Vaša košarica je prazna.

Rasprodaja AR konzola - igračka za cijelu obitelj koja pokreće i educira Vašu djecu

 

Živimo u svijetu virtualnih realnosti, što možete iskoristiti na najbolji način i tako uživati u „bondanju“ s najmlađima. Augmented reality konzole dovoljno je spojiti na smartphone, preuzeti aplikaciju i uživati u super zabavnim igricama.

AR (augmentirana realnost) igre koriste Vaše stvarno okruženje (ono što kamera telefona vidi, prikazuje se na ekranu) u koje su nadodani likovi i računalna grafika.

Potaknite dijete da se kreće

Klinci nisu više strogo vezani za kauč ili stolicu od kompjutera! Ne „bulje munjeno“ u smartphone u jednom položaju nego se kreću po prostoru. Uz to razvijaju motoričke sposobnosti te vježbaju preciznost. Daleko najbolje od svega? Nitko Vam ne brani da i Vi uskočite u virtualni svijet zabave i provedete kvalitetnije vrijeme s klincima. Opustite se, gadget u ruke i uživajte.

Pružite svom djetetu novo i nezaboravno iskustvo igranja. Današnje mobilne igre uglavnom funkcioniraju na istom principu, „smartphone u ruke i igraj“. No, postoji nova vrsta igara, tzv. AR igre. AR igre, osim što su zabavne, potrebno je kretati se u prostoru da bi se mogle igrati, a za igru je potreban poseban kontroler, Xplorer AR konzola.

Za razliku od standardnog statičnog igranja, iskustvo igranja u prostoru će, prije svega potaknuti maštu vašeg djeteta i potaknuti razvoj prostornog razmišljanja, koordinacije i fine motorike.

Kako pravilno spojiti AR konzolu sa smartphoneom?

Za početak preuzmite Super AR ili AR Gun aplikaciju. Najjednostavnije je skenirati QR kod s kutije konzole koji vodi na link za preuzimanje aplikacije. Također, možete i klasičnim načinom preuzeti odgovarajuću aplikaciju s Play Store-a na svoj mobitel.

Nakon što preuzmete aplikaciju, stavite baterije u AR konzolu (2xAAA za Crossfire, Proton i Blaster, 3xAA za Xcalibur) i uključite konzolu (pritisak okidača za Proton, Xcalibur i Crossfire, držanje tipke ON 2 sekunde za Blaster).

Uključite Bluetooth na svom smartphoneu i pokrenite aplikaciju. Aplikacija će prilikom pokretanja sama tražiti konzolu. Nakon spajanja s konzolom aplikacija će se uspješno pokrenuti. Nadamo se da smo riješili sve dileme spajanja konzole s mobitelom. Uživajte u igri!

Kao što smo rekli, za igranje tih igara je potrebna Xplorer AR konzola što je zapravo kontroler u obliku ispaljivača koji radi zajedno s vašim smartphoneom (povezuje se putem Bluetootha) i služi kao joystick i nosač. Smartphone je postavljen kao ciljnik i kako se krećete u prostoru, tako se i okolina igre kreće s vama. Uz svaku Xplorer AR konzolu dolazi i besplatna aplikacija s oko 30 igara. Svaka igra ima različite razine i svoju priču. Neke koriste Vaše okruženje, a neke imaju virtualno okruženje.

RASPRODAJA AR konzola u Svijetu Medija

Istražite ponudu AR konzola po rasprodajnim cijenama na našem webshopu ovdje.