Vaša košarica je prazna.

Uz kupnju Revlon uređaja za kosu na poklon dobivate ruksak, torbicu ili četku

Uz bilo koji kupljeni Revlon uređaj za kosu čekaju te gratis ruksak, torbica ili četka. Promocija vrijedi samo za kupnju u poslovnici Centar Kaptol do isteka zaliha!

Uvijač za kosu Revlon HERE100400 ima Rose Gold Technology koji kombinira zlato i bakar za vrhunsku stilsku površinu. High Heat Rose Gold garantira kovrčama dugotrajniji stil. 32 mm za dugotrajne, srednje kovrče i valove promjenjiva toplina, do 200 ° C za brži styling. 20 postavki grijanja.
349,00 kn
Raspoloživo odmah!
Pegla za kosu Revlon HERE100210 ima napredne bakrene 3X keramičke ploče. Brzo prenosi toplinu i pomaže u smanjenju štete od pretjeranog stiliziranja, ravnomjernom raspodjelom topline za glatku kontrolu cijelog dana, 63% više sjaja.
399,00 kn
Raspoloživo odmah!
Četka za kosu Revlon HERE100100 je revolucionarna četka za sušenje i povećanje volumena kose u jednom koraku osmišljena za pružanje prekrasnog volumena i briljantnog sjaja u samo jednom koraku.
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Revolucionarna četka za sušenje i povećanje volumena kose osmišljena je za pružanje prekrasnog volumena i briljantnog sjaja u samo JEDNOM KORAKU.
499,00 kn
Raspoloživo odmah!
Povećajte volumen i sjaj s premium četkom od titana. Jedinstven oblik četke ima blago zaobljene strane za zaglađivanje kose, dok okrugli rubovi podižu volumen pri korijenu kose i divno uvijaju vrhove za prekrasne frizure u manje vremena.
699,00 kn
Raspoloživo odmah!