Vaša košarica je prazna.

Samsung perilice i hladnjaci uz 5 godina jamstva!

 

Mnogo toga može se dogoditi za pet godina!  No, ako kupite neki od odabranih Samsung modela hladnjaka, perilica rublja, ugradbene tehnike ili usisavača, dobivate i petogodišnji osjećaj bezbrižnosti.

 

 

Ako se odlučite za kupnju Samsung perilice rublja s AddWash tehnologijom, bit ćete u prilici da jednostavno dodate komad odjeće koji ste zaboravili i tijekom pranja. Također, zahvaljujući ovoj tehnologiji, moći ćete dodati deterdžent ili omekšivač, ubaciti delikatno rublje koje želite samo isprati ili centrifugirati. Ali to nije sve! Samsung perilice odlikuje i Eco Bubble tehnologija, koja osigurava moćno čišćenje, čak i na niskim temperaturama. Deterdžent se pretvara u mjehuriće, tako da brzo prodire u tkaninu i s lakoćom uklanja prljavštinu, dok istovremeno štiti tkaninu i štedi energiju.

Samsung hladnjake odlikuje mnoštvo inovacija koje su stvorene kako bi Vam olakšale život. Namirnice će Vam uvijek biti nadohvat ruke, zahvaljujući naprednim pregradama i ladicama s maksimalnim kapacitetom za pohranu. Uz No Frost tehnologiju, višestruki protok zraka i istodobno hlađenje svakog odjeljka u svakoj pregradi, Vaše namirnice će dulje zadržavati svježinu, bez gomilanja leda. Uz sve to, Samsung hladnjaci odišu jednostavnošću i elegancijom, čineći Vašu kuhinju mjestom u kome ćete rado provoditi vrijeme i potpuno uživati.

Cjelokupan popis proizvoda potražite na stranici samsung5godinajamstva.hr i odaberite one koji Vam nedostaju u Vašem domu.

Promocija 5 godina jamstva vrijedi za sve Samsung hladnjake, perilice rublja i određene usisivače* kupljene od 02.02. do 04.08.2019.

Promocija 5 godina jamstva vrijedi za sve Samsung sušilice rublja i kombinirane perilice sušilice kupljene od 02.02. do 31.03.2019.

Kako biste ostvarili pravo na dodatne 3 godine tvorničkog jamstva, uređaj mora biti registriran na internetskoj stranici samsung5godinajamstva.hr najkasnije 60 dana od datuma kupnje.

Istražite ponudu Samsung bijele tehnike u Svijetu medija pritiskom na LINK.

* Detalje promocije i popis proizvoda potražite na internetskoj stranici samsung5godinajamstva.hr

U slučaju da su Vam potrebne bilo kakve dodatne informacije, možete ih dobiti putem korisničkog servisa: 072 726 786, po cijeni lokalnog poziva za fiksnu i mobilnu mrežu.