Vaša košarica je prazna.

Upoznaj novi SAMSUNG QLED TV

QLED. Sljedeća inovacija u svijetu TV tehnologije. Jednostavno neusporediv.

Quantum Dot tehnologija daje savršenstvo boja, koristeći inovativnu leguru materijala. Izvanredan doživljaj gledanja koji nikad ne blijedi.

 

 

 

 

 

 Q Colour

Otkrijte svijet volumena boja koji će promijeniti vaš način razmišljanja o televizorima. Širok spektar boja modela Q7F jednostavno je neusporediv, a kada jednom ugledate stvarni svijet, nikada nećete pristati na nešto manje od toga.

 

 

 

 

 Q HDR 1500

Gledajte ono što drugi ne mogu. Udubite se u scene baš onako kako je režiser zamislio, pronađite sve one detalje koji su prije bili skriveni u tamnim sjenama ili izgubljeni u bjelini osvijetljenosti.

 

 

 

 

 

Q Engine

Snažniji motor za pokretanje tog savršenog pogleda. Q Engine je brži nego prije i analizira sadržaj kako bi vam omogućio najoptimalniju dostupnu kvalitetu slike.

 

 

 

 

 

 Četiri strane bez okvira

Gledajte svijet kroz svoj vlastiti prostor. Bez okvira oko zaslona osjećat ćete se kao da ste usred scene koja se na njemu odigrava. Gledajte kako svaka scena oživljava.

 

 

 

 

 

 One Remote Control

Dobivate potpunu kontrolu na svom dlanu. Upravljajte svim povezanim uređajima samo jednim daljinskim upravljačem. Uz glasovno upravljanje više nikad nećete morati listati programe.

 

 

 

Ponudu SAMSUNG QLED televizora pogledajte ovdje.