Vaša košarica je prazna.

Za kupovinu odabranih Kenwood kuhinjskih uređaja kupac dobije jedan od nastavaka po izboru.

 

Više mogućnosti… više recepata… više kreativnosti! Poklanjamo vam dodatni nastavak po želji

Do vrijednih poklona u samo 3 koraka

 

Ponosimo se svojim kuhinjskim uređajima koje iz milja zovemo «najbolji prijatelji u kuhinji» i to mislimo u svakom smislu riječi. Ali postoji tajna koju znaju samo kuharski kreativci, a to su nastavci. Svaki jedinstveni nastavak ima svoju priču i nikada ih nema dovoljno jer je kreativnost pripreme jela neograničena. Mi iz Kenwood-a odlučili smo vam pomoći u tom «slatkom» problemu.

 

Od 15.03. pa do 01.06.2019. za kupovinu Kenwood kuhinjskih uređaja iz posebne ponude, kupcu poklanjamo jedan od vrijednih i iznimno korisnih nastavaka po izboru. Kupac može birati između spiralizatora, mljevilice za meso i rezača za tjesteninu Spaghetti.

 

 

Kako do vrijednog poklona?
Kako bi svaki kupac ostvario pravo na vrijedan POKLON potrebno je učiniti 3 jednostavna koraka.

 

      1.korak      2.korak       3.korak
Kupi Kenwood kuhinjski uređaj iz posebne ponude* Jednostavno se REGISTRIRAJ klikom na link. Obavezno poslikaj / skeniraj račun (Dokaz o kupovini) i učitaj sliku. Šaljemo ti dodatni nastavak po izboru u vrijednosti od 750,00 kn na adresu navedenu u registraciji

 *Posebna ponuda se odnosi na uređaje KVC7320S, KVL4110S, KVL8320S i traje do 01.06.2019. ili do isteka zaliha. Odabrani modeli iz posebne ponude nisu nužno dostupni u svim trgovinama.

Iskoristite priliku! Od 15.03. pa do 01.06.2019. za kupovinu Kenwood kuhinjskih uređaja iz posebne ponude, kupcu poklanjamo jedan od vrijednih i iznimno korisnih nastavaka po izboru. Kupac može birati između spiralizatora, mljevilice za meso i rezača za tjesteninu Spaghetti.