Vaša košarica je prazna.

Postolja, hladila, držači

napredni hladnjak za prijenosna računala. Podloga sa četiri podesive visine, dva dodatna USB priključka i antislip materijal, savršen je za one koji prijenosna računala koriste kao primarno računalo kod kuće.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Lagan, tih i praktičan s dva dodatna USB priključka te plavim LED svjetlom. Savršeni dodatak za svako prijenosno računalo, održat će ga na optimalnoj temperaturi i za duži rad. Specifikacije: - Brzina ventilatora: 800-1000 RPM - USB HUB: 2 dodatna USB priključka - Boja: crna s plavim LED svjetlom
55,00 kn
Raspoloživo odmah!
MS FREEZE DUAL - hladnjak za prijenosna računala s dva ventilatora primjenjiv na 15.6" i 17.1" modelima prijenosnih računala. Tihi rad, dva ventilatora brzine do 1.000 okretaja, anti-slip podloga, plavo LED svjetlo te dvije moguće visine optimalan su dodatak svakom prijenosnom računalu.
89,00 kn
Raspoloživo odmah!
Koristite vaš laptop uz hladilo za laptop Aqprox APPNBCO5W. Lagano s 2 ventilatora biti će obavezan dodatak vašem prijenosnom računalu. Jako je tiho i učinkovito, atraktivnog dizajna s 3 LED diode.
89,00 kn
Raspoloživo odmah!
Koristite vaš laptop uz hladilo za laptop Aqprox APPNBCO5R. Lagano s 2 ventilatora biti će obavezan dodatak vašem prijenosnom računalu. Jako je tiho i učinkovito, atraktivnog dizajna s 3 LED diode.
89,00 kn
Raspoloživo odmah!