Vaša košarica je prazna.

Uživajte u 5 godina sigurnosti uz UHD & OLED LG televizore

 

5 godina zajamčene zabave uz vaš novi LG OLED ili ULTRA HD TV!

LG zna koliko su pouzdanost i mir uma važni korisnicima, zato ponovo donosi ekskluzivnu promociju 5 godina sigurnosti na premium LG televizore. 5 godina sigurnosti uključuje 2 godine redovnog jamstva i 3 godine dodatnog jamstva za ostvarenje kojeg je proizvod potrebno registrirati. Nakon registracije dobit ćete e-mail potvrde o zaprimljenim podacima za registraciju. Naime, svi podaci koje unesete ručno se obrađuju i provjerava se njihova točnost (možda će vas LG morati kontaktirati kako biste potvrdili neke podatke).

 

Potvrda o dodatnih 3 godine jamstva za prijavljeni uređaj stići će vam e-mailom unutar 30 dana od dana registracije. Molimo vas, jednom kada vam potvrda stigne, sačuvajte ju do isteka jamstva. Ne brinite, standardnih 2 godine jamstva vrijedi od datuma kupovine vašeg novog TV-a dok se zahtjev za produženo jamstvo obrađuje.

Kako ostvariti 5 godina sigurnosti?

Registrirajte svoj LG OLED TV za 5 godina SIGURNOSTI putem LG internetske stranice (www.lg.com/hr/promotions) ili ispunite obrazac s prodajnog mjesta te zajedno s preslikom računa pošaljite najkasnije 30 dana nakon kupnje na adresu: PARTUM USLUGE d.o.o., Šestinski dol 86g, 10000 Zagreb. Za pitanja ili eventualne probleme oko registracije, kontaktirajte PARTUM info broj telefona 01/6382-664.

Registracija 5 godina SIGURNOSTI za LG UHD LED TV-a dostupna je isključivo putem LG internetske stranice (www.lg.com/hr/promotions). Za pitanja ili eventualne probleme oko registracije, kontaktirajte LG službu za korisnike na (01)553-5554 (naplaćuje se trošak lokalnih poziva) od ponedeljka do petka od 8:00 do 18:00 sati.

 

  • Promocija 5 godina jamstva vrijedi za sve LG OLED TV-e te ULTRA HD LED TV-e iz 2018. godine kupljene u periodu od
  • 1. studenoga 2018. do 15. siječnja 2019.

Istražite televizore dostupne u Svijetu medija koji ulaze u ponudu:

Opći uvjeti 5 godina sigurnosti za LG TV.

Besplatna premium instalacija!

LG OLED televizori vrhunac su premium kategorije u TV industriji. Osim zapanjujuće kvalitete slike, dodane su i brojne značajke koje nude potpuno novo iskustvo gledanja televizije.

Kako biste se usredotočili samo na opuštanje i radost, LG nudi besplatnu uslugu premium instalacije za OLED televizore tijekom perioda promocije. Ako ste kupili ili namjeravate kupiti jedan od LG OLED televizora koji sudjeluju u promociji između 1. studenoga 2018. i 15. siječnja 2019., a želite da instalaciju izvrši LG stručnjak, ispunite obrazac za registraciju i LG će osigurati besplatnu premium instalaciju, a vi se možete opustiti. 

Zašto je ovo dobro za vas?
Sastavljanje i postavljanje uređaja obavljaju stručnjaci koji preuzimaju teret s vaših ramena i savršeno personaliziraju uređaj. **

Postavljanje na zid, sustav kućnog kina, povezivanje bežične tipkovnice ili set-top box-a. *** Ne mora vas zamarati, novi uređaj nije samo sastavljen i postavljen, već je sinkroniziran i sa svim kompatibilnim uređajima.

Tim stručnjaka postaviti će video i audio postavke prema okruženju vašeg doma. Na vama je da uživate u vašem novom uređaju. ****

* Uslugu besplatne instalacije moguće je koristiti 30 dana od datuma kupnje.
** Dostava uređaja na kućnu adresu nije dio usluge LG Premium instalacije.
*** U slučaju montaže na zid, klijent mora osigurati odgovarajuću zidni nosač.
**** Naši suradnici mogu povezati samo kompatibilne vanjske uređaje.

Kako ostvarujem pravo na besplatnu instalaciju?
Ako ste kupili LG OLED televizor zaslona dijagonale 165 cm ili veći u trgovini Svijeta medija ili online trgovini-webshop-u Svijet-a medija između 1. studenoga 2018. i 15. siječnja 2019. godine, imate pravo na besplatnu uslugu premium instalacije. Jedino što trebate je ispuniti obrazac za registraciju u nastavku. Nakon toga, naši će vas kontaktirati radi dogovora oko instalacije u roku od 48 sati od datuma registracije. Ako želite zakazati određeno vrijeme telefonskog poziva, nazovite službu za korisnike na 061 54 54 054.

Saznajte više.

Proizvodi uključeni u promociju:
OLED65W7V
OLED77W7V
OLED65W8PLA
OLED77W8PLA
OLED65E8PLA
OLED77C8LLA
OLED65C8PLA
OLED65B8PLA