Vaša košarica je prazna.

Fiksni telefoni i dodaci

Punjive baterije SONY NH-AA-B2GN blister (2500 mAh) u pakiranju dolaze već napunjene. Idealne su za upotrebu u fotoaparatima, IC rekorderima, Igračkama, daljinskim upravljačima i radio satovima. Punjive baterije SONY NH-AA-B2GN traju tri puta duže nego alkalne baterije.
59,00 kn
Raspoloživo odmah!
Punjive baterije SONY NH-AA-B4GN blister (2500 mAh) u pakiranju dolaze već napunjene te su odmah spremne za upotrebu. Idealne su za upotrebu u fotoaparatima, IC rekorderima, Igračkama, daljinskim upravljačima i radio satovima.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ni-MH baterije kapaciteta od 800 mAh s mogućnošću ponovnog punjenja. Baterije su veličine AAA s 2 komada u blisteru. Idealnu su za svaku upotrebu u igračkama, daljinskim upravljačima, radio satovima te budilicama.
45,00 kn
Raspoloživo odmah!
Ni-MH baterije Sony kapaciteta od 900 mAh s mogućnošću ponovnog punjenja. Veličina baterija je AAA s 4 komada u pakiranju. Idealne su za svakodnevnu upotrebu u igračkama, daljinskim upravljačima, radio satovima te budilicama.
79,00 kn
Raspoloživo odmah!
Baterije Ni-MH kapaciteta od 900 mAh s mogućnošću ponovnog punjenja. Veličina baterija je AAA, a u pakiranju se nalaze 2 komada. Baterije su namjenjene za svakodnevnu upotrebu u igračkama, daljinskim upravljačima, radio satovima te budilicama.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
Kompaktni telefon tvrtke Philips sa svim funkcijama na dodir prsta. D1202B posjeduje Automatic Volume Control koji omogućuje dosljednost zvučnog signala, te smanjuje varijacije. Telefon posjeduje Caller ID s kojim uvijek možete vidjeti tko Vas zove.
299,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Kućni telefon Panasonic KX-TGB212 FXB crni dolazi u kompletu sa dvije slušalice. Dizajn telefona je zaobljen radi jednostavnosti i udobnog korištenja. Bazna jedinica je dovoljno malena da ju je moguće smjestiti u uzak prostor. LCD zaslon od 1,4''.
329,00 kn
Raspoloživo odmah!
Punjive baterije SONY NH-AA-B2KN blister (2100 mAh) u pakiranju dolaze već napunjene. Idealne su za upotrebu u fotoaparatima, IC rekorderima, Igračkama, daljinskim upravljačima i radio satovima. Punjive baterije SONY NH-AA-B2GN traju tri puta duže nego alkalne baterije.
49,00 kn
Raspoloživo odmah!
Stolni DECT bežični telefon PANASONIC s mogućnošću montaže i na zid. Osvijetljeni LCD na slušalici za lakše korištenje u mraku. Prikaz pozivatelja s memorijom od 50 mjesta te memorija ponovnog pozivanja (do 10).
149,00 kn
Raspoloživo odmah!
Jednostavan i praktičan kućni telefonski set Panasonic KX-TGB210 iznenadit će vas kvalitetom izrade i funkcijama koje nudi. Telefon posjeduje ekran od 1.4 inča koji ima svoje pozadinsko osvjetljenje u amber boji.
189,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Bežičnii telefon tvrtke Panasonic jednostavan za korištenje i obojan u oku ugodnu plavu boju sa LCD zaslonom od 1,4'' (amber). KX-TGB210FXF ima memoriju od 50 poziva, mogućnost konferencijskog poziva sa vanjskom linijom ,Intercom, Eco Mode te imenik s memorijom od 50 imena i brojeva.
189,00 kn
Raspoloživo odmah!

Stranice