Vaša košarica je prazna.

Kupite Samsung The Serif ili The Frame TV od 50 incha ili veći i na poklon dobivate soundbar zvučnik

Ako ste pravi estet, ako uređenju svog doma pristupate s posebnom pažnjom, kao da svaki komad namještaja ima vrijednost izložbenog eksponata, sigurni smo da vaš prostor zaslužuje više od običnog TV-a. Vaš prostor zaslužuje TV koji je uvijek vrijedan pogleda, bez obzira na to je li uključen ili ne. TV koji je odraz vas i onoga što volite. A to su posebni modeli Samsung televizora: The Serif i The Frame! I sigurni smo da je ovo pravi trenutak da se odlučite za kupnju. Ako od 10. veljače do 21. ožujka odlučite svoj dom upotpuniti ovim izvrsnim modelima televizora, dobivate na poklon jedinstveni Soundbar HW-S40T za dodatni ugođaj.

Kad kažemo da možete uživati u izgledu svog TV-a iz svakog kuta, ne mislimo samo na zaslon. The Serif izgleda jednako lijepo i s prednje i sa stražnje strane, kao i iz profila, dekorativan je gdje god ga postavite i elegantno će se uklopiti u prostor. Za razliku od klasičnih televizora, njemu nije mjesto uz zid. Možete ga postaviti bilo gdje. Elegantno metalno postolje koje dolazi s njime savršeno se uklapa s modernim okvirom. Odgovara i manjim prostorijama, a zahvaljujući opciji skidanja postolja, ovaj televizor je vrlo praktičan. Premještajte ga kako god želite!

Ono što The Frame čini tako posebnim jest njegov umjetnički način rada koji vam nudi mogućnost da svoj dom pretvorite u prostor koji odiše atmosferom umjetničke galerije. Doživite moderan način prikazivanja svoje umjetničke kolekcije, a možete birati da to budu djela svjetske umjetnosti ili vaše osobne fotografije. Imate i dodatnu mogućnost prilagođavanja svom stilu, jer nudi veliki izbor prilagodljivih okvira u puno boja. Odaberite idealan okvir prema svom interijeru, ukusu ili umjetničkom djelu – jednostavno i lako zahvaljujući magnetima za postavljanje i skidanje okvira. 

I naravno, kvaliteta slike je vrhunska – najbolje od onoga što QLED tehnologija može ponuditi. Uživat ćete u nevjerojatno realističnim bojama koje čak i pod širokim kutom gledanja zadržavaju bogatstvo detalja i teksture.

Vaš novi The Serif ili The Frame upotpunit će idealan poklon koji je spremio Samsung – Soundbar HW-S40T, koji je dizajniran tako da prirodan zvuk dopire do svakog dijela prostorije.

Promocija traje od 10.2. do 21.3.2021. ili do isteka zaliha. Uz kupnju The Frame modela iz 2020. dijagonale 50’’ i veće ili The Serif modela, dobivate Soundbar HW-S40T.  Kako biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je registrirati svoju kupnju na ce.promotion@samsung.com, a detaljan popis uređaja i više informacija možete pronaći ovdje!

AKCIJA /
Bezuvjetno predivan Samsung The Serif QE55LS01TA dizajniran za svako mjesto, u svakom trenutku, iz svakoga kuta. Dolazi s profinjenim metalnim stalkom koji se savršeno uparuje sa stilom njegova okvira. Mogućnost skidanja nožica čini ga još svestranijim. Pomičite ga uokolo onako kako želite.
9.999,00 kn
7.299,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Televizor Samsung QE50LS03TA QLED UHD 4K FRAME TV (T2 HEVC/S2) je televizor elegantnog i modernog okvira koji se s neprimjetnom lakoćom uklapa u uređenje Vašeg prostora. Ne samo da uljepšava Vaš prostor u ulozi televizora nego postaje i dijelom Vaše osobne galerije u ulozi umjetničkog djela.
9.699,00 kn
7.599,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
Televizor Samsung QE55LS03TA QLED UHD 4K FRAME TV (T2 HEVC/S2) je televizor elegantnog i modernog okvira koji se s neprimjetnom lakoćom uklapa u uređenje Vašeg prostora. Ne samo da uljepšava Vaš prostor u ulozi televizora nego postaje i dijelom Vaše osobne galerije u ulozi umjetničkog djela.
11.299,00 kn
7.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
FRAME TV Samsung QE65LS03TA je televizor elegantnog i modernog okvira koji se s neprimjetnom lakoćom uklapa u uređenje Vašeg prostora. Ne samo da uljepšava Vaš prostor u ulozi televizora nego postaje i dijelom Vaše osobne galerije u ulozi umjetničkog djela.
15.199,00 kn
10.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
SAMSUNG QLED FRAME TV serije LS QE65LS03RA veličine 65" 4K rezolucije nudi osim izvrsne tehnologije prikaza slike, personalizaciju vizuala samog televizora jednostavnom nadogradnjom prilagodljivih okvira u 4 boje kao i prikaz određene fotografije ili umjetničkog djela na samom ekranu koji zamj
15.199,00 kn
Trenutno nije raspoloživo.
AKCIJA /
Sve što je potrebno za cjelovit doživljaj zvuka naći ćete u jednom soundbaru. Ovaj sustav sve-u-jednom dolazi s dvama dubokotoncima i visokotoncima ugrađenima u njegov tanak okvir, tako da ga možete smjestiti bilo gdje u prostoriji kako biste mogli uživati u čistom doživljaju zvuka.
1.599,00 kn
1.199,00 kn
Raspoloživo uz narudžbu.