Vaša košarica je prazna.

Potražite u Svijetu medija Sony OLED televizore AF9 serije

 

Sony OLED televizori AF9 serije-slika i zvuk u savršenoj harmoniji

 

Nude kvalitetu slike bez premca zahvaljujući korištenju više zaštićenih tehnologija i riješenja, prije svega procesorom slike X1™ Ultimate. MASTER serija je naziv koji Sony daje isključivo modelima televizora s najboljom kvalitetom slike. Pruža kvalitetu slike koja se približava kvaliteti profesionalnog monitora u filmskom studiju.

Procesor slike X1 Ultimate može inteligentno detektirati i analizirati svaki predmet na slici preko nove Super rezolucije temeljene na objektima za izuzetnu preciznost i detalje. Visok dinamički raspon (HDR) poboljšava dinamički opseg slike tako što povećava kontrast između najsvjetlijih bijelih i najtamnijih crnih područja. Svaki je piksel precizniji, bez obzira na rezoluciju, što oživljava scenu većim brojem detalja. Filmovi i TV emisije koje se prikazuju u HDR-u bliže su izvornoj snimci i redateljevoj viziji s više svjetline, kontrasta i boje te pružaju realističniji dojam gledanja. 

Zvuk u više dimenzija

Baš kao i u koncertnoj dvorani, uz Acoustic Surface Audio+™ zvuk do vas dopire iz različitih smjerova. Tri pokretača i dva snažna niskotonca reproduciraju višedimenzionalni zvuk koji vam omogućuje potpuno novi način uživanja u zabavnim sadržajima. 

Ljepota života naglašena dodatnim bojama

Uživajte u živim i realističnim bojama svuda oko sebe. Zaslon TRILUMINOS koristi širu paletu tonova te vjerno prikazuje cijeli raspon sjena i nijansi.

Serija AF9 bazira se na operativnom sustavu Android TV, koji vam omogućava da istražite svijet filmova, glazbe, fotografija, igrica, pretrage, aplikacija i još puno toga. Glasovna pretraga u velikoj mjeri olakšava pronalaženje sadržaja, postavljanje pitanja i upravljanje televizorom. Ugrađena Chromecast aplikacija omogućava lako slanje sadržaja sa svog pametnog telefona ili tableta na televizor, dok vam pristup Google Play™ platformi omogućava da uživate u svojim omiljenim filmovima, televizijskim serijama i igricama na televizoru.

U Svijetu medija potražite Sony OLED televizore AF9 serije u dijegonalama veličine 55" i 65".