Vaša košarica je prazna.

Novi Dyson Airwrap Complete Nickel Fuchsia set za oblikovanje kose u Svijetu medija

 

Kovrče. Valovi. Zaglađivanje. Sušenje. Bez ekstremne vrućine.

 Dyson AirwrapTM uređaj za oblikovanje kose primjenjuje Coanda efekt - oblikovanje kose bez ekstremne topline. Usvajanje Coanda efekta za oblikovanje kose. Osnažen Dyson V9 digitalnim motorom. Uvlači i omotava kosu. Koristeći zrak. Korištenje samo ekstremne topline kao kod uobičajenih uređaja za oblikovanje kose naprave se čvrste, plosnate kovrče.

 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Svijet Medija (@svijetmedija)Lis 14, 2019 u 2:12 PDT

AirwrapTM cijevi od 30mm

Napravljene da rade volumizirane kovrče ili valove. Dizajnirani s geometrijom protoka zraka privlače, uvlače i kovrčaju kosu uz pomoć Coanda efekta. Cijevi dolaze u paru - u smjeru kazaljke i smjeru obrnutom od kazaljke na satu kako bi dobili simetrične kovrče. Sa savjetima za sigurno stavljanje i skidanje.

AirwrapTM cijevi od 40mm

Napravljenje za kreiranje opuštenih kovrča ili valova. Dizajnirani s geometrijom protoka zraka privlače, uvlače i kovrčaju kosu uz pomoć Coanda efekta. Cijevi dolaze u paru - u smjeru kazaljke i smjeru obrnutom od kazaljke na satu kako bi dobili simetrične kovrče. Sa savjetima za sigurno stavljanje i skidanje.

Čvrsta četka za zaglađivanje

Napravljena za zaglađivanje i kontrolu neuredne, lepršave kose. Čvrsta četka za zaglađivanje projicira zrak duž pramena kose oponašajući tehniku stilista. Za ravnanje kose s manje neposlušnih dlačica. I sigurno skidanje nastavka.

Mekana četka za zaglađivanje

Napravljena za nježno ravnanje i zaglađivanje kose. S mekanim okruglim završetcima napravljenim da budu nježni prema vlasištu Mekana četka za zaglađivanje projicira zrak duž pramena kose oponašajući tehniku sušenja stilista. Za glatko završno sušenje. Sigurno skidanje nastavka.

Okrugla četka za volumen

Napravljena za volumiziranje i oblikovanje lepršave, ravne kose. Idealno za ravnu kosu. Okrugla četka za volumen usmjerava zrak u kosu kako bi joj dala volumen, a čekinje oblikuju kosu kako se ona suši.

Kutija za spremanje

Razvijena od strane Jamesa Dysona kutija za spremanje štiti i uredno sprema vaš Dyson AirwrapTM uređaj za oblikovanje kose. U smeđoj boji, s mekanom tkaninom unutra i osigurana magnetnom kopčom.

Isprobajte novi način, sušenja i oblikovanja kose. Rezultat je zdrava, sjajna i blistava kosa.

Potražite novi Dyson Airwrap uređaj u Svijetu medija i dopustite da Vas novi način oblikovanja kose obori s nogu: