Vaša košarica je prazna.

Poklon za Valentinovo koji će ju oduševiti - Braun IPL + poklon naušnice

 

Kupnjom izdvojenih Braun IPL uređaja, na poklon dobivate naušnice Crystal Vision Crystals from Swarovski.

Modeli uključeni u promociju

Epilator Braun IPL BD 5001
Epilator Braun IPL BD 5009

Braun Silk-expert IPL: za trajno uklanjanje vidljivih dlačica

Opremljen vodećom tehnologijom SensoAdaptTM Braunov je Silk-expert IPL jedini uređaj koji neprekidno očitava jedinstvenu nijansu kože svake žene i prilagođava joj intenzitet svjetlosti kako bi osigurao sigurnost korištenja i učinkovite rezultate. Zahvaljujući njemu ženama je sada potrebno manje vremena za njihovu rutinu uljepšavanja i to bez pristajanja na kompromise po pitanju dugotrajne glatkoće i blistavosti kože. Silk-expert IPL je stručnjak za uklanjanje dlačica koji stane u ruku, što ga čini savršenim poklonom koji donosi pametnu, intuitivnu ljepotu, za svaku ženu koja traži samo najbolje. 

Osnovne informacije o Braun IPL uređaju

• Razvijen na temelju profesionalne svjetlosne tehnologije, uređaj s intenzivnim pulsirajućim svjetlom Braun Silk-expert Intense Pulsed Light (IPL) klinički je testiran za trajno uklanjanje vidljivih dlačica.
• Jedini IPL uređaj (uređaj s intenzivnim pulsirajućim svjetlom) s inteligentnim senzorom SensoAdapt™ koji neprekidno očitava nijansu vaše kože i sukladno rezultatima prilagođava intenzitet svjetlosti kako bi tretman bio što učinkovitiji i sigurniji.
• Najbrža IPL tehnologija omogućuje cjelovit tretman nogu ili ruku u samo 10 minuta.
• Jedinstven dizajn promišljen je za laku uporabu čak i na teže pristupačnim područjima. Uređaj ne treba puniti te nisu potrebni nikakvi gelovi niti žaruljice. 
• 94% žena primijetilo je vidljive rezultate nakon samo 3 mjeseca. 89% žena primijetilo je značajno smanjenje vidljivih dlačica čak i 12 mjeseci nakon zadnjeg tretmana.