Vaša košarica je prazna.

Iskoristite velike pogodnosti uz kupovinu IPL Philips Lumea uređaja za uklanjanje dlačica!

Nemojte čekati da ljeto pokuca na vrata da započnete s tretmanima za uklanjanje dlačica. Ako se želite nagraditi nečim posebnim, ili nekoga obradovati, Lumea je odličan odabr. Zašto? To znači da do idućeg ljeta imate bar jednu brigu manje. Sad je prava prilika za kupovinu Lumee jer uz odlične uštede ovaj put Vas uz kupnju nagrađujemo i vrijednim poklonima.

Lumea Prestige IPL – uređaj za uklanjanje dlačica BRI950/00

Uživajte u 6 mjeseci glatke kože bez dlačica*

Philips Lumea Prestige s tehnologijom SenseIQ je najučinkovitiji Philips IPL uređaj. Dizajniran je za praktične tretmane kod kuće uz pametne Lumea nastavke koji savršeno pristaju svakom obliku tijela te prilagođene programe za svako područje tijela. 

*Objektivne studije dokazuju uklanjanje dlačica do 92 % nakon ovih tretmana Nakon 12 tretmana možete uživati šest mjeseci u glatkoj koži bez dlačica.

Poklon uz Lumea Prestige IPL uređaj za uklanjanje dlačica BRI950/00 - Love Beauty and Planet paket za njegu tijela

Love Beauty and Planet je linija proizvoda od prirodnih sastojaka koji su izrađeni od visoko kvalitetnih organskih biljaka iz cijeloga svijeta, ulja i ekstrakata. Veganski su te bez parabena, a svako pakiranje je od 100% reciklirane plastike. Proizvodi odlično hidriraju kožu te daju koži zdrav i sjajan izgled. Poklon za prvih 20 kupaca.

Lumea Advanced IPL – aparat za uklanjanje dlačica SC1994/00

Budite bez dlačica najmanje 3 mjeseca*

Philips Lumea Advanced čini čuda u sprječavanju ponovnog rasta dlačica na tijelu. Nježni svjetlosni impulsi koji se redovito primjenjuju održavaju kožu svilenkasto glatkom svaki dan.

Čak 85 % manje dlačica u 3 tretmana*

Poklon uz Lumea Advanced IPL – aparat za uklanjanje dlačica SC1994/00 - Pegla za kosu Philips HP8302/00

Izravnajte i oblikujte svoju kosu jednostavnom peglom za kosu Philips HP8302/00. Ova pegla olakšava i ubrzava oblikovanje kose kod kuće. Pegla se može koristiti bilo gdje na svijetu, a kompatibilan je s naponima 110 – 240 V. Maksimalna temperatura je 210 stupnjeva, a vrijeme zagrijavanja je 60 sekundi. Poklon za prvih 50 kupaca.

Promocija je završila sa 6.1.2020.