Vaša košarica je prazna.

Fiksni telefoni i dodaci

Kućni telefon Panasonic KX-TGB212 FXB crni dolazi u kompletu sa dvije slušalice. Dizajn telefona je zaobljen radi jednostavnosti i udobnog korištenja. Bazna jedinica je dovoljno malena da ju je moguće smjestiti u uzak prostor. LCD zaslon od 1,4''.
329,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Punjive baterije DURACELL AAA K2 u pakiranju dolaze već napunjene. Kapacitet baterije je 750mAh. Prikladne su za svakodnevno korištenje u uređajima kao što su bežični miš, tipkovnica, daljinski upravljač... Ove snažne baterije mogu se puniti u NiMH punjaču za baterije veličine AAA.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Punjive baterije VARTA AA LR6 od 2400 mAh su vrhunsko rješenje za zahtjevne potrošače. Imaju najveći „Ready to Use“ kapacitet za AA s 2400mAh. Prethoodno napunjene za instant uporabu i iznimno sporo pražnjenje.
89,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Kućni telefon Panasonic KX-TGE110FXB ima velike tipke i slova što omogućuje jednostavnije tipkanje i bolju vidljivost. 3 tipke za automatsko biranje olakšavaju vam svakodnevno rukovanje ovim telefonom. Bočne tipke omogućuju vam regulaciju glasnoće zvuka.
319,00 kn
Raspoloživo odmah!
Punjive baterije SONY NH-AA-B2KN blister (2100 mAh) u pakiranju dolaze već napunjene. Idealne su za upotrebu u fotoaparatima, IC rekorderima, Igračkama, daljinskim upravljačima i radio satovima. Punjive baterije SONY NH-AA-B2GN traju tri puta duže nego alkalne baterije.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
Punjive baterije SONY NH-AA-B2GN blister (2500 mAh) u pakiranju dolaze već napunjene. Idealne su za upotrebu u fotoaparatima, IC rekorderima, Igračkama, daljinskim upravljačima i radio satovima. Punjive baterije SONY NH-AA-B2GN traju tri puta duže nego alkalne baterije.
59,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kućni telefon Philips M-3301W/53 Linea dizajniran je imajući na umu jednostavnost i eleganciju te upravo zbog svog dizajna zauzeti će istaknuto mjesto u svakom modernom domu. Njegova bezvremenska silueta je precizno dizajnirana i izrađena.
329,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kućni telefon Philips D2301B/53 ima veliki jasni zaslon od 1,8 inča s bijelim pozadinskim osvjetljenjem koji je pozicioniran u elegantnom, ergonomski dizajniranom kućištu. Uživajte u pametnim načinima rada za privatnost, odličnoj udobnosti i zvuku.
209,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.

Stranice