Vaša košarica je prazna.

Prednaručite Sony BRAVIA XR A83J uz 10% popusta i poklon slušalice!

Sony BRAVIA XR A83J
OLED kontrast i zvuk poboljšan inteligencijom
Pogledajte kako je Sony maksimizirao realističnost gledanja uz OLED ploču koju pokreće Cognitive Processor XR – zvuk i slika u savršenom skladu.

Prednarudžbom u periodu od 06.04. do 20.04.2021. ostvarujete 10% popusta i na poklon dobivate vrhunske bežične slušalice WH-1000XM3. Isporuke se očekuju po završetku preorder kampanje.

Otvorene su i prednarudžbe za Sony BRAVIA XR A90J koje traju do 13.04.2021. SAZNAJTE VIŠE!

Sony predstavlja novi inovativni BRAVIA XR A83J 4K HDR OLED televizor, još jedan od modela linije BRAVIA XR koja se temelji na novom kognitivnom procesoru XR, koji koristi potpuno novu metodu obrade podataka koja nadilazi uobičajeni AI, a dizajniranu da replicira način na koje ljudi vide i čuju.

Kad vidimo predmete, nesvjesno se usredotočimo na određene točke. Kognitivni procesor XR, kojeg pokreće kognitivna inteligencija, dijeli zaslon na brojne zone i otkriva gdje je "žarišna točka" na slici. Iako konvencionalna umjetna inteligencija (AI) može samo pojedinačno otkrivati i analizirati elemente slike poput boje, kontrasta i detalja, novi kognitivni procesor XR može unakrsno analizirati niz elemenata odjednom, baš kao što to rade i naši mozgovi. Na taj se način svi elementi međusobno prilagođavaju za najbolji konačni ishod, tako da je sve na sceni sinkronizirano i životno - nešto što konvencionalni AI ne može postići.

Kognitivni procesor XR također može analizirati položaj zvuka u signalu tako da se zvuk točno podudara s onim što je na ekranu. Uz to, pretvara bilo koji zvuk u 3D surround zvuk, pružajući vrhunski realizam uz zadivljujuću zvučnu kulisu. Uči, analizira i razumije količine podataka bez presedana te inteligentno optimizira svaki piksel, kadar i scenu za najživljiju sliku i zvuk koje je Sony ikada isporučio.

BRAVIA XR A83J 4K HDR OLED televizor ima ekskluzivnu uslugu BRAVIA CORE. Unaprijed učitani na sve nove modele BRAVIA XR, korisnici mogu uživati u izboru najnovijih SPE premium i klasičnih naslova te u najvećoj IMAX Enhanced kolekciji. BRAVIA CORE prvi je u industriji koji ima tehnologiju Pure Stream, postižući gotovo jednaku UHD BD kvalitetu bez gubitaka uz streaming do 80 Mbps. Kombinirajući revolucionarne tehnologije slike i zvuka koje omogućuje kognitivni procesor XR, širinu sadržaja ekskluzivne BRAVIA CORE usluge, i novo Gaming iskustvo uz 4K i 120 sličica u sekundi, BRAVIA XR A83J 4K HDR OLED televizor privlačan je prijedlog za svakoga tko želi podići svoja iskustva gledanja i igranja na drugu razinu.

Minimalistički dizajn – prepustite se bez smetnji
U minimalističkom dizajnu s jednom pločom zaslon je jedna staklena ploča koja je prirodno elegantna te vaš fokus drži na slici. Ovaj OLED TV izgleda i zvuči savršeno, bez obzira na to nalazi li se na postolju ili na zidu.
Metalna ravna površina za prožimajuće gledanje
Prednja ploča premium izgleda vrlo je tanka, pa se oči prirodno fokusiraju na sliku, a ne ono što je oko nje.
Aluminijski stalak, luksuzan izgled i dojam
Premium aluminijski stalak savršeno odgovara TV-u te je usklađen s izgledom sobe.

Upoznajte A80J seriju

 Modeli u promociji: