Vaša košarica je prazna.

Kupnjom tonera i tinte Orink činite dobro! - dobrotvorna akcija

 

Kupnjom tonera i tinte Orink činite dobro!

Krajem prošle godine, povodom 15 godina prisutnosti Orinka u Republici Hrvatskoj - Orink je organizirao dobrotvornu akciju za udrugu za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima „Krijesnica“. Dobrotvorna akcija se pokazala vrlo uspješnom, uz vašu pomoć je prikupljeno i donirano 20.000 kn, hvala vam! Orink je odlučio nastaviti sa sličnim akcijama.

 

Ovog puta Orink organizira dobrotvornu akciju u suradnji sa Zakladom - Dječja onkologija Rebro. Od 1. srpnja do 30. rujna svaki kupac tonera Orink donira pola kune, a svaki kupac tinte Orink donira deset lipa Zakladi - Dječja onkologija Rebro.

Cilj Zaklade je ostvarenje programa izgradnje i opremanja novog odjela dječje hematologije i onkologije u Zagrebu u sastavu KBC-a Zagreb. Svrha je Zaklade prikupljanje sredstava radi podupiranja liječenja maligno oboljele djece, poticanja novih vidova liječenja, organiziranja stručne pomoći maligno oboljeloj djeci i njihovim obiteljima te također promicanje i poticanje edukacije i kvalitete u stručnom radu; pomoć oboljelim osobama i njihovoj pratnji koji dolaze u Zagreb na liječenje bez obzira na dob, spol, vrstu bolesti, socijalni status, vjeroispovijest, nacionalnost; promicanje ljudskih vrijednosti posebice kroz zdravstveni sustav; zaštita prava pacijenata, posebno dječjih; psihološka, duhovna, informacijska i materijalna potpora oboljelim osobama i članovima njihovih obitelji u cilju pomoći pri liječenju i podizanju kvalitete života oboljelih i liječenih osoba i članova njihovih obitelji; promicanje životnih kvaliteta i senzibiliziranje civilnog društva na važnost uključivanja i pružanja sveobuhvatne pomoći oboljelim i liječenim osobama i članovima njihovih obitelji.

 

Orink_kupi_tintu.jpgOrink_kupi_toner.jpg