Vaša košarica je prazna.

Glazbeni HiFi sustavi

Glazbena linija KENWOOD M-718 je kompaktni hi-Fi sustav s FM RDS tunerom. Podržava Bluetooth tehnologiju za bežični streaming glazbe (A2DP). Pojačalo ima najveću izlaznu snagu 2 x 25 W. Ima CD player, 5 podešenja ekvilizatora, USB i AUX ulaze.
1.299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
AKCIJA /
CMT-X3CDB je višenamjenski mini Hi-Fi sustav s kojim možete jednostavno pristupiti svojoj glazbenoj kolekciji. Vrlo je elegantan i praktičan te se može držati na raznim mjestima u kući. Za jasnu i glasnu reprodukciju su zaslužni zvučnici snage 20W iz dva zvučnika.
1.439,00 kn
1.259,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Glazbena linija LG CM1560 je Hi-Fi sustav snage 10W s Bluetooth-om. Prilagodite način na koji se reproducira glazba. LED zaslon jasno prikazuje način koji je trenutno odabran. Slušajte vaše omiljene albume direktno s CD-a ili s vašeg USB-a.
799,00 kn
659,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ako volite glazbu, ali imate ograničen prostor u svojoj sobi, ovdje je savršeno rješenje. U jednostavnom tankom tijelu koje se može postaviti na policu ili na zid, X-SMC02 vam omogućuje slušanje pjesama putem audio / USB / Bluetooth veze, reprodukcije CD-ova ili uživanja u FM radio programima.
1.499,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
AKCIJA /
Audio sustav velike snage SONY MHC-V90DW ima vrhunski snažni zvuk. Sadrži sve što vam je potrebno za dobru zabavu. Zabavite publiku uz namjenske ulaze za mikrofon i gitaru sustava MHC-V90DW, pa možete pjevati i svirati uz omiljene melodije.
10.999,00 kn
10.399,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Dizajn s izrazitim i personaliziranim stilom. Zvuk podržan snažnim, bogatim basom. Uz bežičnu reprodukciju Bluetooth, Glazbena linija YAMAHA MCR-B020 Bijela nudi savršen zvuk s CD-a, USB memorije i radio emitiranja.
1.589,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Best price /
AKCIJA /
Audio sustav velike snage SONY MHC-M60D karaoke funkcija u vašu dnevnu sobu donosi živopisnija svjetla i glasniju glazbu radi stvaranja autentičnog klupskog ugođaja. Audio sustav ima dva ulaza za mikrofon.
3.499,00 kn
3.199,00 kn
Raspoloživo odmah!
Glazbena linija VIVAX MC-600 ima funkcije: Bluetooth-a / USB-a / CD-a / Radio Micro Audio Sistem, USB reproduktor; MP3/WMA; PLL FM sa memoriranjem stanica; USB ul; Ulaz za slušalice; 2x5W RMS Audio izlaz; Drvene zvučne kutije, EQ Audio efekti, LED Zaslon, Line IN ulaz za priključenje vanjskih Audio
449,00 kn
Raspoloživo odmah!
Glazbenu mini liniju PIONEER X-PM32 opisuje sila i finoća. Pioneer X-PM32 dolazi sa dva zvučnika od 75W pa glazba neće biti samo glasna, nego i čista i jasna. Pasivni hladnjak sa bočne strane zvučnika poboljšava vašu glazbu i bas.
1.899,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Pioneer X-CM42BT je stilski Hi-Fi micro sustav snage 2 x 15 W. Pioneer X-CM42BT ima ugrađen CD drive, Lightning konektor za iPod i iPhone uređaje te USB konekciju za iPad uređaje. USB možete koristiti i za streaming audia i sa drugih audio uređaja (MP3 / WMA).
1.549,00 kn
Raspoloživo odmah!
Best price /
Slušajte CD, FM radio i audio datoteke putem USB-a, kao i glazbu koju emitira Bluetooth bežična tehnologija. Uz to, NFC značajka omogućuje uparivanje jednim dodirom s kompatibilnim uređajima kao što su pametni telefoni.
1.499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Novo /
Najnoviji prijenosni zvučnik iz JBL-a, predstavljen u Las Vegasu u siječnju 2020. Pored kvalitetnog zvuka u razini JBL Pro Sound i moćnog basa sadrži i bateriju za punjenje prijenosnih uređaja. Lako se prenosi, zanimljivog je dizajna i savršen je za zabave na otvorenom.
3.899,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Uživate slušajući glazbu? Trebate rješenje za karaoke? Na pravom ste mjestu. Pokrenite atmosferu na plesnom podiju - budite DJ poput profesionalca uz audio sustave velike snage.

Nudimo vam veliki izbor glazbenih linija, odnosno Micro i Mini HiFi sustava vrhunskih brandova kao što su Sony, LG Electronics, Pioneer, Grundig i drugi.

Odaberite neki od JBL, ION ili Sony prijenosnih bežičnih zvučnika velike snage za kućnu upotrebu prilagođenih za organizaciju raznih partyja, rođendanskih slavlja, ili tuluma. Preskačite pjesme, podešavajte glasnoću i upravljajte DJ i svjetlosnim efektima – sve to pomakom ruke. Osigurajte autentičnu atmosferu zabave na plesnom podiju uz živopisna višebojna LED svjetla na zvučnicima. Uživajte s prijateljima u izvođenju karaoka uz potpuno prilagođene uređaje za tu namjenu.

Za najsnažniji party odaberite bežični zvučnik velike snage koji se napaja pomoću kabela spajanjem na kućnu električnu mrežu.