Vaša košarica je prazna.

Pametna računica - Ušteda 800 kn na Samsung odabranu bijelu tehniku

U periodu od 18.5. do 17.6.2018. iskoristite popuste na pojedine modele Samsung perilica rublja A+++, peri-suši modele te hladnjake. Popust je izražen u cijeni.

Želite unijeti novinu u svoj dom i pritom uštedjeti? Samsung ima pravu ponudu za Vas! 

Kupnjom odabranih modela Samsung perilica rublja A+++, perilica i sušilica rublja te hladnjaka s NO FROST tehnologijom, dobivate uređaje koji zadovoljavaju najviše standarde energetske učinkovitosti, čime značajno smanjujete potrošnju električne energije. U sklopu Samsungove ponude, za vrijeme trajanja promocije, navedene uređaje možete kupiti i uštedjeti fanstastičnih 800 kuna.

To nije sve! Uz kupljeni uređaj dobivate i petogodišnje jamstvo.

Zahvaljujući NO FROST tehnologiji Samsung hladnjaka zaboravite na neželjeno nakupljanje leda i mukotrpno odmrzavanje. NO FROST tehnologija poboljšava protok zraka i održava stalnu temperaturu u svakom kutu hladnjaka, čime se spriječava nakupljanje leda i inja. Samsung hladnjaci savršenog su dizajna i odlično će se uklopiti u Vašu modernu kuhinju, a organizacija prostora u njima, uz produženu svježinu namirnica, donijet će Vam i više mjesta i lakši pristup hrani i piću.

Uz niz inovacija, koje čine Vaše pranje pametnijim i bržim, Samsung perilica rublja je elegantna i odlično se uklapa u Vaš dom. Zahvaljujući primjeni najsuvremenijih dostignuća, perilica rublja s QuickDrive™ tehnologijom skraćuje vrijeme pranja i do 50% te potrošnju energije do 20% bez smanjenja učinkovitosti pranja. Q-Drum™ ima glavni bubanj i pozadinsku ploču koji se nezavisno okreću,  nezavisno zahvaljujući čemuzbog čega se odjeća, pokrenuta dvostrukim silama,  dinamičnije okreće, pokrenuta dvostrukim silama. Rezultat je brzo, moćno, a ipak nježno pranje.

Tehnologija vrata AddWash™ vrata vam omogućuje Vam dda jednostavno i brzo dodate zaboravljenu odjeću nakon pokretanja ciklusa pranja. EcoBubble™ tehnologija donosi Vam snažno čišćenje, čak i pri niskim temperaturama. Deterdžent se pretvara u mjehuriće tako da brzo prodire u tkaninu i s lakoćom uklanja prljavštinu, dok istovremeno štiti boje i materijal te štedi energiju. U promociju su uključene i kombinirane (2 u 1) perilice, tj. perilice i sušilice rublja.

Na sve uređaje koji su uključeni u promociju Samsung Vam daje jamstvo od 5 godina, kao i 10 godina jamstva na motor s digitalnim inverterom.

5 godina jamstva na Samsung hladnjake i perilice rublja te odabrane usisavače vrijedi za uređaje kupljene u razdoblju od 15.02. do 30.12.2018. Da biste ostvarili pravo na 5 godina jamstva uređaj mora biti registriran na web stranici: www.samsung5godinajamstva.hr najkasnije 60 dana od dana kupovine.

Samsung uređaji u promociji
Perilice rublja
Perilice i sušilice rublja
Hladnjaci