Vaša košarica je prazna.

Torbice i torbe

Moderan torba s obojenim linijama obloge, kompatibilna s većinom High/ Ultra Zoom, MiL kamere (Sony NEX-3 / NEX-5 Kit) sa zumom; • Mekani baršnasti interijer obloge štiti LCD zaslon od ogrebotina; • Dva unutarnja džepa za dodatne memorijske kartice; • Dva vanjska mrežasta džepa za pribor, baterij
79,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Torbica za objektiv Vanguard ICS Lens18 osigurava pouzdanu zaštitu vašeg zoom objektiva. Namijenjena je za zaštitu 24-70mm f/2.8 objektiva i telefoto zoom objektiva 70-300mm f/ 4.5-5.6. Debela unutrašnja podstava osigurava zaštitu od prašine, prljavštvine i izloženosti vlage.
225,00 kn
Raspoloživo odmah!
Torbica za fotoaparat pruža veliku zaštitu vašem fotoaparatu od udarca koristeći Lowepro FormShell tehnologiju - EVA pjena. Lowepro Santiago 20II kompaktna i lako prenosiva torbica ima ugrađeni džep za potreban pribor(memorijske kartice, rezevne baterije) i odvojivi remen za rame.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!
Narukvica za fotoaparat Joby DSLR Wrist Strap izrađena je kako bi mogla držati i najteže DSLR fotoaparate sa zoom objektivima. Ova ručna narukvica za kamere je ultra jaka i lagana. Dizajnirana za Mirrorless,Point & Shoot Camera, Pro DSLR.
129,00 kn
Raspoloživo odmah!
SLR torba kompatibilna s većinom SLR fotoaparata s objektivom za zumiranje - spojenim; Otvor vrha torbe se otvara daleko od vašeg tijela za brzi pristup vašem SLR-u; Vodootporna EVA baza "" Antishock "" ™ s elementima koji omogućavaju torbi da stoji sama; Podesive, podstavlje
125,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
Torba za fotoaparat ili kameru VANGUARD UP-RISE II 14Z - namjenjena je za DSLR fotoaparat sa standardnim kit objektivom, kao i dodatnu opremu: baterije, punjač, memorijske kartice, kabele...Serija UP-RISE jedinstvena je po mogućnosti proširenja volumena uz pomoć jednostavnog zatvarača.
379,00 kn
Raspoloživo odmah!
Torba za fotoaparat ili kameru VANGUARD UP-RISE II 18 - namjenjena je za DSLR fotoaparat sa srednjim zoom objektivom, dodatnim objektivom kao i opremu: baterije, punjač, memorijske kartice, kabele, pametni telefon...Serija UP-RISE jedinstvena je po mogućnosti proširenja volumena uz pomoć jednostavno
449,00 kn
Raspoloživo odmah!
Torba za fotoaparat ili kameru VANGUARD UP-RISE II 22 - namjenjena je za DSLR fotoaparat sa srednjim zoom objektivom, jedan do dva dodatna objektiva, bljeskalicu kao i opremu: baterije, punjač, memorijske kartice, kabele, pametni telefon...Serija UP-RISE jedinstvena je po mogućnosti proširenja volum
529,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice

Kako bi ponuda foto opreme bila zaokružena na svijet-medija.hr nudimo široki izbor kvalitetnih ruksaka, torbi, torbica - za fotoaparate i kamere uz povoljne cijene već potvrđenih brandova: Rivacase, Sony, Lowepro, Vanguard, CaseLogic, Tamrac, Canon, Panasonic

Odluka što kupiti - kvalitetan foto ruksak ili foto torbu ovisi o količini foto opreme s kojom raspolažete kao i događaju koji fotografirate.

Ukoliko su vam potrebni jedno ili više DSLR-a tijela, objektivi različitih namjena i dodatna oprema, za kvalitetnu zaštitu i lak prijenos preporučujemo foto ruksak. Kako foto oprema sama po sebi generira izvjesnu težinu preporučuje se lagani ruksak s ojačanim naramenicama i leđnim dijelom, kako bi se osigurala cirkulacija zraka osobito važna u ljetnom periodu. Ruksakom ćete ravnomjerno rasporediti težinu.

Pretražite ponudu torbica za male kompakt fotoaparate, torbi za UltraZoom i DSLR s jednim objektivom ili torbe s više pretinaca i većih dimenzija za više opreme na svijet-medija.hr.

Pri odabiru ruksaka ili torbe obratite pažnju na podatak o unutrašnjim dimenzijama kako bi postigli optimalnu zaštitu i lakoću prijenosa, raspored pretinaca, debljinu stjenki, a kod nekih modela dodatna gumirana pojačanja i brzinu pristupa opremi. Na kvalitetnoj torbi, torbici ili ruksaku ne treba štedjeti, jer kvalitetna i adekvatna zaštita osigurava dugovječnost foto opreme.