Vaša košarica je prazna.

Pokloni uz kupnju Bosch kuhinjskog robota ili štapnog miksera

U posebnoj ponudi za Vas uz kupnju Bosch kuhinjskog robota MUM5 na poklon dobivate inox posudu, a uz kupnju Bosch štapnog miksera na poklon dobivate 10 vakuumskih vrećica od 1,2 l.

Novi kuhinjski robot MUM5 s vagom!

Zašto koristiti više uređaja kad je jedan dovoljan? Zahvaljujući ugrađenoj vagi, sastojke Vašeg recepta možete vagati izravno u zdjeli ili drugom priboru.

To je učinkovito i štedi vrijeme jer ne morate čistiti drugu zdjelu.

Posebice snažan Bosch motor od 1000 W ispunjava visoke zahtjeve prilikom pripreme hrane za kuhanje, pečenje, čak i za pripremu teških tijesta.

Idealna tekstura u trenu! Sastojci se miješaju brzo i temeljito – zahvaljujući funkciji 3D Planetary Mixing, kojom se miješa u tri smjera istovremeno.

U posebnoj ponudi za Vas dajemo na poklon inox posudu.

Štapni mikser Bosch ErgoMixx Fresh

Novi štapni mikser Bosch ErgoMixx Fresh jednostavnim se klikom pretvara u visoko učinkovit vakuumski sustav za pohranu. U kombinaciji s Bosch vakuumskim posudama i vrećicama s patentnim zatvaračem za višekratnu upotrebu, pohrana je jednostavna, a hrana dulje ostaje svježa.

U postupku vakumiranja zrak uklanjamo iz posuda i vrećica za vakuumsku pohranu, koje se potom hermetički zatvaraju. Bosch vakuumske posude opremljene su pokazateljem vakuuma koji prikazuje kada su kutije hermetički zatvorene.

Uz uređaj se dobivaju vakuumska posuda i po tri velike i male vakuumske vrećice.

U posebnoj ponudi za vas dajemo na poklon 10 vakuumskih vrećica od 1,2 l.

Promocija traje od 15.5.2020. do isteka zaliha!

Modeli uključeni u promociju:

Multipraktik BOSCH MUM5XW40 sadrži posebice snažan Bosch motor od 1000W koji ispunjava visoke zahtjeve kod kuhanja, pečenja, miješanja čak i za teška tijesta. Velika zdjela od nehrđajućeg čelika kapaciteta od 3,9 l ima poseban oblik unutrašnjosti za optimalnu pripremu tijesta.
3.449,00 kn
Raspoloživo odmah!