Vaša košarica je prazna.

Uživite se u 7.1.2-kanalni surround zvuk uz SONY HT-A7000 bežični soundbar

SONY HT-A7000

Uživite se uz 7.1.2-kanalni surround zvuk
Otkrijte novu razinu realističnosti. Sustav HT-A7000 obavija vas autentičnim 7.1.2-kanalnim zvukom pomoću više zvučnika, ugrađenog niskotonca i naprednih tehnologija zvuka. Osjetite akciju iznad sebe i sa svih strana. Osjećat ćete se kao da ste u samoj sceni.

Vrhunski surround zvuk iz našeg vrhunskog soundbara
HT-A7000 ima 7.1.2 kanala, dva zvučnika koji zvuk usmjeravaju prema gore za zvuk koji vas okružuje, dva usmjerena visokotonca i pet prednjih zvučnika za širi surround i ugrađena dva niskotonca za dublje basove. Zahvaljujući tehnologijama Vertical Surround Engine i S-Force PRO Front Surround, HT-A7000 stvara virtualni surround zvuk koji dolazi sa svih strana, pa možete u potpunosti uživati u uzbudljivom zvuku uz Dolby Atmos® i DTS:X®.

 

 

Doživite zvuk koji dolazi odozgo
Zahvaljujući Sonyjevoj tehnologiji virtualnog surround zvuka, soundbar može okomito pozicionirati zvuk, pa 3D zvuk možete doživjeti i bez potrebe za zvučnicima u stropu. Baš kao i Dolby Atmos i DTS:X, Vertical Surround Engine omogućuje realističniji, višedimenzionalni zvuk i za druge formate.

 

 

 

 

 

Jednostavan surround
Budući da koristi samo prednje zvučnike, Sonyjeva jedinstvena tehnologija obrade digitalnog zvučnog polja virtualno reproducira surround zvučno polje tako da zvuk do vas dolazi s obje strane. Možete uživati u bogatom surround zvuku poput onoga u kinu bez suvišne opreme koja zauzima prostor u dnevnoj sobi.

 

 

 

Sofisticirana tehnologija zvučnika
Opustite se i uživajte u zvuku koji ispunjava cijelu prostoriju uz dva zvučnika koji zvuk usmjeravaju prema gore za zvuk koji vas okružuje, dva usmjerena visokotonca i pet prednjih zvučnika za širi surround te niskotonac za dublje basove.

Zvučnik uravnotežen po osi X
Zvučnici koji zvuk usmjeravaju prema gore, ugrađeni niskotonac i prednji zvučnik uravnoteženi su po osi X. Jedinstveni pravokutni oblik ovih zvučnika maksimizira površinu membrane radi snažnijih basova. Smanjuje se i iskrivljavanje pogonske jedinice uz isti zvučni tlak, pa se time smanjuju izobličenja i postiže veća čistoća vokala.

 

Uronite u vrhunsku kvalitetu glazbe
Uživajte u glazbi na način na koji su izvođači to zamislili uz zvuk visoke rezolucije kristalne čistoće. Ili otkrijte novi način slušanja uz 360 Reality Audio za istinski prožimajući doživljaj poput onoga na koncertu ili u studiju. Uz HT-A7000 vaša glazba oživljava kao nikad dosad.

Obnavljanje svih komprimiranih datoteka u stvarnom vremenu
Entertainment DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) uz pomoć tehnologije Edge-AI u stvarnom vremenu poboljšava komprimirane glazbene datoteke. Dinamično prepoznaje instrumente, glazbene žanrove i elemente svake pjesme, kao što su vokali ili interludiji, te obnavlja zvukove iz visokog registra izgubljene komprimiranjem radi postizanja bogatijeg doživljaja slušanja.

Filmovi i igre izgledaju tako stvarno
Gledajte živopisne prizore pune stvarnih boja i dubina. U reprodukciji putem soundbara HT-A7000 čuva se sva izvorna kvaliteta slike, pa ćete biti potpuno uronjeni u filmove. Igranje je također mnogo uzbudljivije i realističnije jer HT-A7000 podržava najnovije formate.

Slušajte dublje basove uz opcionalni niskotonac i stražnje zvučnike
Za još dublji bas dodajte neobavezni bežični niskotonac. Dvije vrste niskotonaca omogućuju vam ugrađeni niskotonac u sustavu HT-A7000 za bas i vokale te bežični niskotonac za zvuk nižeg raspona. Za još više kino uzbuđenja sa zvukom iza vas dodajte neobavezne bežične stražnje zvučnike SA-RS3S.

