Vaša košarica je prazna.

Sony predstavlja BRAVIA XR televizore - savršene za PlayStation 5

Sony predstavlja BRAVIA XR televizore koji savršeno odgovaraju PlayStation-u 5

S potpuno novim ekskluzivnim značajkama PS5™, BRAVIA XR televizori su "Savršeni za PlayStation®5" te, zajedno s novom generacijom igraćih konzola, pružaju iznimno iskustvo igranja i gledanja filmova uz savršenu sliku i zvuk. “Savršen za PlayStation®5” televizori donose dvije potpuno nove ekskluzivne značajke na PS5 - HDR automatsku obradu slike i automatski način odabira žanra. U kompatibilnim igrama također podržavaju brzine prikaza do 120 sličica u sekundi i iznimno oštru 4K razlučivost, kako je definirano standardom HDMI 2.13. Osim toga, nisko kašnjenje ulaza na modelima Z9J, koje iznosi samo 6 milisekundi, pružit će vam nevjerojatno gladak prikaz slike i trenutnu akciju u sportskim i drugim igrama s vrlo brzom akcijom. Sony BRAVIA XR televizori imaju zapanjujuće realistične slike, pune živih boja i privlačnih kontrasta, dopunjene jedinstvenom tehnologijom zvuka. To vas stavlja u centar zbivanja bilo da igrate igricu ili gledate film.

Ekskluzivne značajke za ‘PlayStation®5’ BRAVIA XR televizore

HDR automatska obrada slike

Uz HDR funkciju automatske obrade slike, sve postavke visokog dinamičkog raspona bit će optimizirane u trenu tijekom početnog postavljanja PS5 konzole. Potom će automatski prepoznati model BRAVIA TV-a i prema tome odabrati najprikladniju postavku visokog dinamičkog raspona. Uz optimiziranu automatsku obradu HDR slike prilagođenu značajkama vašeg BRAVIA TV-a, uživat ćete u bogatim detaljima i bojama čak i u scenama s visokim kontrastom. U Gran Turismo™ , na primjer, vidjet ćete dodatne detalje o objektima na stazi, tako da možete bolje predvidjeti svoj sljedeći potez.

Gran Turismo 7: Zaštitni znak i autorska prava u vlasništvu su Sony Interactive Entertainment Inc.
Igru je razvio Polyphony Digital Inc.

Slikovni način automatskog odabira žanra

BRAVIA XR televizori mogu sami otkriti igrate li igru ili gledate film ili TV sadržaj. Uz način automatskog odabira žanra, TV se automatski prebacuje u način igre kada igrate, što smanjuje kašnjenje ulaza, čineći iskustvo igranja osjetljivijim. Na isti način, kada gledate filmove - na primjer putem usluge streaminga ili s Ultra HD Blu-ray diska™ u konzoli PS5 - automatski se prebacuje u standardni način rada, gdje se obrada slike vrši na način da se postigne maksimalna izražajnost.

Horizon Forbidden West™: Očekivano u drugoj polovici 2021. ©2021 Sony Interactive Entertainment Europe.
Horizon Forbidden West zaštitni je znak tvrtke Sony Interactive Entertainment.

Poboljšajte svoje iskustvo sa Sony audio proizvodima

Sony BRAVIA XR televizori savršeno se slažu sa Sony audio proizvodima, kao što su sustav kućnog kina HT-A9 i moduli zvučnika HT-A7000 i HT-A5000. Možete spojiti proizvode izravno na PS5 igraću konzolu i iskusiti savršenu kombinaciju zvuka i ekskluzivnih značajki BRAVIA XR televizora - HDR automatska obrada slike i način automatskog odabira žanra.

Sony poklanja vaučer za PlayStation Plus za kupce televizora BRAVIA XR

Kupnjom jednog od BRAVIA XR televizora u periodu od 1.12. do 19.12.2021. ostvarujete pravo na poklon vaučer Playstation Plus od 90 dana – osigurajte praznike prepune igranja i uživajte savršenoj slici i zvuku svojih PlayStation igara.

Sony BRAVIA XR - Savršen za PlayStation 5

TELEVIZORI U PROMOTIVNOJ PONUDI: