Vaša košarica je prazna.

KitchenAid 90 dana jamstva povrata novca

Zahvaljujemo Vam što ste odabrali proizvode iz KitchenAid asortimana. Vjerujemo da ćete uživati u korištenju jednog od najkvalitetnijih proizvoda na svjetskoj razini te da će nakon nekoliko korištenja KitchenAid proizvod postati neizostavan dio Vaše svakodnevice. Imajući u vidu različite potrebe i očekivanja kupaca, program Jamstva povrata novca u roku od 90 dana napravljen je za uistinu rijetke slučajeve kada uređaj ne ispunjava očekivanja korisnika. Stoga kupite KitchenAid blender Artisan model K400 bez ikakvog rizika! Ako kojim slučajem ne budete u potpunosti zadovoljni kupljenim KitchenAid proizvodom, molimo vas pošaljite ga ili dostavite osobno u originalnom pakiranju, s računom i ispunjenim obrascem na sljedeću adresu:

KitchenAid "90 dana jamstva povrata novca"
SVIJET MEDIJA d.o.o.

Ljudevita Posavskog 37
10360 Sesvete

Jamstvo povrata novca u roku 90 dana vrijedi isključivo za KitchenAid blender i pripadajuće dodatke iz linije Blendera Artisan K400 (blenderi: 5KSB4026; dodaci: 5KSB1CPA).

Jamstvo vrijedi za sve proizvode iz navedenih serija koji su kupljeni u periodu od 09.09.2021. do 09.10.2021.

Kako zatražiti povrat novca?

1. Zahtjev za povrat novca šalje se na gore navedenu adresu poštom ili skenirani račun e-mailom, a proizvod kompletiran, čist i ispravan možete dostaviti na našu adresu osobno ili poslati transportnom službom o vlastitom trošku. Uz zahtjev treba priložiti proizvod u originalnom pakiranju i račun kao potvrdu datuma kupnje.
2. Nemoguće je izvršiti povrat za pojedine dijelove kompleta ili dodataka navedenih blendera
3. Vraćeni proizvodi moraju biti poslani najkasnije 90 (kalendarskih, ne radnih) dana od datuma kupnje.
4. Povrat novca na ime i u korist računa pošiljatelja bit će izvršen u roku od 4 tjedna nakon primitka pošiljke.
5. Ova promocija vrijedi isključivo za krajnje kupce te se u nju ne može uključiti osoblje maloprodaje ili veleprodaje.
6. Ova ponuda vrijedi samo za uređaje kupljene u Svijetu Medija.
7. Uvažavanje zahtjeva ovisi o tome jesu li ispunjeni svi ovdje navedeni uvjeti.
8. KitchenAid ne preuzima odgovornost za zahtjeve koji su se izgubili ili zaostali u poštanskom prometu te koji su nepotpuni ili nečitki. Prema tome, potvrda slanja neće biti prihvaćena kao ni potvrda primitka.
9. Uvjeti ove promocije ne utječu na Vaša zakonska prava

Zahtjev za povrat novca preuzmite ovdje.

Modeli u promociji:

Blender KitchenAid Artisan KA5KSB4026EPP Pebbled Palm stvoren je za miješanje najukusnijih kreacija ili upravljanje okusima i teksturama, zahvaljujući rasponu promjenjivih brzina. S metalnom podlogom od lijevanog metala i upravljačkim gumbom, ovaj je blender izrađen da traje.
2.599,00 kn
Raspoloživo odmah!
Blender KitchenAid Artisan KA5KSB4026EKG Kyoto Glow stvoren je za miješanje najukusnijih kreacija ili upravljanje okusima i teksturama, zahvaljujući rasponu promjenjivih brzina. S metalnom podlogom od lijevanog metala i upravljačkim gumbom, ovaj je blender izrađen da traje.
2.599,00 kn
Raspoloživo odmah!
Blender KitchenAid Artisan KA5KSB4026ECA Candy Apple stvoren je za miješanje najukusnijih kreacija ili upravljanje okusima i teksturama, zahvaljujući rasponu promjenjivih brzina. S metalnom podlogom od lijevanog metala i upravljačkim gumbom, ovaj je blender izrađen da traje.
2.599,00 kn
Raspoloživo odmah!
Blender KitchenAid Artisan KA5KSB4026EAC Almond Cream stvoren je za miješanje najukusnijih kreacija ili upravljanje okusima i teksturama, zahvaljujući rasponu promjenjivih brzina. S metalnom podlogom od lijevanog metala i upravljačkim gumbom, ovaj je blender izrađen da traje.
2.599,00 kn
Raspoloživo odmah!
Blender KitchenAid Artisan KA5KSB4026EPT Pistachio stvoren je za miješanje najukusnijih kreacija ili upravljanje okusima i teksturama, zahvaljujući rasponu promjenjivih brzina. S metalnom podlogom od lijevanog metala i upravljačkim gumbom, ovaj je blender izrađen da traje.
2.599,00 kn
Raspoloživo odmah!
Blender KitchenAid Artisan KA5KSB4026EOB Onyx Black stvoren je za miješanje najukusnijih kreacija ili upravljanje okusima i teksturama, zahvaljujući rasponu promjenjivih brzina. S metalnom podlogom od lijevanog metala i upravljačkim gumbom, ovaj je blender izrađen da traje.
2.599,00 kn
Raspoloživo odmah!
Nastavak za izradu soka KA5KSB1CPA donosi vam prehrambene blagodati i izvrstan je alat za zdrav životni stil. Pretvorite blender KSB4026 u sokovnik s dodatkom od 1L. Sadrži posudu za sok koja služi za izlijevanje soka te ima ručku, košaru za pulpu te cjedilo.
549,00 kn
Raspoloživo odmah!