Vaša košarica je prazna.

Komentiraj i ocijeni proizvod te osvoji poklon bon Svijeta Medija!

Svijet Medija Vam nudi mogućnost dodatnog šopinga u našim dućanima - Ostavite komentar ili recenziju o proizvodu dostupnom na stranicama Svijeta Medija i osvojite poklon bon u vrijednosti 500, 300 ili 100 kuna.

Kako bi komentar uzeli u obzir isti mora:
- označavati mišljenje korisnika bilo ono pozitivno ili negativno
- sadržavati minimalno 80 riječi

Ciklus odabira počinje prvog dana i završava posljednjeg kalendarskog dana u mjesecu. Svi komentari unešeni tijekom navedenog razdoblja ulaze u odabir te će 3 najbolja komentara biti nagrađena. Korisnici koji žele sudjelovati moraju biti registrirani na www.svijet-medija.hr. Kako bi sudjelovali u natjecanju morate ostaviti ispravnu e-mail adresu. Ako se na navedenu adresu ne može kontaktirati korisnika koji je ostavio komentar nagrada će biti dodjeljena drugom korisniku. 

Ključni kriterij odabira komentara je originalan tekst iz kojeg se razaznaje koliko je korisnik sam stvarno upoznat s funkcioniranjem proizvoda.

Svijet Medija zadržava pravo ne objaviti komentare koji su: 
- pisani neprimjerenim riječnikom i/ ili vrijeđaju bilo koga
- kopirani s drugih stranica ili foruma
- pisani u svrhu komercijalne dobiti

1. nagrada
Poklon bon Svijet medija u vrijednosti od 500 kn

2. nagrada
Poklon bon Svijet medija u vrijednosti od 300 kn

3. nagrada
Poklon bon Svijet medija u vrijednosti od 100 kn

U navedenom natječaju mogu sudjelovati svi stanovnici Republike Hrvatske stariji od 18 godina. Zaposlenici Svijet Medija d.o.o. i njihova uža rodbina se ne mogu prijaviti na natječaj.
Svijet Medija d.o.o. zadržava pravo prekida natjecanja u bilo kojem trenutnu bez prethonde najave ako se ne može jamčiti pravilno izvršenje natjecanja iz tehničkih, pravnih ili ekonomskih razloga.