Vaša košarica je prazna.

Istražite Samsung QLED televizore za 2019. godinu u Svijetu Medija

5 inovacija kojima se QLED odlikuje

S 5 inovacija koje uključuju moćnu inteligenciju, kvalitetu slike sa standardnim postavkama i vrhunsku uporabljivost, QLED pomiče sve granice.

8K doživljaj stvarnog prikaza izbliza

8K rezolucija na iznimno velikom televizoru Uronite u 8K zaslon QLED televizora i u potpuno drugi svijet. S nevjerojatnih 33 milijuna piksela, to je novi vizualni doživljaj koji nudi realističan prikaz izbliza. Saznajte više o Samsungovom 8K modelu pritiskom na ->LINK.

Uronite dublje u scenu
Direct Full Array
QLED Vas vodi dublje u svaku scenu i otkriva detalje za koje nikada ne biste pretpostavili da su tamo. Pronađite ih u snažnijem kontrastu, dubljim nijansama crne u mračnim scenama i svjetlijim nijansama bijele boje u osvijetljenim scenama.

Moć koja omogućuje inovaciju
Quantum procesor
U dubini QLED televizora nalazi se moćan procesor koji omogućuje ekskluzivna Samsung tehnologija. Inteligentni procesor sa strojnim učenjem optimizira svjetlinu zaslona i zvuk.

Učinite više uz Bixby
Bixby na televizoru
Bixby na televizoru čini priču o QLED televizorima za 2019. još boljim vizualnim doživljajem. Pronalaženje informacija za kojima žudite još više olakšava uživanje u onome što gledate. Novi Bixby na QLED 2019. televizoru omogućuje korisnicima jednostavan pristup sadržaju putem glasovnih naredbi na Samsungovom univerzalnom vodiču, koji pomaže korisnicima u traženju sadržaja koji bi im se mogli svidjeti na temelju njihovih prethodnih navika i postavki.

Nema više praznog zaslona
Ambijentalni način rada
Ambijentalni način rada na QLED televizoru mijenja način na koji koristimo televizor. Čak i kada je ugašen, novi QLED prikazuje ukrasne uzorke u dnevnom boravku i nudi praktične informacije.

Osim toga, svi Samsung QLED 2019. televizori će imati HDR10 +, premium format za obradu slika. HDR10+ čini svijetle prizore svjetlijim, a tamne prizore tamnijim, optimiziranjem kontrasta za svaku scenu tako da korisnici mogu uživati u detaljima bogatim detaljima. QLED 8K televizori također podržavaju HDMI 2.1 (8K 60P) prijenos, a korisnici također mogu uživati u sadržajima visoke kvalitete na streaming uslugama putem AI-baziranog povećanja od 8K.

Istražite u Svijetu medija Samsung QLED televizore najnovije generacije i uživajte u nestvarno dobroj slici: