slider

Nikad nemoj ostati na suhom i uštedi do 70 % na tinti

HP Instant Ink – nabavi tintu uz jednostavnu dostavu i
recikliranje već od 8,99 HRK mjesečno.

Što je HP Instant Ink?

Kako HP Instant Ink funkcionira?

Odaberi tarifu za ispis – svako može odabrati tarifu koja mu najviše odgovara ovisno o tome ispisuje li rijetko ili često. Pretplata obuhvaća tintne ispisne uloške, jednostavnu dostavu i unaprijed plaćeno recikliranje.

Tarife za tintu

Dostavljamo ti tintne ispisne uloške bez dodatnih troškova

Kada su razine tinte niske, automatski se šalje novi ispisni uložak. Ispisni ulošci šalju se prije nego što su ti potrebni, pa nikada ne ostaješ bez njih.

Uživaj u totalnoj fleksibilnosti

Tarifu možeš otkazati ili promijeniti u svakom trenutku. Ako ne iskoristiš sve stranice, one se automatski prebacuju na sljedeći mjesec.

najčešća pitanja

Kada se registriraš, na kućni će ti prag biti dostavljen komplet za dobrodošlicu. Tintni ispisni uložak koji dobiješ poseban je i funkcionira samo uz HP Instant Ink. Sljedeća pošiljka tintnih ispisnih uložaka bit će poslana tek kada razine tinte budu niske, a ne svakog mjeseca. Ne moraš brinuti jer će nam tvoj pisač poslati obavijest i tvoj će sljedeći komplet ispisnih uložaka biti automatski poslan. Jednostavno vrati stare uloške putem unaprijed plaćenog recikliranja.

Najbolja tarifa ovisi o tvom korištenju. Ako ne znaš koliko ispisuješ, ne brini – tarifu možeš u svakom trenutku promijeniti ili otkazati bez dodatnih troškova. Nadzorna ploča u aplikaciji HP Smart pojednostavnit će ti praćenje broja stranica koje si ispisao tijekom mjeseca.

Proizvodimo veće ispisne uloške s manje ambalaže, dostavljamo tintu tek kada je potrebna i recikliramo uloške. HP te uštede prenosi na tebe i okoliš. 

Kada se radi o tinti, slobodno ispisuj u boji jer je cijena ispisa u boji ista kao cijena crno-bijelog ispisa. 

Ne brini. Tarifu možeš promijeniti ili otkazati u svakom trenutku. I nema godišnje naknade. Ako ispišeš manje stranica tijekom jednog mjeseca, stranice se prenose u sljedeći mjesec. Ako moraš ispisati više stranica, možeš kupiti dodatne stranice. 

Ako već imaš HP-ov pisač koji ispunjava uvjete, klikni ovdje da bi besplatno isprobao HP Instant Ink.

Ako trebaš pisač, posjeti našu trgovinu da bi kupio pisač koji ispunjava uvjete. 

Ako ne iskoristiš sve stranice iz tarife tijekom jednog mjeseca, neiskorištene će se stranice čuvati na tvom računu kao prenesene stranice. Tarife za tintu omogućuju prijenos triput više stranica nego što ih je u tarifi (150 stranica ako imaš tarifu za 50 stranica).

Uvjete za HP Instant Ink trenutačno ispunjavaju samo određeni novi modeli HP-ovih pisača. Ako imaš stariji HP-ov pisač, on nije kompatibilan s uslugom HP Instant Ink.

Pogledaj pisače koji ispunjavaju uvjete    

Jesi li spreman za početak?

Odaberi tarifu ili kupi pisač koji ispunjava uvjete.

Registriraj se Kupi