Vaša košarica je prazna.

Postolja, hladila, držači

Cooler Master NotePal CMC3 hladilo za laptop (prijenosno računalo). NotePal CMC3 hladnjak i stalak za prijenosna računala jednostavnog dizajna i visokih performansi hlađenja zahvaljujući 200 mm ventilatoru. Čvrste je strukture, lagan i lako se sprema na bilo koje mjesto.
99,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
napredni hladnjak za prijenosna računala. Podloga sa četiri podesive visine, dva dodatna USB priključka i antislip materijal, savršen je za one koji prijenosna računala koriste kao primarno računalo kod kuće.
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Univerzalni držač za tablet od 7-11". Jednostavna montaža, a može se koristiti horizontalno i vertikalno.
89,00 kn
69,00 kn
Raspoloživo odmah!
Hladilo za laptop TRUST Ziva (21962) namijenjeno je laptopima veličine do 16". Spriječava pregrijavanje vašeg laptopa. Gornja ploča je izrađena od metalne mreže za optimalni protok zraka. Atraktivno plavo osvjetljenje. Dodatni USB port.
89,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.
Držač za tablet HAMA univerzalni za veličinu 7" do 10" (108369) je savršen za gledanje filmova, igranje igrica i obavljanje ostalih zadataka na vašem tabletu. Zahvaljujući kuglastom zglobu uređaj se može zakrenuti za 360° i ima podesiv kut nagiba idealan za portretni ili pejzažni format.
89,00 kn
Raspoloživo odmah!
MS FREEZE DUAL 2 - hladnjak za prijenosna računala s dva ventilatora primjenjiv na 15.6" i 17.1" modelima prijenosnih računala. Tihi rad, dva ventilatora brzine do 1.000 okretaja, anti-slip podloga, plavo LED svjetlo te dvije moguće visine optimalan su dodatak svakom prijenosnom računalu.
99,00 kn
Raspoloživo odmah!