 
Optimizacija zvučnog polja
Nema potrebe za preciznim postavljanjem zvučnika. HT-A7000 s ugrađenim mikrofonima obavit će sve umjesto vas tako što će inteligentno izmjeriti okomiti i vodoravni položaj svakog zvučnika i optimizirati zvuk u skladu s vašom sobom. HT-A7000 omogućuje vam da uživate u optimizaciji zvučnog polja s opcionalnim zvučnicima ili bez njih. Aktivirajte ju iz početnih postavki na početnom izborniku.

 

 

Najbolji uz Sonyjeve televizore
Uparen s televizorima BRAVIA™, HT-A7000 donosi vam sveprožimajući audiovizualni doživljaj uz najbolje kvalitetu slike i zvuka. To je savršen soundbar za televizore BRAVIA.

 

 Još intenzivnije prožimajuć doživljaj uz Acoustic Center Sync
Kada se pomoću priloženog kabela poveže s televizorom BRAVIA sa značajkom Acoustic Center Sync, niskotonac i televizor postaju središnji zvučnik u sustavu kućnog kina.
Na taj se način zvuk može precizno uskladiti s onim što se prikazuje na zaslonu radi istinski prožimajućeg doživljaja.

 

 

 

 

 

Zvuk je savršeno usklađen s akcijom
Uz Acoustic Center Sync čut ćete dijalog upravo s onog mjesta na kojem lik stoji u sceni. Akcija i zvuk savršeno su usklađeni, pa doživljaj gledanja postaje zaista prožimajuć.

 

 

 

 

 Jednostavno upravljanje uz televizore BRAVIA
Uz integrirani UI, postavke soundbara automatski se prikazuju na izborniku brzih postavki na televizorima BRAVIA radi jednostavnog upravljanja načinima rada za zvuk, zvučnim poljem i glasnoćom.

 

 

 

 

Položaj soundbara
Ako imate televizor BRAVIA TV s postoljem s više položaja, možete mijenjati položaj postolja za televizor i neupadljivo namjestiti HT-A7000 radi elegantnijeg izgleda.

 

 


Dizajn višesmjernog bloka

HT-A7000 i opcionalni zvučnici dizajnirani su prema zajedničkom konceptu višesmjernog bloka. Dizajn soundbara HT-A7000 savršeno je usklađen s opcionalnim zvučnicima. Njegovi sofisticirani zaobljeni rubovi predstavljaju jedan čvrsti blok za široku reprodukciju zvuk. Kombinacija bogatih tekstura materijala naglašva prilagođenost svakom okruženju dnevne sobe.

Uživajte u glazbi s cijelom obitelji
Jednostavno pristupajte popularnim servisima za glazbu kao što je Spotify i usmjeravajte omiljene albume i popise za reprodukciju pomoću značajke Chromecast ili Apple AirPlay 2. Pozovite obitelj i započnite zabavu.

Sve što volite, istinski prožimajuće
Pametni algoritam dodaje zvuk koji vas okružuje u standardnu surround zvučnu podlogu i sve što slušate pretvara u prožimajući audiodoživljaj. Samo pritisnite gumb za vrhunsko poboljšanje zvuka na daljinskom upravljaču da biste ga aktivirali.

Glasovna kontrola
Soundbar je kompatibilan s uređajima koji podržavaju Google asistenta sa značajkom Chromecast built-in te Amazon Alexa. Dodajte soundbar HT-A7000 u grupu zvučnika putem aplikacije Google Home i počnite reproducirati glazbu, mijenjajte glasnoću ili glasom upravljajte brojnim funkcijama.

Postavljanje u roku od nekoliko sekundi
HT-A7000 gotovo je spreman za upotrebu čim ga izvadite iz pakiranja. Samo ga priključite na napajanje, povežite s televizorom pomoću HDMI eARC priključka i uključite. Uz USB, optički i analogni audioulaz te HDMI ulaz i izlaz (eARC) te S-CENTER OUT za kompatibilne modele televizora BRAVIA imate sve tri vrste priključaka potrebne za uživanje u nevjerojatnom doživljaju surround zvuka.

Upoznajte SONY HT-A7000

Proizvod u promociji:

Bežični soundbar SONY HT-A7000 obavija vas autentičnim 7.1.2 kanalnim zvukom pomoću više zvučnika i naprednih tehnologija zvuka. Doživite zvuk koji dolazi odozgo zahvaljujući Sonyjevoj tehnologiji virtualnog surround zvuka, što znači da 3D možete doživjeti i bez zvučnika na stropu.
7.999,00 kn
Raspoloživo odmah!