wireless Wood je bežični streaming gramofon. Uz Air LP, možete poslati zvuk Vaših ploča bežično na bilo koji Bluetooth zvučnik.
899,00 kn
Raspoloživo odmah!
ION Vinyl Motion Air reproducira najnovije ploče na vaš Bluetooth zvučnik, slušalice ili soundbar. Ugrađena punjiva baterija omogućava u potpunosti prenosivost.
999,00 kn
Raspoloživo odmah!
Gramofon Pro-Ject Essential III dolazi s cijelim nizom poboljšanja u odnosu na model koji zamjenjuje (Essential II). Pro-Ject Essential III je gramofon s remenim pogonom, tanjurom i kućištem od MDF ploče koja sada ima bolje zvučne karakteristike i rezonantne vrijednosti.
2.679,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Stranice