Vaša košarica je prazna.

Stativi i glave

Stativ za fotoaparate Joby GorillaPod Mini Magnetic JB01272 je kompaktni prijenosni stativ koji nudi mnoštvo montažnih rješenja za kompaktne fotoaparate ili akcijske video kamere (poput GoPro) do 325 g.
119,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Stativ Joby GorillaPod Original namijenjen je za kompakne fotoaparate težine do 325g. Fleksibilne zglobove je moguće rotirati i savijati za 360° što omogućava svestrano pozicioniranje fotoaparata.
249,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kvalitetni tronožac tvrtke ROLLEI izrađen od legure aluminija i magnezija što omogućuje veliku čvrstoću i sigurnost. ROLLEI C5i posjeduje 3D kuglastu glavu koja je pogodna za sve vrste profesionalnih aplikacija. Tronožac se može jednostavno pretvoriti u monopod (max visina 1,67 m).
1.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
Cullman stavtiv PRIMAX 390 izrađen od eloksiranog aluminija, a zaštitu od hladnoće i oštećenja nogice su obložene kvalitetnom pjenom. Zbog svoje stabilnosti idealan je za snimanje DSLR fotoaparatima. 3-smjerna glava na srednjem stupu omogućava pokrete u 360 stupnjeva
599,00 kn
Raspoloživo odmah!
Stativ NANOMAX 460M RW20 sa integriranim odvojivim monopodom. Nanomax 460 RW20 je idealni univerzalni stativ za sve ambiciozne foto i video amatere. Maksimalne visine 168 cm, minimalne visine 19 cm, za fotoaparate i kamere težine do 4 kg.
1.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
ROLLEI Mini Tripod Aluminium ima kuglastu glavu s adapterom koji ima vijak od 1/4", rotira se 360°. Namjenjen je za kamere ili akcijske kamere. Na nogicam ima protuklizne gumenae podloške dok su noge tripoda obavijene hrapavom i udobnom pjenastom površinom za ugodnije korištenje.
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
C5i aluminijski stativ ima 3D kuglastu glavu za profesionalne zahtjeve te središnji stupac koji se može podesiti za makro fotografiju, što ga čini savršenim za vaš profesionalni fotoaparat. Moguća pretvorba u monopod.
1.099,00 kn
Raspoloživo odmah!
Cullmann Pronto mini-tripod je izuzetno stabilni i pogodan je za sve namjene. Nakon sklapanja izauzetno je malih dimenzija tako da savšeno pristaje u torbu vašeg fotoaparata ili videokamere. 3-way glava čini PRONTO savršenim za fotografa i video entuzijasta.
429,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Stranice

Bez obzira na to ima li fotoaparat stabilizaciju slike u tijelu ili u objektivu u nepovoljnim svjetlosnim uvjetima, kao i pri fotografiranju udaljenih objekata, ili pak macro fotografiji, stativ se preporučuje kao dio obavezne opreme kako profesionalnih fotografa tako i fotografa amatera. 

Želite li fotografirati pticu u letu, autoportret, prekrasne panoramske fotografije, mjesec i zvijezde, leptira na cvijetu preporučujemo bogatu ponudu stativa na svijet-medija.hr. Renomirani brandovi Rollei, Cullman, Vanguard, Manfrotto, Joby, Hama, Sony, Camgloss po povoljnim cijenama, kao i promocijama i akcijama.

Pri odabiru stativa treba svakako voditi računa o nosivosti, visini, težini kao i izboru glave stativa

Ukoliko često fotografirate na terenu preporuka su stativi male težine, ali iznimne čvrstoće i otpornosti – kombinacija magnezija i aluminija, ili pak popularni karbonci. Isto tako i stativi s više sekcija - sklopljeni manjih su dimenzija pa time zauzimaju manje mjesta.

Ako pak više fotografirate u foto studiju, ili se radi o kućnoj uporabi, nešto teži aluminijski, ali ujedno i povoljniji stativi, biti će odličan odabir. 

Panorama glave, ili 3-way, uglavnom dolaze u povoljnijim varijantama dok se kugla glave, koje pružaju veću fleksibilnost i lakoću rukovanja, mogu realizirati kao dodatna opcija.

Za ponosne vlasnike smartphone i akcijskih kamera kao i manjih kompakata pripremili smo odličan izbor Mini stativa - prilagodljivi raznim površinama zahvaljujući savitljivim nogama ujedno su lako prenosivi i idealni za putovanja.