Vaša košarica je prazna.

Osvoji ulaznice za finale Europskog nogometnog prvenstva uz Gorenje navijačku groznicu

Kao ponosni službeni partner Europskog prvenstva UEFA 2020, Gorenje podržava vašu strast i olakšava uživanje u jednom od najvećih svjetskih sportskih događaja. Pridružite se i osjetite povezanost na međunarodnoj platformi #simplyfans.

Za vrijeme trajanja kampanje NAVIJAČKA GROZNICA koja traje od 15.05. do 15.06.2021., uključujući oba datuma, uz kupnju bilo kojeg Gorenje uređaja imate mogućnost osvojiti 1x2 ulaznice za finale Europskog nogometnog prvenstva koje će se održati 11.07.2021. na Wembley stadionu u Londonu.

Kako ostvariti pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri?
1. Pravo na sudjelovanje ima svaki kupac Gorenje uređaja, neovisno koje kategorije. Kupovina se odnosi isključivo na račun izdan u RH u razdoblju od 15.05. do 15.06.2021.
2. Registrirajte se na internetskoj stranici www.gorenje.hr.
3. Registraciju je potrebno izvršiti najkasnije do 15.06. uključujući i taj datum.
4. Nakon uspješne registracije, na e-mail adresu dolazi potvrda da ste se uspješno prijavili te da ste ostvarili pravo za sudjelovanje u nagradnoj igri.

NAPOMENA: Jedan račun može se prijaviti samo jednom. U slučaju višestrukih prijava istovjetnog računa, valjanom se smatra samo prijava koja je prva po redoslijedu prijave. Sudionik može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa za kupljenje Gorenje uređaje.

Dobitnici će biti objavljeni 17. lipnja na www.gorenje.hr.