Vaša košarica je prazna.

Samsung Qled televizori - poklon 2 Samsung Gear Sport sata!

 

ODLIČNI POKLONI UZ Samsung QLED TV: 2 komada Samsung Gear Sport sata!

Kupnjom Samsung QLED televizora dobivate na poklon čak 2 Samsung Gear Sport sata! I još 10 godina jamstva bez ,,Burn-in” pojave.

Promocija je produžena i traje od 1.2.do 31.3.2019. ili do isteka zaliha te se odnosi na kupovinu QLED modela iz 2018. godine (od serije 7 i više). Popis uređaja i više informacija možete pronaći na www.samsung.com/hr/offer/vrijeme-za-poklone-qled-promocija

Svi se raduju poklonima i svi volimo iznenađenja. Samsung Vam poklanja 2 Samsung Gear Sport sata uz kupljeni QLED televizor.

Promocija traje od 1.2. do 31.3.2019. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu QLED TV modela iz 2018. godine (od serije 7 pa na više) te se ostvaruje slanjem sljedećih podataka na e-adresu ce.promo@samsung.com i to u roku od 30 dana od datuma izdavanja računa: ime, prezime, e-adresa, ispravna kućna adresa kupca (radi dostave poklona), broj telefona (za potrebe kontakta u vezi dostave poklona) te prikaz (sken) fiskalnog računa s prodajnog mjesta kako bi registracija bila potvrđena te model i serijski broj uređaja.

*promocija se odnosi na QLED modele iz 2018. godine (od serije 7 i više)

*Napomena: Promocija je namijenjena iskljucivo za fizicke osobe. Pravne osobe nemaju pravo sudjelovanja u promociji.

Uvjete promocije i više informacija možete pronaći na poveznicama: uvjeti promotivne akcije i uvjeti o zaštiti podataka

10 godina jamstva bez "burn-in" pojave vrijedi od 1.1. do 31.3.2019. za QLED TV modele za 2018. godinu se ostvaruje slanjem slijedećih podataka na adresu ce.promo@samsung.com u roku 60 dana od dana kupovine:

ime, prezime. e-adresa, poštanska adresa (zbog dostave jamstva), prikaz (sken) fiskalnog računa s prodajnog mjesta, model i serijski broj uređaja.

Više informacija na www.samsung.com/hr/offer/samsung-10-godina-jamstva/

Istražite ponudu dostupnih QLED televizora u Svijetu medija pritiskom na LINK*

 

QLED TV - Novi i bolji pogled na svijet

QLED televizor donosi revolucionarne promjene i neponovljivo iskustvo uživanja u Vašim omiljenim TV sadržajima. Zahvaljujući velikom zaslonu i milijardi boja, sve što gledate djelovat će stvarno i živo. Upravljanje svim Vašim uređajima još je lakše pomoću jednog daljinskog upravljača i Vašega glasa. Novi QLED televizor savršeno će se uklopiti u interijer Vašeg doma zahvaljujući svojim stiliziranim, elegantnim linijama. Više nije važno koliko je prostorija osvijetljena, jer ćete uvijek savršeno vidjeti sadržaj zaslona, a širi spektar osvijetljenosti i kontrasta oživjet će sve nijanse slike za potpuni ugođaj.

Gear Sport - Aktivirajte se

Samsung Gear Sport sat daje Vam priliku da si olakšate zdrave odluke! Postavite si ciljeve za zdraviji život i dijetu na svom telefonu i počnite pratiti svoj napredak na zglobu svoje ruke. Gear Sport Vam omogućava lako praćenje unosa i potrošnje kalorija, uz korisne savjete koji će Vas poduprijeti na putu promjena. Maksimalno iskoristite svoje treninge zahvaljujući aplikaciji za vježbanje. Gear Sport je otporan na vodu na 5 atmosfera ili do 50 metara, a u avionu će vam predlagati vježbe koje možete raditi na svom sjedalu.

 

Samsung jamči 10 godina bez ,,Burn-in” pojave

Što je „Burn-in” pojava? To je trajni nedostatak zbog kojeg se na zaslonu vidi obris slike koja je bila aktivna kroz duži vremenski period. „Burn-in” pojavu uzrokuje gledanje filmova, vijesti, sportskih kanala ili igranje video igara, zbog većeg broja statičkog sadržaja na zaslonu. Pikseli postaju trajno oštećeni i zadržavaju boju sadržaja koji je prethodno bio prikazan u određenom trajanju. To znači da taj logotip ili slika ostaju trajno vidljivi na zaslonu, bez obzira na sadržaj koji korisnik trenutno gleda. Samsung QLED televizori pružit će Vam jedinstveno iskustvo gledanja Vaših najdražih sadržaja bez ,,Burn-in” pojave, čak 10 godina. Ovo jamstvo je posebno impresivno s obzirom da QLED TV-i imaju 64 puta više boja od standardnih UHD TV-a.