Vaša košarica je prazna.

Kupnjom zvučnika serije X Sony ti osigurava 3 mjeseca pretplate na Deezer Premium paket

Uživaj u glazbi bez ograničenja!

Kako do neograničene glazbe?
Ako u periodu između 02.07.2021 i 31.08.2021. kupiš jedan od navedenih zvučnika SRS-XP700, SRS-XP500 i SRS-XG500 Sony ti osigurava besplatan Deezer kod kojim ulaziš u svijet omiljene glazbe u kojoj možeš uživati na svom novom super cool Sony zvučniku.

Uz račun dobivaš i kod koji trebaš unijeti na web stranici za registraciju: https://www.deezer.com/redeem/sonyadriatics.

Unesi svoj kod, potvrdi ga i dalje slijedi upute.
Kod se treba aktivirati do 02.06.2022., a nakon aktivacije imaš 3 mjeseca neograničenog pristupa Deezer Premium platformi.
Da bi koristio/la ovaj kod, moraš se povezati s Deezer korisničkim računom ili ga izraditi i prihvatiti opće uvjete uporabe Deezer Premium servisa.

*Ovaj kod se može aktivirati samo jednom i omogućuje pristup na Deezer Premium servisu za razdoblje ponude od datuma aktivacije. Ovaj se kod može aktivirati od 02/07/2021 do 02/06/2022. Ovaj se kod može kumulirati s bilo kojim drugim kodom poklona i bilo kojom trenutnom pretplatom na Deezer Premium, osim Deezer Premium pretplaćenih putem Applea ili putem telekomunikacijskog operatera. Po isteku trajanja koda, bilo koja Deezer Premium pretplata koja je tako suspendirana tijekom trajanja koda automatski će se ponovno naplaćivati. Ovaj kod neće se vraćati, zamijeniti ili nadoknaditi čak ni u slučaju gubitka, krađe ili degradacije. Bilo kakva preprodaja je zabranjena. Deezer nije odgovoran za bilo kakvu neizravnu, slučajnu, posljedičnu štetu bilo koje vrste, koja proizlazi iz gubitka, degradacije ili prijevarne uporabe koda od treće strane. Da bi koristio/la ovaj kod, moraš se povezati s korisničkim računom ili ga izraditi i prihvatiti opće uvjete uporabe Deezer Premium servisa (www.deezer.com/legal/cgu).

Deezer Premium

Odaberi i reproduciraj bilo koju pjesmu bez reklama, preuzmi svoje favorite i slušaj ih na svojem omiljenom Sony zvučniku. Ne trebaš biti spojen na internet za uživanje u svojim omiljenim pjesmama. Pronađi nove hitove i stare favorite u bazi od 73 milijuna pjesama. Kreiraj playliste i ponesi ih sa sobom.

Proizvodi u promociji: