Vaša košarica je prazna.

Prednaručite novi Suunto 7 u Svijetu medija!

SUUNTO 7

Kad se sport i život spoje. Jeste li čekali na ručni sat koji spaja dva svijeta? U Suuntu su stvorili sat koji nije samo sportski, već i pametan. Tako je, Suunto 7 je svestran GPS sport i pametni sat u jednom. Pokreće ga operativni sustav Google Wear OS, a dizajniran je tako da vam pomogne da iskoristite maksimum iz života i sporta koje volite.

Suunto 7 kompatibilan je s Android ™ i iOS telefonima.

 

 

 

 

Svestrano sportsko iskustvo
Pratite vaš trening s preciznošću. Jednostavno pritiskanje gumba omogućava vam pristup više od 70 sportskih načina, GPS-u i senzoru brzine otkucaja srca.
  Pokreće Google Wear OS
Provjerite kada imate sljedeći sastanak ili brzo pogledajte svoj popis obaveza, poziva i poruka. Suunto 7 također obavlja brza i jednostavna plaćanja putem aplikacije Google Pay (ograničeno na zemlje koje već imaju sustav ili način plaćanja).
Podijelite svoje statistike
Povežite se s popularnim uslugama kao što su Strava, Endomondo i TrainingPeaks ili podijelite svoje treninge u aplikaciji Suunto.
Motivirajuća glazba
Slušajte glazbu koja će vas ponijeti prema naprijed - spojite slušalice na telefon i kontrolirajte glazbu sa zapešća.
Istražite nova mjesta pomoću karata
Pronađite nove rute ili slijedite najpopularnije s ugrađenim kartama.
  Sat po mjeri
Neka sat bude vaš. Prilagodite ga s različitim izgledima zaslona, ​​izmjenjivim narukvicama i preuzmite svoje omiljene aplikacije pomoću Google Play ™.

 

 

Sat je dizajniran i testiran u Finskoj. Otporan je na vodu, udarce i prljavštinu, pa se može koristiti na kiši, snijegu ili blatu. Suunto je poznat po svojoj kvaliteti i preciznosti testiranja, tako da će vaš sat biti pripremljen za najteže uvjete. Jeste li spremni za nove izazove? Suunto 7 sigurno jest.

 

 

 

 

 

 

 

Otkrijte svijet oko sebe besplatnim kartama na kojima su prikazani detalji terena, staza i konturnih linija. Karte uvijek možete pogledati onako kako su uvijek pri ruci. Sat ima ugrađene mape za 15 aktivnosti, uključujući trčanje, plivanje i vožnju biciklom. Prikazat će vam i najpopularnije pjesme, tako da možete trenirati tamo gdje su drugi trenirali prije. Lokalne karte automatski se preuzimaju kad ste povezani na WIFI i sat se puni. Možete i ručno odabrati i preuzeti kartu željene lokacije. S preuzetim kartama uvijek ćete pronaći najbolje rute, čak i kad nemate telefon i pristup internetu.

 

 

 

U vrijeme kada se ne bavite sportom, Suunto 7 nudi značajke pouzdanog davatelja usluga. Sat pokreće Google Wear OS, što ga čini najpametnijim satom ikad. Primite obavijest od svojih omiljenih aplikacija, provjerite vaš sljedeći sastanak ili popis obaveza, lako pregledajte svoje pozive i dolazne poruke. Sat omogućuje brže i sigurnije plaćanje s Google Pay ™-om, praćenje aktivnosti s Google Fit ™-a, pametni asistent Google Assistant i tisuće drugih aplikacija na Google Playu.

Dostupnost Google Pay-a i Google Assistant-a ovisi o jeziku i državi.

 

 

 

 

SPREMAN ZA SVE VAŠE AVANTURE Suunto je poznat po svojoj kvaliteti i preciznosti testiranja, tako da će vaš sat biti pripremljen za najteže uvjete. Suunto 7 otporan je na vodu, udarce i prljavštinu, pa ga možete koristiti po kiši, snijegu ili blatu. Tipkama će se pristupati brzo i jednostavno, čak i kad nosite rukavice. Ultra sjajni zaslon visoke rezolucije zaštićen je trajnim staklom Gorilla Glass koji je otporan na ogrebotine. Baterija je spremna za cjelodnevnu upotrebu pametnog sata, ali imati ćete još dovoljno zamaha za svakodnevno vježbanje. Također može pružiti do 48 sati korištenja u načinu smart watch ili do 12 sati u načinu praćenja GPS-om. Stvarni vijek trajanja baterije može se razlikovati ovisno o postavkama, aplikacijama i drugim čimbenicima.

 

 

Uz Wifi povezivanje, ažuriranja softvera su automatska, tako da je vaš sat uvijek ažuriran i ima najnovije značajke. Proširite značajke svog sata s omiljenim aplikacijama na Google Playu i promijenite izgled sata s različitim izgledima zaslona i izmjenjivim remenima.

 

 

 

 

 

 Isporuka započinje početkom veljače.

 Prednaručite svoj Sunnto 7 na stranicama Svijeta medija: