Vaša košarica je prazna.

Novosti i Promocije

S više od 30 godina iskustva, SmoothSkin je apsolutni profesionalac u IPL tehnologiji uklanjanja dlačica. Osnivači IPL tehnologije proizvode svoje uređaje u Ujedinjenom Kraljevstvu, gdje ujedno vrše i vlastita klinička istraživanja koja su dokazala 92% manje dlačica nakon samo 4 tjedna korištenja!

Huawei je jedan od pionira danas sve popularnije trostruke kamere, a Huaweijeva P serija već se dugo vremena na tržištu smatra jednom od najboljih linija pametnih telefona za fotografe. Huawei P30 lite najnoviji je uređaj P30 serije, a ističe se izuzetnim dizajnom namijenjenom mladim korisnicima koji uživaju u fotografiranju i dijeljenju svojih trenutaka s prijateljima i obitelji.

Prilikom kupnje fotoaparata α9 (ILCE-9) donesi svoj stari DSLR fotoaparat sa izmjenjivim objektivom* i ostvari popust od 2250 kuna na istaknutu maloprodajnu cijenu. Ponuda traje od 01.05.2019. do 31.07.2019.

Suši jednako dobro kao što čisti: Boscheva perilica posuđa PerfectDry koja se temelji na zeolitu jamči savršene rezultate sušenja čak i plastičnih posuda. Uz 2 godine tvorničkog, Bosch vam poklanja 3 godine dodatnog jamstva. Uz 2 godine tvorničkog, Bosch vam poklanja 3 godine dodatnog jamstva. Promocija počinje 01.05.2019. i traje do 31.07.2019. godine

Predstavljamo potpuno novi Galaxy A telefon, koji je dizajniran baš za vas. S revolucionarnom kamerom s kojom možete bilježiti svijet onakvim kakvim ga vidite. Sa zaslonom nevjerojatno živog prikaza za iskustvo korištenja kakvo još niste imali. S cjelodnevnom baterijom koja vam daje slobodu. Sa Samsung Knox sustavom koji štiti vašu privatnost u svakom sloju.

LG kontinuirano donosi inovacije koje će omogućiti zdravo, sigurno i ugodno okruženje za Vas i Vaše najmilije: uštede, tihi rad i pouzdanost. Temelj svakog odnosa je povjerenje, zato vam za sve klima-uređaje za stambene prostore iz 2019. godine, a kupljenje u periodu 25. travnja – 31. prosinca 2019. darujemo promotivnih 5 GODINA JAMSTVA,

Ecovacs Robotics - robot koji vas potiče da živite udobnije i bezbrižnije. Dizajniran kako bi promijenio način na koji ljudi žive i rade, ovaj trend-seterski ECOVACS robot sada je dostupan u više od 30 zemalja širom svijeta i u ponudi ima robota za čišćenje prozora i robot za čišćenje podova.

UVI stolice su uredske i gaming stolice, koje pomažu da poboljšate položaj sjedenja, pomognu spriječiti bolove u leđima i učine vaše iskustvo sjedenje što ugodnijim.

Stranice