Vaša košarica je prazna.

Navijaj za Hrvatsku uz Samsung QLED televizor i možeš dobiti vrijedne Samsung poklone!

Osmina finala
U slučaju pobjede hrvatske nogometne reprezentacije nad nogometnom reprezentacijom Danske na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji te prolaska hrvatske nogometne reprezentacije u četvrtfinale navedenog natjecanja, Samsung će svakom krajnjem kupcu koji u razdoblju od 30.06.2018. do 01.07.2018. kupi Samsung QLED televizor pokloniti Samsung Gear S3 Frontier.

Četvrtfinale
U slučaju daljnje pobjede hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji te prolaska hrvatske nogometne reprezentacije u polufinale navedenog natjecanja, Samsung će svakom krajnjem kupcu koji u razdoblju od 02.07.2018. do dana održavanja četvrtfinalne utakmice (06.07.2018. ili 07.07.2018) kupi Samsung QLED televizor pokloniti Samsung mobilni telefon Galaxy A6.

Polufinale
U slučaju daljnje pobjede hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji te prolaska hrvatske nogometne reprezentacije u finale navedenog natjecanja, Samsung će svakom krajnjem kupcu koji u razdoblju od 07.07.2018. ili 08.07.2018. (odnosno od prvog dana koji slijedi nakon dana održavanja četvrtfinalne utakmice) do dana održavanja polufinalne utakmice svjetskog nogometnog prvenstva (10.07.2018. ili 11.07.2018.) kupi Samsung QLED televizor pokloniti Samsung mobilni telefon Galaxy A6 plus.

Finale
U slučaju da hrvatska nogometna reprezentacija osvoji svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018. godine, Samsung će svakom krajnjem kupcu koji u razdoblju od 11.07.2018. ili 12.07.2018. (odnosno od prvog dana koji slijedi nakon dana održavanja polufinalne utakmice) do dana održavanja finalne utakmice svjetskog nogometnog prvenstva (15.07.2018.) kupi Samsung QLED televizor pokloniti Samsung mobilni telefon Galaxy A8.

Registracija kupnje
Kupci koji su isključivo u navedenim razdobljima kupili Samsung QLED televizor trebaju se za svrhu sudjelovanja u ovoj promotivnoj akciji registrirati slanjem email poruke na email adresu ce.promotion@samsung.com.

Kako bi ostvarili pravo na poklon molimo Vas da pošaljete e-mail na ce.promotion@samsung.com s navedenim podacima:
ime, prezime, adresa i broj telefon, i detalje o kupljenom proizvodu: uređaj, model, serijski broj, datum i mjesto kupovine i priložite račun.
Registracija će se moći izvršiti u razdoblju do 30 dana od datuma kupnje.

Više detalja o promociji  https://www.samsung.com/hr/offer/promocija-tv-navijaj-za-repku-i-uz-qled...

Za detaljnije informacije o promociji pročitajte pravilnik promo akcije a za više informacija o politici zaštite osobnih podataka možete pročitati više ovdje.

Ponudu QLED televizora pronađite ovdje.