Vaša košarica je prazna.

Novosti i Promocije

Kupnjom Bežičnog štapnog usisavača Dyson V8 Absolute New ostvarite pravo povrata novca unutar 30 dana od dana kupnje ukoliko niste zadovoljni s proizvodom. Promocija vrijedi samo za uređaje kupljene u periodu od 29.01.2020. do 29.02.2020.

Philips ECO usisavači imaju najbolje rezultatima čišćenja na svim površinama. Kako bi vaše čišćenje bilo još bezbrižnije iskoristite promociju produljenog jamstva u ukupnom trajanju od 5 godina.

Promocija traje do 31.12.2020. i vrijedi za navedene ECO usisavače.

Kad se sport i život spoje. Jeste li čekali na ručni sat koji spaja dva svijeta? U Suuntu su stvorili sat koji nije samo sportski, već i pametan. Tako je, Suunto 7 je svestran GPS sport i pametni sat u jednom.

Božić je sve bliže, a još niste odabrali poklon za Vaše najbliže?Još uvijek niste sigurni što kupiti za Božić? Kako odabrati pravi poklon za Božić? Tražite poklon za Božić? - U asortimanu Svijeta medija potražite prigodne poklone za vaše najmilije!

Zakoračite u savršenu realnost uz posebnu blagdansku QLED ponudu i poklon za vas! Kupite QLED 8K model i na poklon dobivate još i Samsung QLED 43Q60! Ukrasite dom za blagdane i uz QLED uživajte dvostruko! Promocija traje od 29.11 do 31.12.2019. ili do isteka zaliha.

Pogodnost se odnosi na sve JBL prijenosne bluetooth zvučnike, slušalice, soundbarove te Suunto sportske satove. Mogućnost plaćanja Diners karticama do 36 rata u poslovnicama i putem webshopa. Promocija počinje 9.12. i traje do 15.12.2019. ili do isteka zaliha.

Stranice