Vaša košarica je prazna.

Otvorena je nova poslovnica Svijeta Medija u trgovačkom centru Pula City Mall

Svijet Medija 25.5.2020 otvorio je vrata nove poslovnice u Istri u trgovačkom centru Pula City Mall.

Svijet Medija Pula City Mall

Prostor nove poslovnice Svijeta Medija u Puli prostire se na nešto više od 650 m2. Kao i u ostalim poslovnicama Svijet Medija nudi asortiman tehničke robe, kućne elektronike, IT informatike, bijele tehnike, igračaka i ostalih proizvoda iz ponude! 

Izložbeni prostor bijele tehnike donosi vrhunske brandove od kojih izdvajamo Samsung, LG, Bosch, Gorenje i Liebherr.

Od ostale ponude izdvajamo televizore top brandova kao što su Sony, Samsung, LG i Grundig, kućanske aparate, mobitele, informatičku i Hi-Fi opremu te ostale proizvode najpoznatijih svjetskih brandova...

Poslovnica Svijeta Medija u Puli uz već postojeću poslovnicu u Poreču idealan je odabir za kupnju ili za webshop narudžbe uz odabir preuzimanja u poslovnici za sve kupce s područja Istre zbog brze isporuke i dostupnosti odabranih proizvoda po uvijek povoljnim cijenama.

O trgovačkom centru Pula City Mall

Pula City Mall je istarsko lifestyle središte i najpopularnija shopping destinacija za svaku obitelj ili modno osviještenog individualca. Raznolikom i širokom ponudom svjetskih brandova, Pula City Mall odgovara na sve zahtjeve rafiniranih kupaca i omogućuje istinski užitak shoppinga lišen bespotrebnog stresa i gubitka dragocjenog vremena.

Pula City Mall je moderan, lako dostupan i ekskluzivan trgovački centar, koji Vam omogućuje brz i ugodan shopping u svakoj prilici. Odlikuje ga prozračna i ugodna arhitektura uz obilje svjetlosti i dominaciju zelenih tonova s nijansama umirujućeg plavetnila, karakterističnog za mediteransko podneblje. Kupcima je na raspolaganju besplatni Wi-Fi i više od 300 parkirnih mjesta. Maloprodajna površina centra iznosi oko 13 000 kvadratnih metara što ga ujedno čini i najvećim istarskim trgovačkim središtem.