Vaša košarica je prazna.

Kupite Samsung Frame TV i dobivate 4 mjeseca Art Store galerije i okvir za Vaš novi televizor

Kupite Samsung Frame TV i dobivate 4 mjeseca besplatnog korištenja Art Store galerije i okvir za vaš novi televizor. Obogatite svoj svakodnevni prostor vrhunskom tehnologijom i i umjetničkim djelima koja se prikazuju u načinu isključenog TV-a!

I kada je TV isključen, umjetnički doživljaj je uključen

Iskoristite akciju i kupite Frame televizor uz koji dobivate 4 mjeseca besplatnog korištenja Art Store galerije i elegantno dizajniran okvir bež boje koji će vaš novi TV učiniti posebnim. Doživite jedinstven način prikazivanja kolekcije umjetničkih djela!

TV koji ima vrhunsku kvalitetu slike i umjetnički način zbog kojeg će svakodnevni prostor postati prelijepa autentična galerija. Frame televizor odlično se uklapa u prostor, a prilagodljiv okvir posebnog dizajna čini ga elegantnim dodatkom svakog interijera.

Dok je uključen, pružit će vam savršeno iskustvo gledanja zaslona s preko milijardu nijansi boja u slici. Za to je zaslužna jedinstvena Quantum Dot tehnologija. Kada se isključi i dalje je uključen, ali samo umjetnički način! Uz mogućnost da u Samsung trgovini odaberete neke od najljepših umjetničkih slika i prikažete ih u ovom načinu, Frame TV zaista otkriva novu dimenziju unutarnjeg prostora.

Uz ovu specijalnu ponudu na raspolaganju vam je Art Store galerija slika, besplatno tijekom 4 mjeseca. U njoj istražite umjetnička djela svjetske klase i zadržite ih u digitalnom obliku, a kada se TV isključi, ona će uljepšati zid vašeg prostora! Od klasičnog pa sve do modernog stila, umjetničko savršenstvo u stopostotnoj vidljivosti boja. 

Imate mogućnost uživati u omiljenim umjetničkim djelima baš kada vi to poželite! Posebna opcija namještanja vremena omogućuje vam da namjestite koliko točno vremena želite da neka slika ili fotografija stoji na zaslonu. 

Senzor osvijetljenosti prilagođava osvijetljenost zaslona i tonalitet boja koje su ugodne oku u svakom trenutku, bez obzira je li noć ili dan. 

Kada je TV isključen, senzor pokreta detektira vašu prisutnost i uključuje televizor te se na njemu pojavljuje slika umjetničkog djela. Dok god ste u blizini senzora, slika će biti na zaslonu, a kada se udaljite, zaslon će se ugasiti i na taj način će štedjeti energiju. 

Frame televizor je idealan spoj suvremene tehnologije i umjetničkog okvira!

TV za umjetničko doba - Samsung Frame TV

Televizor koji spaja tehnologiju i umjetnost. Kada je uključen, pruža vrhunsku sliku koja je oštra i bogata, s milijardu nijansi boja. Kada se isključi, pretvara se u digitalni okvir koji prikazuje vaša omiljena umjetnička djela. Sa specijalnim senzorima koji prepoznaju pokret i osvijetljenost u prostoriji, ovaj uređaj potpuno optimizira prikazivanje slike kao i potrošnju energije. Također, sami možete birati vrijeme trajanja svake slike dok je TV u isključenom načinu. Uz Samsung Frame TV, vaš svakodnevni prostor postaje umjetnička galerija koja pruža jedinstven doživljaj u svakom interijeru.

Promocija traje od 15.9. do 31.10.2019.

Samsung Frame TV ponuda dostupna je u Svijetu Medija:

AKCIJA /
FRAME TV QE43LS03RA veličine 49" serije LS, UHD rezolucije tvrtke Samsung nudi osim izvrsne tehnologije prikaza slike, personalizaciju vizuala samog televizora jednostavnom nadogradnjom prilagodljivih okvira u 4 boje kao i prikaz određene fotografije ili umjetničkog djela na samom ekranu koji z
7.799,00 kn
5.999,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
FRAME TV QE49LS03RA veličine 49 "serije LS, 4K rezolucije tvrtke Samsung nudi osim izvrsne tehnologije prikaza slike, personalizaciju vizuala samog televizora jednostavnom nadogradnjom prilagodljivih okvira u 4 boje kao i prikaz određene fotografije ili umjetničkog djela na samom ekranu koji za
9.599,00 kn
7.399,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
SAMSUNG QLED FRAME TV QE55LS03RA veličine 55"serije LS, 4K rezolucije nudi osim izvrsne tehnologije prikaza slike, personalizaciju vizuala samog televizora jednostavnom nadogradnjom prilagodljivih okvira u 4 boje kao i prikaz određene fotografije ili umjetničkog djela na samom ekranu koji zamje
11.399,00 kn
9.399,00 kn
Raspoloživo odmah!
AKCIJA /
SAMSUNG QLED FRAME TV serije LS QE65LS03RA veličine 65" 4K rezolucije nudi osim izvrsne tehnologije prikaza slike, personalizaciju vizuala samog televizora jednostavnom nadogradnjom prilagodljivih okvira u 4 boje kao i prikaz određene fotografije ili umjetničkog djela na samom ekranu koji zamj
15.199,00 kn
11.999,00 kn
Raspoloživo odmah!