Vaša košarica je prazna.

Novi sportski sat GARMIN Instinct u ponudi Svijeta medija

 

GARMIN Instinct - Robustan, pouzdan GPS sat za boravak u prirodi

 

 Izdržljiv kao i vi

Kada se možete osloniti na Instinct, svijet se može osloniti na vas. Ovaj robustan, pouzdan GPS sat za aktivnosti na otvorenom napravljen je u skladu s američkim vojnim standardom 810G za toplinu, udarce i vodu (vodootporan na dubinama do 100 metara). Kućište od polimera ojačano vlaknima osigurava snagu i izdržljivost, a kemijski ojačan zaslon otporan na ogrebotine odlikuje se dovoljno visokim kontrastom da ga možete gledati na jakom sunčevom svjetlu. Zato ga svaki dan možete ponijeti sa sobom u ekstremne uvjete. Osim toga, na silikonskim narukvicama s otvorima koji omogućuju da vaša koža diše nalaze se idva zasebna odvojiva sigurnosna prstena koji osiguravaju dobro pristajanje na zapešće i sprečavaju mogućnost zapinjanja za druge stvari.

GPS na koji možete računati

Nikada niste hodali utabanim stazama, a sada vam u izbjegavanju istih može pomoći Instinct. Mreža GPS, GLONASS i Galileo satelita omogućuje vam praćenje u zahtjevnijim okruženjima nego što vam to omogućuje samo GPS. Ugrađeni kompas s 3 osi i barometarski visinomjer omogućuju vam snalaženje u prostoru. Uz funkciju TracBack navigirajte istom rutom natrag na početnu točku i ne nagađajte kojim se putem trebate vratiti.

 

Pratite i trenirajte uz Garmin Instinct Flame red

GPS pametni sat Instinct prati vaš puls, aktivnost i razinu stresa tijekom dana, pa znate koliko možete postići i koliko se pritom trudite da uspijete. Kada ste spremni za treniranje, na raspolaganju su vam prethodno instalirani profili aktivnosti za trčanje, biciklizam, plivanje itd.

Ostanite povezani uz GARMIN Instinct Tundra

Uz pametne obavijesti svoj telefon možete ostaviti u džepu. Uparite telefon s uređajem Instinct i online fitness zajednicom Garmin Connect kako biste mogli pristupiti funkciji automatskog prijenosa podataka, praćenju u stvarnom vremenu i funkciji GroupTrack. Ili ga uparite s web-mjestom Garmin Explore i aplikacijom kako biste isplanirali avanture prije nego što krenete.

"Novi sportski sat Garmin instinct potražite u webshopu Svijeta medija te u poslovnici Svijet Medija Mall of Split u sklopu Watch corner-a. Sportski sat Garmin Instinct dostupan je u Tundra  i Flame Red boji."

Garmin Instinct je savršen poklon za svakoga tko želi vrijeme provesti na zraku, bilo da trči ili planinari. Darujte poklon koji će onima koji ih dobiju omogućiti da rade ono što vole.