Vaša košarica je prazna.

SAMSUNG 5 godina jamstva na UHD i QLED televizore iz 2018. godine

 

Samsung daje petogodišnje jamstvo na odabrane UHD i QLED modele TV prijemnika. Promocija koja traje od 1. listopada do 31. prosinca 2018. odnosi se na sve modele UHD i QLED TV serije iz 2018. godine.

Kako bi svojim kupcima pružio dodatnu sigurnost i pokazao koliko cijeni njihovu vjernost, Samsung je pripremio nove promotivne aktivnosti. Od 1. listopada pa sve do 31. prosinca 2018. svi korisnici modela UHD i QLED TV prijemnika serije iz 2018. godine dobivaju dodatno petogodišnje jamstvo. Također, korisnike će zasigurno razveseliti i 10-godišnje „no burn-in“ jamstvo QLED TV prijemnika u slučaju burn-in efekta na zaslonima TV prijemnika.

Kako bi ostvarili pravo na produženo petogodišnje jamstvo, korisnici svoju kupnju moraju registrirati na internetskoj stranici www.samsung5godinajamstva.hr na kojoj se nalazi i lista uređaja koji su obuhvaćeni ovom promocijom. Za sve informacije korisnici također mogu kontaktirati Samsung korisnički centar na broj telefona 072 726 786.

Tvrtka Samsung već više od 13 godina Samsung ponosno drži vodeću poziciju proizvođača TV prijemnika zahvaljujući iznimnoj kvaliteti slike, izvrsnom kontrastu te mogućnostima napredne SMART TV platforme, za što je tvrtka primila nebrojeno mnogo priznanja od strane medija.

Detalji promocije i lista modela uključenih u promociju dostupni su naModele uključene u promociju možete pronaći na SAMSUNG internetskoj stranici www.samsung5godinajamstva.hr.

SAMSUNG televizore pronađite u Svijetu Medija ovdje.