Vaša košarica je prazna.

Posebna ponuda za Fotoaparat SONY ILCE-6500B body (A6500)

 

Nevjerojatno niska cijena za Fotoaparat SONY ILCE-6500B body (A6500)

 

Iskoristite posebnu promotivnu cijenu za vrhunski sveobuhvatni uređaj koji stane na dlan - fotoaparat SONY ILCE-6500B body crni (A6500). α6500 ima nepogrešivo automatsko fokusiranje, odličnu stabilnost i intuitivni dodirni zaslonom koji je savršen za bilježenje svih trenutaka, bez obzira na to gdje se nalazili.

Posebna promotivna cijena iznosi 9.699,00 kn. Požurite, jer promocija traje od 1.9.2018. do 15.9.2018.

 

Očaravajuće karakteristike

SONY ILCE-6500B je kompaktni fotoaparat s APS-C izmjenjivim objektivom koji vam omogućuje snimanje profesionalnih fotografija i videozapisa te vam čvrsto leži u ruci. Poboljšani međuspremnik za neprekidno snimanje do 307 snimaka, optička stabilizacija slike u 5 osi ugrađena u fotoaparat, upravljanje putem dodirnog zaslona, izrazito brzi AF i tehnologija za automatsko fokusiranje u pokretu velike gustoće proširuju raspon mogućnosti snimanja.

Široka pokrivenost AF točkama za prepoznavanje faza

Uz nevjerojatnih 425 točaka za automatsko fokusiranje s prepoznavanjem faza preko čitave površine slike, sveobuhvatnom pokrivenošću točkama za automatsko fokusiranje postiže se to da nijedan objekt neće umaći pažnji objektiva.

 

Najbrže automatsko fokusiranje na svijetu4 (0,05 s) potpomognuto procesorom slike BIONZ X omogućuje vam trenutačno snimanje brzih objekata uz vrhunsku preciznost.

Novi, vrlo precizni žiroskopski senzor ključan je za stabilizaciju slike s efektom pet koraka veće brzine zatvarača. Sustav kompenzacije podrhtavanja fotoaparata učinkovito omogućuje snimanje stabilnijih i jasnijih videozapisa i fotografija.

Funkcija dodirne površine omogućuje vam da povlačenjem po LCD dodirnom zaslonu intuitivno i jednostavno premještate točku fokusa s jednog područja na drugo, čak i dok pratite tražilo.Fokus na dodir olakšava brzu prilagodbu fokusa da ne biste propustili snimiti odabrani objekt u ključnom trenutku.

Istražite i asortiman sjajnih E-mount objektiva (mnogi imaju APS-C i senzor punog kadra) koje možete montirati izravno na α6500: